![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salutare. Mi-am cumparat de curand o masina de la Lecarro si ei au adus masina asta in decembrie 2006, au platit vama la ea atunci si mi-au vandut-o mie acum 2 saptamani. Si mi-au inscris-o provizoriu (am nr. rosii de PH). Am de la ei: Toate facturile din franta pana la mine (adik intre mine si ei), Declaratia aia de cum a venit ea pe triler impreuna cu alte 7, declaratia vamala, inca o factura legalizata si tradusa. Am mai facut eu la R.A.R - Omologarea si autentificarea. Deci mi-au dat si certificat de autenticitate, cartonasul cu ITP si cartea noua a masinii. Eu cu ce trebuie sa merg la politie sa imi inscriu masina? ![]() Ce originale, ce copii? Nu mai trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare daca au platit astia vama, nu? Cel putin asa mi-au zis. Multumesc anticipat pt. raspuns. Va rog sa imi spuneti doar ce stiti sigur ca sa nu ma bagati mai rau in ceata | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
intai si intai te duci pe langa udristei, si ii faci fisa de inmatriculare, dupa care te duci la administratia financiara de care apartii ca sa iti puna viza pe acea fisa de inmatriculare (respectiv sa certifice ca ti-au luat-o in evidenta si ca vei plati impozit pt acea masina), dupa care te duci la politie, depui actele si in ~48h iti da talonul. la administratia financiara ai nevoie de copia dupa factura, copie dupa buletin, copie dupa fisa de inmatriculare si copie dupa cartea masinii, si pt fiecare copie, cate un timbru de 1 leu. (cel putin asa e la adm financiara sector 2). iti sugerez sa faci cate 2 sau chiar 3 copii din fiecare, pt ca aceleasi copii iti trebuie si la politie. de aceste acte am avut eu nevoie, e adevarat insa ca eu am cumparat masina de la o firma din .ro si deci era deja inmatriculata (pe langa aceste acte mi-a trebuit si certificatul fiscal al acelei firme care sa demonstreze ca au scos-o de la ei din impozit). iti sugerez sa dai telefoane la informatii, atat la circa financiara cat si la politie, pt ca sunt destul de amabili, si chiar iti zic toate actele de care ai nevoie. bafta multa, nu e f greu, dar pierzi un pic de timp, cele mai enervante vor fi acele 48h in care nu vei avea voie sa circuli cu masina | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mersi fain ![]() eu-s' la sectorul 3. Am patit si eu frecusuri d-astea la sectorul 2 cu masina mamei mele. m-au trimis de la un ghiseu la altul si dupa colturi de jjjde ori. La sect. 3 nu e chiar asa Multumesc pt. informatii.
__________________ Eu nu imi vad semnatura in nici un post! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pe mine chiar nu m-au plimbat de la un ghiseu la altul, am ajuns la 18:15 acolo si se inchidea la 18:30, si totusi au fost f amabile acele tanti, ba chiar ghiseul de posta se inchisese, si mi-au pus ele timbrele respective. la sector 3 e bine ca se plateste taxa de timbru acolo | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am rezolvat. Acte necesare: - Fisa de inmatriculare vizata de circa financiara a sectorului (3 in speta) - Copie dupa asigurarea pe min 6 luni - Cartea masinii in original (nu mai stiu daca si copie) + Cartonasul cu ITP - Certificatul de autenticitate - Copie dupa factura din Franta + cea de aici (dintre mine si Lecarro) - Copie dupa buletin - Chitantele cu taxele de la CEC (890.000 lei) - Cartea masinii din Franta (ca o aveam, mi-au oprit-o) - Declaratia vamala (le-am dat o copie legalizata) + inca o hartie de la vama cu care au fost insotite masinile pe trailer.
__________________ Eu nu imi vad semnatura in nici un post! | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |