![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Taxe vamale pentru import auto SH
Salutari, cine poate sa ma ajute sau sa imi dea o adresa/link, niste informatii cu privire la legislatia importului auto? Vreau sa imi iau o masina din Germania si nu stiu care sunt taxele, cat ma costa vama si ce mai trebuie etc... vreau sa vad daca merita sa o cumpar de acolo, chiar sunt n00b in acest subiect, nu ma pricep DELOC. Masina este din 99', motor 1500cmc, Euro 2, cat atat. As vrea sa stiu la cat ma duce per total. Va multumesc anticipat si daca s-a mai discutat subiectul, imi cer scuze dar am folosit "search" si nu am gasit nimic.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 03-04-2007 at 04:40.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
In afara de taxa asta mai trebuie sa platesc ceva? TVA etc?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mi se pare ca trebuie sa platesti tva calculat la taxa aia doar. Din cate stiu eu nu mai platesti TVA in romania pe masina daca o iei de la autohaus. La fel nu ar mai trebui sa platesti tva nici daca o iei de la o persoana fizica, dar nu sunt 100% sigur de chestia asta. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Brussels/Pitesti |
TVA-ul nu se plateste de doua ori: ori e cumparata de la particular si deci e masina cu tva inclus, implicit nu mai platesti in ro ori e cumparata de la garaj/dealer, o poti lua fara tva dar il platesti in ro taxa vamala nu mai exista fiind acelasi spatiu comunitar, vei plati doar taxa de prima inmatriculare | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Taxa aia de "inmatriculare" ma costa peste 2700Euro....am inebunit! Eu pe masina asta dadeam 1500Euro...dar ca sa ma duca la PESTE 4200Euro in tara??? No way! Legislatie de oameni nebuni...nu alta.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Mane, poti sa zici ca e "rabla" o masina din 1999, 1500cmc cu Euro2? Sa fim seriosi.
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Aha, deci de la OLCIT la GOLF 3...e doar un pas inainte, zici tu? As prefera oricand un Golf3 tzipla adus din germania....decat o JARCA de LOGAN! Mai gandeste-te odata cati "pasi" sunt de la Olcit la VW Golf3...ca ai scos o mare aberatie aici, fara suparare.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |