Este a treia masina pe care o inscriu pe numele meu si constat ca sunt la fel de confuz ca prima data.
As vrea sa pun in ordine pasii, pentru ca data viitoare sa am unde sa citesc sfaturi, pasi, etc.
1. Act vanzare - cumparare / factura firma
2. Drum la administratia financiara pt viza pe fisa inmatriculare, cu copie CI, copie carte auto, copie act vanzare-cumparare / factura (cu mentiunea conform cu originalul si stampila - la masina de firma), delegatie (pt masina de firma), copie CUI (pt masina de firma), cerere, timbru fiscal 4 ron.
3. Programare RAR (la tel. 9672) - Identificare (cu dosarul de vanzare - cumparare, cu cartea, cotract / factura, etc.) se plateste o taxa de 80 ron parca si se ia un certificat de autenticitate.
4. Drum la circa financiara de care apartii, pt inscrierea la financiar - se face cerere si se depune un alt vraf de hartii, copii, bla bla.
5. Drum la Udriste cu cerere schimbare proprietar, certificat autenticitate RAR, carte identitate, talon, chitanta taxa talon (se plateste la cec si e 100 si ceva ron parca), fisa inmatriculare cu viza financiar, contract / factura, copie CI, delegatie si CUI (pt masina de firma).
Nu mai stiu daca punctul 4 e dupa punctul 5... postati si voi daca am uitat ceva.
Bookmarks