![]() |
| | #1942 (permalink) | ||
| Quote:
<<Iar despre "focus-ul e etalonul de stabilitate in clasa sa. O spun din experienta proprie", come on, un pic de simtul ridicolului acolo...>>
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #1943 (permalink) | ||
|
cocalar cu bmw : Cocalarul de benzinarie. Drifturi printre pompe. Ghici cu ce masina! - Stirileprotv.ro
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1945 (permalink) | ||
|
specia lui :Cocalarus Hormonicus Cocalarus Hormonicus at antisocial …
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #1948 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
faza e ca il cunosc. si pe el si pe alt pasager al masinii. mi se pare insa inconstienta sa intri cu o masina cu 100 (la 100 s-a blocat acul...) in virajul ala in S. era un golf4 masina, nici cu masina de f1 nu cred ca il iei cu 100 S-ul ala. nu tin minte sa fi vazut airbaguri sarite. | ||
|
| | #1951 (permalink) | ||
|
Va amintiti clipulul cu un BMW X5 care se urca pe doua masini in parcare si le striveste, iar apoi da cu spatele si pleaca mai departe? Clipul a avut 1.5 milioane de vizualizari pe youtube asa ca Hyundai Canada s-a hotarat sa -si faca putina publicitate oferindu-i unuia dintre pagubiti care avea un Hyundai Elantra mai vechi, un model nou de Elantra touring. YouTube - Hyundai Canada Response: [Original] Extreme Fitness BMW parking failure. Worst parking job ever! | |||
|
| | #1952 (permalink) | ||
| inca un idiot a mai omorat 2 nevinovati in timp ce'si "testa" bolidul, el scapand bine mersi, probabil datorita masinii vor zice unii. am atasat si niste poze facute de un prieten chiar aseara dupa accident. cat de retardat sa fii sa intri cu asa viteza in intersectia aia de la Romana? problema e ca pitecantropul va avea din nou permis peste cateva luni.
__________________ | |||
|
| | #1955 (permalink) | ||
|
Daca si E39 ala mai e un jeg... Ce masina ai romeo? A6 ? In fine, naspa accident, cum s-a intamplat, a lovit niste pietoni?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #1958 (permalink) | ||
| chestia clasica in curba aia, dat fiind ca nu e primul accident din stalpul respectiv, insa in cazul de fata viteza a fost mult mai mare decat "de obicei". erau unii martori care se aberau cu chestii de genul ca avea 160 la ora insa un lucru e cert, avea viteza f.mare la cum arata epava...pacat de cele 2 victime
__________________ | |||
|
| | #1959 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 | Ce bine ca pentru restul exista reno ))) Imi vine sa vomit.@Viomobil. Nu cred ca respectivi aberau cand sustineau ca avea 160 la ora. Sa reusti sa RUPI IN DOUA un Bmw seria 5 in oras este chiar o performanta. Uite-te si tu la masina. Desigur prietenul nostru de mai sus ne va instinta ca daca era un Reno toti scapau fara nicio zgarietura. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |