![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
nu CEO, vorbesc din putzul gandirii subiective ca tot forumistul roman, si de la ce am auzit de la nea nicu de la colt, expert auto? Multumit ? lol .indie. de ce crezi ca nu poti sa iei ceva de focus 2 de la dezmembrari , masina care a aparut prin 2005. duh...
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Cum sa nu poti sa iei de la dezmembrari pt Focus ? Crezi ca din 2005 nu au fost accidente cu Focus 2 in care sa fie afectat destul incat sa fie dauna totala?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Gheo, spor la lecturat! Nici spiderii Google nu gasesc atat de repede cuvantul cheie, il stii tu! ![]() O fi Octavia masina buna, dar sa nu ne dam in barci. Mai bine le ia pe amandoua la un drive test, stabileste o intalnire cu fiecare proprietar, poate chiar in aceeasi zi. Vede despre ce e vorba intr-o prima faza, care ii place mai mult. Si mie mi-ar fi greu sa aleg una dintre ele. Probabil, la fata locului as acorda mai mult credit uneia dintre ele. La cati kilometri au, mai merg destul pe consumabile, daca au fost intretinute. Da, in cazul Octaviei te descurci o idee mai usor cu piesele, dar Ford-ul e ceva mai nou. E de luat in calcul si GPL-ul. Mai degraba se intereseaza de subiectul asta, inainte de toate. Nu de alta, dar sa nu existe probleme pe vreuna din ele, si atunci, toata sarada e in zadar. | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
ai bai indie, fii serios, ia fa tu un drum pana la vreun schrot si zi-mi si mie cate focusuri 2 gasesti
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce inseamna schrot dar asta nu inseamna ca NU gasesti piese de la dezmembrari de Focus2
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
am fost astazi sa vad focusul(era aproape de ploiesti) ce pot sa zic, cam neserios omul. ![]() masina fusese cumparata de la AAAauto, cauciucurile pe spate erau foarte mancate(ori asta nu se intampla la 37k km) iar discurile pe fata la fel, aveau ceva uzura. nu era taxi, dar un 100k km cred ca avea lejer. ma rog, n-ar fi fost asta problema, avea 2usi vopsite din ce se observa ochiometric, cateva infundaturi micute la aripa din spate si aripa dreapta fata zgariata si infundata destul de rau si luata vopseaua pe o portiune mica (trebuia vopsita). asa ca am cam lasat-o balta. deocamdata stau pe loc, skoda e din bucuresti, mai stau nitel si poate mai gasesc vreo 2 masini ca sa nu pierd o zi intreaga doar pentru una in minunatia de trafic de la bucuresti. evident daca stiti vreo compacta sau nu numai in zona asta de pret cu istoric non-dubios nu ezitati sa recomandati, aici sau pe pm. masina este pentru tatal meu, asa ca tre' sa aiba caracter practic in primul rand, nu sa castige concursuri de frumusete. raz a punctat destul de bine partea cu dezmembrarile, e drept ca s-au busit si forduri din 2005 incoace, dar incomparabil mai putine decat octavii din '96 incoace. si in fond oricum iese si focus 3 in curand, asa ca ambele vor fi "generatii invechite", chiar daca octavia tour va fi si mai veche. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Vezi si tu la dealeri, multi au masini folosite de ei pe care le vand la second http://www.ats.ro/secondHandCars.php?itemID=97 http://www.ats.ro/secondHandCars.php?itemID=95 e doar un exemplu, banuiesc ca nu te intereseaza Citro dar ca idee. Vezi la Skoda, sigur ar trebui sa aiba si ei daca vrei Skoda.
|
| | #32 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2004 |
ce ii recomanzi frate C4...nu vezi pt ce are nevoie omu ![]() daca as fi in locu tau singura optiune la 10 mii ar fi un 318i, 320D touring, eventual un 5-ar tot touring dar alea sunt mai scumpe o avea 150k km dar...nu se compara nici cu focus, nici cu octavia, are si valente sportive si daca ai putin noroc gasesti una 2001-2002 si daca o iei buna(evident, trebuie sa cauti putin) si o intretii cum trebuie...e bullet proof | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() i-am recomandat sa caute oferte second de la importatori, nu C4. Alea erau niste exemple.
|
| | #35 (permalink) | ||
peshte, decat sa dau 10.000 pe un 3 sau 5 din 2002, mai bine dau banii aia pe un focus/octavia/astra din 2005-2006. de ce? pentru ca scap mai usor la intretinere, si am sansa relativ maricica sa gasesc ceva decent la 100k km cat de cat reali. bmw din 2001 cu 150k? cam greu. foarte greu... nu imposibil ce-i drept. dar nu trebuie premium, trebuie ceva practic si atat. ![]() edit: da' repede se posteaza aci. | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
din cate stiu Focusul a avut anii lui de dominatie in topurile germane de fiabilitate ('99, 2001 si 2002....exemplu si in poza facuta dupa un articol).Nu stiu daca si OT a avut anii ei, posibil, dar nu stiu unde ar incapea plusul ala de fiabilitate si inca si termenul de "mult mai fiabila".Iar daca comparam OT cu FF2 ...nu stiu, sunt generatii diferite totusi, nu prea vad potrivirea.Cat despre "cate piese se gasesc la dezmembrari la unele fata de celelalte"...cam irelevant.Cate piese de Honda gasesti la shroturi?Si? De-aia nu ar merita atentie o Civic sau o Accord? @Chiar daca alegi Skoda, departe a se spune ca e o alegere proasta, insa chestia cum ca FF ar fi in urma ei (si cu mult)...e barfa.
__________________ "nu spune niciodata "nu se poate", ci incepe cu "sa vedem"" | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
@peshte: de acord cu tine, insa eu nu sunt din bucuresti si nu-mi permit sa bat zeci de drumuri sa ma uit la fiecare bmw. ca 2-3 drumuri tot oi face e drept, dar nu 20-30. eu sunt la fel de CONVINS ca gasesc o octavie sau un focus din 2005 la 10k in mintile ei de 15 ori mai repede. ![]() le: octavia a iesit in topul top gear facut pe mai multi ani, din cate imi aduc eu aminte. merita si un accord sau civic, dar e un avantaj la skoda (evident nu merita sa iei o decizie pe asta) si faptul ca gasesti multe piese la dezmembrari in caz ca.. | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
GEGE ai tu tupeul sa cumperi un Civic de prin ~90 ? Aha, credeam eu ca nu ai. Nu de alta da am prieten cu o japonezoaica luata pe bani putini si care de vreo 3 ani de zile sta pe undeva printr-o curte. Ghici de ce. Referitor la focus vs octavia, vezi unde stateau ambele in survayurile top gear facute pe zeci de mii de oameni. Daca nu ai chef iti zic eu, Octavia undeva pe locul 3, focus undeva pe locul 88. De bine de rau preturile la skoda sunt mici, chiar si alea noi, si iti vin in cateva zile. La o japonezoaica platesti de te rupi si mai astepti si vreo 3-4 saptamani daca ai ghinionul sa nu se fabrice prin europa. Aici vorbim de masini second hand care au iesit sau aproape ies din garantie, nu de masini noi unde nu te intereseaza decat aspectul si marca...
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Vorbim de chestii diferite, ma refeream la faptul ca nu mi-as lua o masina pentru ca gasesc de toate de-ale ei la shrot, asa nu mai luam masini noi sau cu ani pe cat posibil cat mai putini (si ca generatie ma refer) pentru ca alea nu au apucat sa ajunga in shroturi.Oricum nu mi-as lua masina din '90, cine a vorbit despre asa ceva?Skoda de prin 90 ai lua?Uiti ca se discuta de suma de 10k, sau chiar ceva mai mult,nicidecum de masini din anii aia. @Ok, si in topurile TUV, conform datelor lor de service O a fost mult mai in spate decat Ford.Care are dreptate? Mentionau de Ford, de Golf, de Toyota, de Mazda (ca etaloane de fiabilitate), nu am auzit de Octavia.Repet, nu as putea veni cu vre-un argument ca e masina slaba, dar nici tu dincoace (si nici nu sunt eu cel care a inceput )
__________________ "nu spune niciodata "nu se poate", ci incepe cu "sa vedem"" Last edited by GEGE; 13-03-2008 at 00:35.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |