Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-02-2007, 14:38   #101 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bimm3r View Post
Contul Irinei (suziis) se pare că a fost dezactivat.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 22:25   #102 (permalink)
Registered User

tonyto333's Avatar

http://ank-matt.hi5.com
ailalta...

tonyto333 is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 15:23   #103 (permalink)
Registered User

BogTheNeLL's Avatar

cand ai depasit 70, 80 in localitate......nu mai exista scuze si nici mila pentru cei implicati activ.
Nu mai incercati sa gasiti explicatii, ca a fost prost luminat, semnalizat giratoriul, ca depasea o caruta.....etc.
Probabil era si el un mic Becali care se credea nemuritor.....ghinion.
Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan

BogTheNeLL is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 17:51   #104 (permalink)
Registered User

BillyBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by BogTheNeLL View Post
cand ai depasit 70, 80 in localitate......nu mai exista scuze si nici mila pentru cei implicati activ.
Nu mai incercati sa gasiti explicatii, ca a fost prost luminat, semnalizat giratoriul, ca depasea o caruta.....etc.
Probabil era si el un mic Becali care se credea nemuritor.....ghinion.

Ce gandire aveti unii...
Nu-l cunosc pe respectiv dar...imi pare rau ca a murit ca prostul si ca a mai luat dupa el si alte vieti.
Tot aceasta gandire o aveai daca la volan se afla un prieten/ o ruda apropiata?
Nu ai apasat niciodata pedala mai tare? Mananci kkt aiurea!!! :fuckoff:

BillyBoy is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 18:18   #105 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

BillyBoy, atenţie mare la limbaj. Nu eşti la scara blocului.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 18:23   #106 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by BillyBoy View Post
Nu ai apasat niciodata pedala mai tare? Mananci kkt aiurea!!! :fuckoff:
Una e sa apesi pedala mai tare si alta e sa apesi pedala mai tare si sa ti se para normal iar in caz de ceva sa incerci sa dai vina pe iluminari, semne, etc.
Fiecare trebuie sa-si asume responsabilitatea actiunilor proprii, mai ales cand acestea sunt nerecomandate sau mai rau, ilegale.
Si e normal sa-ti pese de o ruda care a patit-o iar de un strain nu prea sau deloc.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 20:19   #107 (permalink)
Registered User

BillyBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Silenti View Post
Una e sa apesi pedala mai tare si alta e sa apesi pedala mai tare si sa ti se para normal iar in caz de ceva sa incerci sa dai vina pe iluminari, semne, etc.
"cand ai depasit 70, 80 in localitate......nu mai exista scuze" la asta ma refeream eu

BillyBoy is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 21:48   #108 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

cand e liber si eu merg cu 70-80 in localitate , dar asta ar fi limita maxima, si doar cand e liber , si cunosc drumul , in nici un caz daca e bezna and so on

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2007, 09:17   #109 (permalink)
Registered User

BogTheNeLL's Avatar

Billy tata, ce zici tu acolo cu apasatu pedalei un pic mai tare e cam deplasat. Hai sa transpunem evenimentul pe autostrada. Daca in oras a depasit viteza maxima legala de 3 ori si un pic, si tu spui ca a apasat pedala un pic mai tare, inseamna ca pe autostrada daca ar merge cu 390, tot asa s-ar chema?
Baga-ti mintile in cap!

Old 25-02-2007, 12:18   #110 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

in oras daca dai 150 deja esti in pericol mare. nu stii de unde sare un caine, un copil, un betiv. la 110tot esti in zona riscanta, dar cifrele nu iti indica asta (pare putin pt unii).
BillyBoy tu stii distantele de oprire ale unei masini? hai sa zicem alei tale.
stii testul elanului. ce se intampla daca ceva neprevazut ti se intampla? calculeaza in m/s viteza avuta. (50/80/110/150/200 kmh)
calculeaza o secunda pana ai timp sa gandesti o reactie. (un pilot experimentat poate avea reactii mult mai rapide, dar totusi la maxim 23 ani nu cerd ca sunt milioane de sumacheri) tine minte ca nu e circuit, ci trafic liber unde 90% dinte soferi merg in ideea ca totul e ok. tu intrii in fata lui, el nu pilot de curse sa te evite.
saptamanile care au trecut mi-au confirmat. la noi in oras o tipa cu freelanderu lu taticu a avut viteza prea mare a izbit bordura a ricosat in sens opus s-a "pupat" doar cu unul (a avut noroc, ca i zona respectiva e trafic intens) si s-a rostogolit.
azinoapte un opel astra gtc 2l turbo nu a negociat bine o curba si s-a oprit intr-un semn de circulatie. nu avea decat 2 saptamani masina.
"power is nothing without control" si nu anvelopele controleaza, ci cel de la volan.
nu fii ingamfat ca poate viata iti demonstreaza contrariul. toti suntem muritori
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2007, 12:39   #111 (permalink)
Registered User

BogTheNeLL's Avatar

Mai e un amanunt care se pare ca scapa din vedere. Poate unora 100,120 etc li se pare o viteza acceptabila: am masina buna, ABS, sunt sofer bun, sunt jmeker.....ceea ce nu gandesc ei este ca viteza asta "acceptabila", combinata cu viteza celuilalt cu care te ciocnesti nu mai este asa acceptabila. Nu mai zic cand lovesti un pieton. Ca aia parca nu au abs....

Old 26-02-2007, 00:43   #112 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by T.rac3Er View Post
in oras [...] la 110tot esti in zona riscanta, dar cifrele nu iti indica asta (pare putin pt unii).
Quote:
Originally Posted by BogTheNeLL View Post
Poate unora 100,120 etc li se pare o viteza acceptabila
Mi-e greu sa-mi imaginez cui i se poate parea acceptabil 100+ prin oras.
La viteza aia distanta de franare depaseste 50 de m din momentul in care se aplica forta maxima de franare. Cu tot cu timpul de reactie te apropii de 90 de m!

In opinia mea orice sofer care are ceva pretentii a facut teste de franare de la mai multe viteze cu diverse aderente. Incercati de pe la 150 pe uscat, viteza pe care majoritatea masinilor o pot atinge relativ repede. Franati din dreptul unui reper de pe marginea drumului. Cand v-ati oprit coborati din masina si uitati-va in spate dupa reper. O sa va speriati bine daca e prima oara cand faceti asta.

Old 26-02-2007, 00:50   #113 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Silenti View Post
Mi-e greu sa-mi imaginez cui i se poate parea acceptabil 100+ prin oras.
La viteza aia distanta de franare depaseste 50 de m din momentul in care se aplica forta maxima de franare. Cu tot cu timpul de reactie te apropii de 90 de m!

In opinia mea orice sofer care are ceva pretentii a facut teste de franare de la mai multe viteze cu diverse aderente. Incercati de pe la 150 pe uscat, viteza pe care majoritatea masinilor o pot atinge relativ repede. Franati din dreptul unui reper de pe marginea drumului. Cand v-ati oprit coborati din masina si uitati-va in spate dupa reper. O sa va speriati bine daca e prima oara cand faceti asta.
pai mie mi se pare acceptabil 100+ prin oras. de fiecare data cand gasesc liber pasaju de la budapesta ii dau 100-120. ti-am zis ca tot in bucuresti am mers si cu 150( chit ca a durat mai putin de un minut).

da, distanta de franare e imensa, dar vizibilitatea, in mod normal, o depaseste de cel putin 3-4 ori. asta fara sa iau in calcul ca masina din fata nu se opreste instantaneu, ci probabil in aceeasi lungime ca mine.
daca iti iese o caprioara in fata, e alta mancare de peste.

ps: inainte sa ma iei la rost, cauta bucata de chei dintre mercedes si autovit, apoi intra pe ea, si mergi legal. dupa ce faci chestia asta de vreo 10-15 ori la rand, te rog sa postezi rezultatul judecatilor tale

eu consider ca sunt multi care pot sa conduca repede sau f repede, dar care sa fie mult, mult mai prudenti decat unii care nici nu folosesc oglinzile, dar totusi merg legal.

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2007, 08:16   #114 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

heh, silenti, cate x5, sclass, eclass, seria5, etc nu am vazut cum goneau pe langa mine..o data, seara, un x5 a venit atat de tare incat se auzea ca o locomotyiva din departare. (bine, zona de care vorbesc e marginita de blocur inalte, si sunetul e ca intr-un tunel). tot praful de pe strada l-a luat dupa el. unii oameni considera normal 100kmh cand masina lor poate peste 200 maxim. multi fac depasiti aiurea.(nu se uita, intra pe sens opus). si eu fac zig-zag-uri dar stiu dinainte de a pleca din pozitia mea ca am spatiu gol cu destula marja de siguranta. nu stiu ce se va intampla, dar am grija cat de cat de masina mea. prietena mea mi-a zis un lucru. "am incredere in tine pt un singur motiv. ca ai face tot posibilul ca masina ta sa nu pateasca nimic"
revenind la subiect. a mai fost in toamna unu cu ferrari de s-a rasturnat in bucuresti maturand un aurolac de pe spatiul verde. la cum era masina, ma mir ca au scapat aia din masina.
prostule!!!

Old 26-02-2007, 10:17   #115 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

faraonu sunt cateva bucati de oras care nu prea seamana a oras daca intelegi ce vreau sa spun. Adica n-au intersectii si drumuri laterale de pe care iti poate iesi o masina care sa nu se asigure, n-au trotuare cu pietoni care o mai rup la fuga de nebuni in strada, etc. Cum ar fi pasajele, inceputul DN1 care e legal in localitate (unde mi-am si pierdut permisul pt viteza) si altele. Pe acolo e relativ ok sa circuli cu viteza (practic nu legal) pentru ca asa cum ai spus si tu vizibilitatea depaseste distanta de franare.
Eu ma refeream la nebunii care fac curse pe strazi gen Stefan cel Mare, adica bulevarde destul de late sa-ti dea sentimentul ca ai loc sa decolezi, dar practic oricand iti poate iesi ceva in cale intr-o distanta in care fizic nu mai ai ce sa faci.

De fapt in opinia mea nici nu exista viteze mari si viteze mici in general, totul depinde de portiunea de drum pe care circuli si trafic. De exemplu e mai periculos sa circuli cu 50 pe a 3-a banda a unei strazi cand pe primele doua benzi sunt coloane oprite decat sa circuli cu 250 pe autostrada libera.

Old 26-02-2007, 14:15   #116 (permalink)
Registered User

Orice s-ar mai scrie aici e cam de prisos. M-am uitat de curiozitate la oamenii astia si sincer imi pare rau de ei: tineri, frumosi cu toata viata inainte. Din pacate teribilisti. Cel putin soferul! Sau poate si ceilalti daca s-au urcat in masina stiind cu cine au de-a face...Din toate chestiile astea eu nu pot intelege niste lucruri simple, cel putin din punctul meu de vedere, si poate ma lamuriti voi care-i treaba:
-1)de apasat pe pedala mai apas si eu dar intotdeauna o las moale cand ma apropii de o curba, de o intersectie, de ceva care instinctual declanseaza o teama ca s-ar putea termina naspa ce fac; oare ce se intampla cu oamenii astia care-i dau blana fara sa se mai gandeasca la urmari? sunt nebuni? sunt atat de plini de adrenalina incat isi imagineaza ca pot sa faca toate giumbuslucurile sfidand legile fizicii? In toate accidentele de genul asta am avut nedumerirea asta...
-2)parintii acestor copii sunt atat de dusi incat nu-si imagineaza cam ce poate face odrasla-i cu bolidul de peste 400 de cai? Nu vreau sa incep cu texte comuniste gen "La munca cu ei!", "Sa puna mana pe carte, nu sa se dea cu masini smechere" dar la noi parca prea mare-i prostia, cel putin din partea celor maturi.
-3)oricate exemple s-ar da, aceste accidente vor continua. Acum doua zile am plecat mai repede de la un semafor(cat sa ajung mai repede la 60 la ora, nu sa decolez cu masina). Ei, nici n-am apucat bine sa ma indepartez de cei care ma flancasera(ma inghesuisera doi de parca nici nu existam), ca s-a si luat dupa mine o masina. Cred ca va mai aduceti aminte ce masina am eu: opel corsa 75 de cai. Ei bine, ala care se luase dupa mine avea un modest Cadillac Escalade. Habar n-aveam cati cai are(acum am vazut ca are 403) dar m-am gandit eu ca trebuie sa aibe vreun motor monstru. Dupa ce m-a depasit s-a linistit asteptand reactia mea, de parca as fi putut sa-i dau vreo replica. Sunt sigur ca daca as fi fost nebun sa-i dau 160, ii dadea si el 200 doar sa-mi arate ca-i mai al dracu' decat mine. Tot timpul exista o motivatie pt cei care au masini smechere: anturajul, imaturitatea, dorinta de a te da rotund...
Poate vi se pare o nebunie dar am incercat sa ma inchipui in locul lor, in masina, cu cateva clipe inainte de a se izbi de pom si a lua foc. E greu sa-mi imaginez ce a fost acolo, in realitate, dar imaginatia mea mi-a dat fiori si asa...Om fara minte, baiatul asta!
Ah, poate va mai aduceti aminte de cei care s-au facut piftie inainte de podul ala de la Miorita(parca un BMW, cu 3-4 oameni, si care alerga cu 160 pe la Piata Presei). La fel, soferul nu a putut negocia bine rondul ala si s-a infipt intr-un panou publicitar. Ma uit aproape zilnic la crucea aia cu poza lui. Pacat si de astia!

Sebi_Marius is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2007, 14:49   #117 (permalink)
idr
Registered User

lasati scuzele, iluminari,bezna etc. la 220 in oras e un singur vinovat, si ala stiti prea bine cine e. nu zic ca merita sa moara, chiar din potriva. rip
probabil se gandea "ce drq ma? am chayenne ma doare la salam, iau cu 200 giratoriu ca`i masina buna". rp again

idr is online now    Reply With Quote
Old 26-02-2007, 15:23   #118 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

"Dimpotrivă"

Mă gândeam... oare dacă şoferul ar fi scăpat cumva cu viaţă, dar ceilalţi din maşină tot ar fi murit, ar fi fost condamnat pentru ucidere din culpă ? Mă îndoiesc profund. La fel cum mă îndoiesc că cei care-şi aleargă maşinile scumpe cu 80-120 km/h pe str. Unirii din CT - o stradă de 7 m lăţime, cu maşini parcate pe ambele părţi - vor fi găsiţi vinovaţi dacă vor ucide un copil sau un adult care va ieşi în stradă dintre maşini. Până acum n-au omorât decât pisici sau câini care au avut ghinionul să le iasă în cale, fiind aproape incredibil că nu există încă nicio victimă umană.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2007, 16:38   #119 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

eh, noaptea greau apare un bebelus. un om obisnuit aude motorul forjat si va evita tot timpul sa sara. doar un aurolac sau betiv (dupa cum spuneam mai devreme)
partea mai groanica, care e de inchipuit, e sa iti imaginezi nu inainte de accident, ci exact dupa impact.
inainte esti relaxat, muzica, adrenalina, incurajari. vezi intersectia, dar nu acorzi importanta. invarti masina la nfs minim ca shumacher sau loeb. intrii in intersectia cu talpa la maxim, dar vezi ca desi tragi de volan masina nu mai vireaza. asta e ultimul gand pt ca la 200kmh impactul se produce in fractiunea imediat urmatoare. cine nu e lesinat si inca mai e constient, simte durerile impactului (cei din spate nu avea centuri mai mult ca sigur ai au zburat ca niste carpe prin masina [si in afara] deci cred sa fii fost oricum aproape morti) soferul, cu centura cu tot a fost facut zob de airbag (la viteza aia, coloana volanului s-a deplasat mai mult decat optim, si airbagul i s-a deschis in nas) pasagerul dreapta a zburat la nustu cati metrii din masina (nu purta centura) deci nu totdeauna centura salveaza viata. daca avea centura era in masina si ardea de viu. deci toti au murit fericiti, prea putin au vazut moartea inainte sa ii ia. scuze de comentariul morbid, dar daca va puneti in locul soferului si incercati sa traiti acel moment poate vom avea calatorii mai sigure la noi in tara.
prostule!!!

Old 26-02-2007, 16:59   #120 (permalink)
>d(oO)b<

Nu vretzi sa trecem la un alt accident? deja devine boring... alergi mori. Scurt. Nu exista SOARTA; Exista ghinion; numa` ca ghinionu` asta se manifesta mai des la oamenii care o ard belaliu pe shosele crezand ca "daca tzi`e scris sa mori, mori oricum" deci da`i 200 ca n`are nimic... wrong!

bHz One is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules