![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
mai bine dati-mi si mie filmuletul din link. CBR - esti moderator. sterge si tu postarile care nu au legatura cu subiectul si sunt doar replici intre useri. bafta! | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
tonyto333: Sunt moderator, dar nu pe aria asta. Vb cu Ghost.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
eu as mai pune in calcul si presemnalizarea proasta a rondurilor pe timp de noapte ...s-ar putea folosi pentru atentionare lumini sau ceva flourscent in locurile hot (adica pe strazile unde se poate baga viteza) .Se putea intampla multora dintre noi. Soferul cu 200 km/h nu a mai avut timp de reactie/franare .
__________________ it takes a quattro to catch a quattro | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Mai mare decât pista de avion nu e, dar e mare. Oricum, sensurile giratorii din Mamaia sunt vizibile de la distanţă foarte mare, bulevardul fiind bine iluminat, şi chiar dacă n-ar fi fost, şoferul era din CT, era imposibil să nu ştie că sunt sensuri giratorii în Mamaia. Nimeni altcineva nu e vinovat pentru accident în afara imbecilului de şofer pentru care n-am nici cel mai mic regret. Dar îmi pare foarte rău pentru copilele alea care au murit, pentru familiile lor şi pentru cel care se zbate încă între viaţă şi moarte. Şi lucrul cel mai trist în final este că nimeni nu va învăţa ceva din asta. Se vor găsi suficienţi puştani teribilişti care să se creadă mai deştepţi şi indestructibili şi să repete greşeala. Şi alături de ei vor muri din nou oameni nevinovaţi.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Ia arata-mi te rog sondajul. Sau cumva vorbesti din presupuse?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
bineinteles ca nu am urmarit vreun sondaj...eu zic ca nici nu trebuie ghost totusi eu nu inteleg un lucru : daca strada era foarte bine iluminata si rondul bine semnalizat ala ce naiba incerca sa faca ? sa intre in rond cu 200km/h ? doar nu or exista soferi asa de prosti/inconstienti . Te intreb pentru ca nu sunt prea informat despre accident.
__________________ it takes a quattro to catch a quattro | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Dar sa ve intreb eu acum ceva oarecum offtopic. Cayenne-ul ala care costa o suma impresionanta de bani are voie sa ia foc chiar si la 200km/h??? Nu zic, soferul e singurul vinovat, nu marcajele, nu iluminarea din zona respectiva, dar aveau centuri si ar fi zis la stiri ca ar fi scapat cu "viata", adica sa vegeteze intr-un pat toata viata, dar nu sa moara.... Oricum, imi pare rau pt ce s-a intamplat si sper sa vad cat mai putine accidente de genul asta la stiri (cu toate ca nu o sa fie asa.... )
__________________ Schimb 4 anvelope 205/55/16 | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Si pe mine ma surprinde ca a luat foc masina, dar se spune ca inainte au facut plinul si se poate sa fi ramas pe masina cea mai mica urma de benzina care sa fi dus la explozie. Ghinion, in ceea ce priveste explozia, pt restul...nu cred ca mai poate fi vorba de ghinion. | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Baietasii aia erau foarte increzuti (am vazut filmuletele facute cu telefonul)... si cum zicea cineva mai sus nimeni nu o sa invete nimic din asta, prostia persista mai bine decat socurile astea. Toti erau constienti si au vazut sau auzit la un moment dat de astfel de accidente, dar au vrut sa se faleasca cu masinuta lor si au platit scump. Mai noua circula pe messenger ca tipul care a supravietuit are nevoie de donatori de piele...
| |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
In viata reala regula e ca masinile nu iau foc in caz de accident... exact invers din ce ne invata filmele americane. In mod normal cauza incendiului ar trebui investigata... nici accidentul nu este unul normal (viteza excesiva) insa un eventual defect de fabricatie ar putea face alte victime. -------------------- Editare ulterioară -------------------- In viata reala regula e ca masinile nu iau foc in caz de accident... exact invers din ce ne invata filmele americane. In mod normal cauza incendiului ar trebui investigata... nici accidentul nu este unul normal (viteza excesiva) insa un eventual defect de fabricatie ar putea face alte victime.[/QUOTE] Quote:
Last edited by luckylu; 23-02-2007 at 13:58.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |