![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Acest thread se vrea a fi o compilatie in care fiecare sa anunte evenimentele pe care le stie (gen lansarea masinii X, intrunirea nu mai stiu care etc.) si eventual sa ne strangem mai multi de pe forum sa mergem impreuna la ele. PS: Scrieti evenimentele cu bold, pentru a fi mai usor de gasit printre restul post-urilor.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by CBR; 05-01-2007 at 14:44.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Intalnire de iarna 2007 VWforum.ro 13.01.2007 incepand cu ora 10:00 - AMC KART Pipera --- Eu unul cred ca ma duc, mai vine cineva?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by CBR; 05-01-2007 at 14:44.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
agent smith: Vb pe Y! sa ne intalnim pe undeva pana in Pipera (nu stiu unde e AMC Kart... ) daca e.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
agent smith: Inca sunt in ceata... Sa inteleg ca vin pe langa Herastrau , trec de ambasada Chinei si de vechiul sediu automobile bavaria (BMW), fac dreapta la prima si ma duc spre PBN?PS: Sau mai simplu, nu ne putem vedea la locul tau de plecare?
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Daca vi, lasa un mesaj pe aici, sa ne intalnim toti pe undeva.
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am fost la intrunirea vwforum (cu agent_smith). Foarte bine organizata treaba, asteptam sesiunea de primavara.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
am fost si eu. interesant! mi-au placut mult si kart-urile ![]() CBR > prin ce zona ai stat tu cu masina?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
LiquidSky: La zona Golf5. Al meu era ala negru cu DND la numere.Tu pe unde erai? ![]() Pacat ca nu ai anuntat aici ca mergi, ca ne gaseam pe acolo.
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: bucharest,ro | bun Quote:
__________________ [MV][/MV]lambrini | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
CBR : eram pe undeva prin dreapta, pe la Golf 1 - cativa cu passat-urile noastre, ca n-am mai avut loc in zonele din stanga. in rest, si mie imi pare rau, nici nu stiam ca exista aici o sectiune pt. intalnirea de iarna. am postat doar la sectiunea respectiva pe vwforum. anyway, ai vazut filmuletele? vezi ca a bagat Daniel_M un filmulet cu coloana din Drumul Taberei. sper sa iti mearga link-ul. http://rapidshare.com/files/11666062/vwforum.3gp http://rapidshare.com/files/11665474/VWforumMQ.wmv cat despre poze... sunt sute, cred, deja
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
LiquidSky: Eh, cu alta alta ocazie, poate la intrunirea de primavara (ca altfel poate mergea duminica in Politehnica). Oricum, tkz de link-uri, acum o sa ma uit si eu pe ele.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
fusei si eu.... misto, doar pe agent_smith l-am vazut. mi-a placut masina lui, curatica, un tuning discret, jante frumoase. mai tarziu sau maine postez si eu cateva din pozele facute pe acolo.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Intre 29 Martie - 1 Aprilie vor fi TuningDAYS 2007, Zilele Nationale de Tuning din Romania. Participare si expozanti din strainatate, in premiera la noi, zeci de masini modificate si nemaivazute, pregatite special pentru acest eveniment, promotii si oferte de exceptie din partea firmelor, prezenta creativa din partea cluburilor. Daca vrei sa-ti incalzesti motorul, pana la TuningDAYS, vino la VW Parrade, organizat de Porsche Romania si 4Tuning, pe 25 februarie... www.4tuning.ro --- Eu cred ca ma duc la ambele (decat sa nu fiu plecat din Bucuresti). Cine mai vine?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |