![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Ar fi ceva sa facem o mini-intrunire CG. Eu oricum mai vin cu 2-3 persoane garantat. Eventual sa vad pe vwforum ce se intampla. Ne stragem?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Hai sa vedem cine se mai anunta... Eu merg 100% sigur.
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Softtop... De ce?!
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Salonul de motociclsim când o să fie?
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| DATA Sambata 28 Aprilie Duminica 29 Aprilie Luni 30 Aprilie Marti, 1 mai LOCATIE Bucuresti Complex Expozitional Romexpo, pavilioanele 15-14-13 PROGRAM Sambata 12-20 Duminica 10-20 Luni 10-20 Marti 10-16 INTRARE - Biletul de intrare va costa 5 RON.
__________________ all you have to do is want it bad enough. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Vine cineva sâmăbătă la salonul de motociclism?
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka Cumpăr televizor color hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
BlackLord: Pleci la lansare? Sti cand va fi lansarea in RO?
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Asteptam, cu siguranta ma duc la lansarea in RO. Pana atunci, am bilete gold la Bucharest Ring. Cine mai apare de pe forum?
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Merge cineva la Luxury Cars Show de la fostul Metro Otopeni 24-27 mai ? http://www.luxusmotorshow.at/2007_BU..._ro/index.html Marci si masini prezente: Pagani Zonda, Koenigsegg, Ferrari (e si un Enzo si un monopost de F1), Ford GT, Maserati, Lexus, Maybach, Porsche, Aston, Spiker, etc Biletul e 15 lei.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Eu ma duc in cam 30min.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |