Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-02-2008, 12:32   #21 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Se pare ca poti sa-ti iei permisul in 24 de ore cu ceva alergatura. Daca nu ai cele 24 de ore pana pleci atunci singura mare problema care o vad eu este la intocmirea asigurarii !!!

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 12:35   #22 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Nu stiu daca ai citit, dar permisul l-am luat in 3 ore. Fara nici un fel de alergatura sau interventii...

Am ramas si eu uimit de cum sta treaba la Udriste, mai nou

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 13:27   #23 (permalink)
Registered User

Si numerele + talon se dau de pe o zi pe alta, nu mai sunt cozi, s-au rezolvat multe probleme... asta dupa ani de zile de omor si haos. Adica se poate, trebuie numai cineva de sus sa vrea!

GunX is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 15:08   #24 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Am citit ce ai spus tu dar sa te vad cum faci in 3 ore vizitele medicale, dai anunt in ziar, platesti taxele, etc....

Tu te referi strict la timpul de asteptare din momentul depunerii dosarului.

Quote:
Originally Posted by Baracuda View Post
Nu stiu daca ai citit, dar permisul l-am luat in 3 ore. Fara nici un fel de alergatura sau interventii...

Am ramas si eu uimit de cum sta treaba la Udriste, mai nou

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 18:34   #25 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

harabe.. ce masina bre ?
a, si sa fie intr-un ceas bun, blabla.. sa se bucure ancuta de ea

klau is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 19:40   #26 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by GunX View Post
Si numerele + talon se dau de pe o zi pe alta, nu mai sunt cozi, s-au rezolvat multe probleme... asta dupa ani de zile de omor si haos. Adica se poate, trebuie numai cineva de sus sa vrea!
si n-am avut astampar si am povestit toti pe forumuri ce bine e acum. si au aflat si politistii ca ne place, ca mai citesc si ei forumurile din cand in cand.
asa ca bucurati-va, au decis ca nu e bine si trebuie sa schimbe : http://auto.rol.ro/Auto/Serviciul-de...in-aprilie.htm

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 22:56   #27 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Quote:
Originally Posted by murfisor View Post
Am citit ce ai spus tu dar sa te vad cum faci in 3 ore vizitele medicale, dai anunt in ziar, platesti taxele, etc....

Tu te referi strict la timpul de asteptare din momentul depunerii dosarului.
Mai, nu se face asa ceva in caz ca pierzi permisul de conducere.

Te duci la udriste, ceri de la orice ghereta din aia de dactilografieri un formular pe care il bate tanti la masina, mai iti trebuie o cerere pe care o iei tot de acolo si o completezi de mana. Dupa aia te duci la CEC, este chiar langa udriste, unde platesti o taxa de 50roni. Cu formularul, cererea, copia dupa buletin si taxa de la cec de duci la udriste si depui "dosarul" iar in 3 ore ai carnetul.

Toata alergatura dureaza cam 20min
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by klau View Post
harabe.. ce masina bre ?
a, si sa fie intr-un ceas bun, blabla.. sa se bucure ancuta de ea
A gasit un C220 '07 (170cp) cu 28.000 KM intr-o reprezentanta. Destul de bine echipat pentru motorizarea pe care o are (zic eu)

Mersi de urari, iubi

Last edited by Baracuda; 19-02-2008 at 22:56.. Reason: Automerged Doublepost

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2008, 01:45   #28 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

frumos motoras la c, si frumosi km
bine, pasarica nebunatica.. te pup dulce

klau is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 13:17   #29 (permalink)
Registered User

DasModell's Avatar

Quote:
Originally Posted by Baracuda View Post
Mai, nu se face asa ceva in caz ca pierzi permisul de conducere.

Te duci la udriste, ceri de la orice ghereta din aia de dactilografieri un formular pe care il bate tanti la masina, mai iti trebuie o cerere pe care o iei tot de acolo si o completezi de mana. Dupa aia te duci la CEC, este chiar langa udriste, unde platesti o taxa de 50roni. Cu formularul, cererea, copia dupa buletin si taxa de la cec de duci la udriste si depui "dosarul" iar in 3 ore ai carnetul.

Toata alergatura dureaza cam 20min
scuze ca dezgrop un thread de aproape un an vechime .. dar as vrea sa rezolv si eu intr-un final o problema similara ..
so .. poate sa-mi confirme careva ca e valabil in continuare si la "noul udriste" procedura destul de simpla ?? .. sau mai trebuie declarat in monitor etc
When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen
RIP Henry Surtees

DasModell is offline    Send Message via Google Talk to DasModell Reply With Quote
Old 16-01-2009, 10:25   #30 (permalink)
Registered User

byca's Avatar

am pierdut permisul acum o luna si ceva.
Nu se mai declara pierderea permisului la Monitorul Ofiicial (am fost am facut un drum de pomina). Te duci direct la pipera, Ceri un formular la informatii pt pierdere/furat permis, completezi. Platesti taxa de eliberare nou permis 50RON (la parter, in aceeasi cladire, au CEC), buletin la tine, copie xerox dupa buletin parca, stai la coada la permise sa-ti faca poza, dai cu subsemnatul, si in 2 ore iti elibereaza altul daca ai noroc, daca nu a doua zi.

byca is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 16:13   #31 (permalink)
Registered User

DasModell's Avatar

mersi mult ..
When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen
RIP Henry Surtees

DasModell is offline    Send Message via Google Talk to DasModell Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules