![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Cee`d Best e iarasi o varianta ok.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
pentru ca bugetul e totusi limitat la 10.000, hai 10500. pana la 12.000 mai e ceva, si nu incape totusi comparatie intre cee'd si focus sau octavia. e drept ca e noua, dar pur si simplu prefer ceva sh mai dotat si/sau cu motorizare superioara decat un cee'd base. nici bmw din 2001, dar nici 12k pe o masina care nu a dovedit inca nimic pana la urma. aia "7 ani garantie" sunt totusi la service-uri romanesti, pe cand la un sh sa zicem ca am cat de cat service-ul asigurat . | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
era pe site la un dealer skoda din ro o octavie tour din 2006, 1.9 tdi, ABS, AC, pachet drumuri grele si cam atat... le-am dat aseara mail sa-i intreb de pret. dupa raspuns vad ca deja a ajuns octavia o masina clasica caruia ii creste valoarea cu timpul. 13.500 euro | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Brussels/Pitesti |
Cresterea vanzarilor din Romania, Rusia si Ucraina a adus Skoda cele mai mari vanzari din istorie, producatorul ceh anuntand astazi afaceri de 221 de miliarde de coroane (aproape 8,5 miliarde de euro) si un profit operational de circa 20 de miliarde de coroane (aproape 800 de milioane de euro). Europa de Est (care include tari precum Romania, Ucraina si Rusia) a ajuns anul trecut a doua zona din ierarhia de vanzari a Skoda din punct de vedere valoric, fiind depasita doar de Europa de Vest. Skoda a vandut in total peste 630.000 de masini anul trecut, in crestere cu aproape 15% fata de anul precedent. Printre modelele cele mai bine vandute s-au aflat noile generatii Octavia si Fabia, dar si generatia anterioara Octavia, comercializata in paralel sub denumirea comerciala Octavia Tour. "Vom produce Octavia Tour atat timp cat vom avea cerere. Nu avem cum sa renuntam la un produs care ne aduce vanzari de 80.000 de unitati" a declarat Reinhard Jung, presedintele consiliului de administratie al Skoda. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
Nu stiu de datele in service, nu le gasesc, pusese cineva un link cu staticicile ADAC unde ... LE: l-am gasit http://www.bbv-net.de/layout/fotos/HBPJeDR3.pdf
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
mie calculul asta cu piese de la dezmembrari nu mi se pare o solutie universala din 2 motive: unul ca nu toti vor sa o aplice, cunosc persoane care nici nu concep, si in fond sunt banii lor, vor sa aiba sanse mai mari sa fie in regula si peste cateva luni/ani decat de la dezmembrari (e discutabil cu sansele astea, dar teoretic o piesa noua tine mai mult ca una second) si doi, ca nu toti stiu/se pricep sa gaseasca locuri cu piese din astea. merge pt unii, nu pt toti. | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
.indie. cu ochii inchisi Sincer, nu stiu, n-am mers cu nici una...Am avut prieten la coca cola si pe vremuri aveau flota de felicia si erau multumiti...Mandea, stiu, nu e o solutie dar zic in cazuri extreme cum a patit taicameu unde motorul nou ar fi costat mai mult decat masina, sau daca ti se fura o oglinda ceva, una noua te rupe daca nu ai casco, sau mai stiu eu ce...Dar si piesele noi la skoda sunt mai ieftine ca la ford din cate stiu eu, poate mai ieftine ca la skoda doar la opel mai gasesti. Nu zic ca e un lucru capital in cazul unei alegeri, si eu as lua cu ochii inchisi un focus, cred si 1 (daca nu ar avea bordul ala nasol) in locul Octaviei 1, dar merita de luat in seama.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
Mde..fiecare cu ale lui...
__________________ "nu spune niciodata "nu se poate", ci incepe cu "sa vedem"" Last edited by GEGE; 17-03-2008 at 03:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
m-am uitat peste pdf acuma...fara a ma lega de clasament, e ADAC, deci o fi bun....am insa o nelamurire: Octavia, ca si varu-sau de platforma (Golf) stiam ca sunt compacte, nu la clasa medie.Nu stiu ce cauta Octavia la clasa lui A4, Passat, Mondeo, BMW 3-er etc, deci la clsa medie.
__________________ "nu spune niciodata "nu se poate", ci incepe cu "sa vedem"" | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Unii cum ar fi adac sau euroncap o incadreaza dupa dimensiunile generale, adica in clasa medie, cu toate ca de fapt e o compacta.
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Pai da, dar dupa dimensiuni, un focus combi de exemplu ar fi chiar putin mai mare decat o octavia combi.Asta e o simpla apreciere ochiometrica, atunci cand le-am vazut alaturi.Dimensiunile primului ar fi 4465x1998x1516, la Octavia nu le stiu.La sedan s-ar putea sa fie putin invers (la Focus 4369x1998x1481, aceeasi mentiune, la Octavia nu le stiu.In fine....mai putin important, eram doar curios.
__________________ "nu spune niciodata "nu se poate", ci incepe cu "sa vedem"" | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Cautari extinse (probabil gresite - sursa masini.ro) : Octavia 2 - clasa C (desi cred ca e eroare, ar trebui sa fie la D), Seria 3 - Clasa D. D > C A = compacta mica B = compacta medie C = compacta mare D = mica E = medie F = full size
__________________ ...u biciz :shifty: | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
La inaltime in schimb e mai mica, are 1462. O1 are lungimea de 4511.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 Last edited by raz; 20-03-2008 at 20:54.. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
stiu ca nu prea se leaga de subiectul topicului, dar am dat peste un vectra 1.9cdti 150 ponei. e berlina, argintie, 2005 si 10500. dotari n-are cine stie ce, doar cele de baza. problema mea e ca e din arges omul, deci as avea ceva de mers si nu prea imi permit sa ma duc "doar s-o vad". se merita s-o vad? | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Eu zic ca da, motorul ala isi face toti banii...insa sa nu te astepti la un consum extraodinar, are totusi 150 cai...
|
| | #60 (permalink) | ||
| ok,inseamna ca mi s-a parut, din cauza inaltimii.
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |