![]() |
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
asa ca bucurati-va, au decis ca nu e bine si trebuie sa schimbe : http://auto.rol.ro/Auto/Serviciul-de...in-aprilie.htm
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
Te duci la udriste, ceri de la orice ghereta din aia de dactilografieri un formular pe care il bate tanti la masina, mai iti trebuie o cerere pe care o iei tot de acolo si o completezi de mana. Dupa aia te duci la CEC, este chiar langa udriste, unde platesti o taxa de 50roni. Cu formularul, cererea, copia dupa buletin si taxa de la cec de duci la udriste si depui "dosarul" iar in 3 ore ai carnetul. Toata alergatura dureaza cam 20min -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Mersi de urari, iubi
__________________ I wasn't born to follow. Last edited by Baracuda; 19-02-2008 at 22:56.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
so .. poate sa-mi confirme careva ca e valabil in continuare si la "noul udriste" procedura destul de simpla ?? .. sau mai trebuie declarat in monitor etc
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
am pierdut permisul acum o luna si ceva. Nu se mai declara pierderea permisului la Monitorul Ofiicial (am fost am facut un drum de pomina). Te duci direct la pipera, Ceri un formular la informatii pt pierdere/furat permis, completezi. Platesti taxa de eliberare nou permis 50RON (la parter, in aceeasi cladire, au CEC), buletin la tine, copie xerox dupa buletin parca, stai la coada la permise sa-ti faca poza, dai cu subsemnatul, si in 2 ore iti elibereaza altul daca ai noroc, daca nu a doua zi.
__________________ YM! : bycait TEL Vodafone : 0726.031.091 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
mersi mult ..
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |