![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Aseara mi-am gasit masina in parcare lovita pe TOAAAATA partea stanga. Efectiv nu-mi vine sa cred cati idioti poti conduce in orasul asta. Era loc pe toata strada de doua masini iar a mea era perfect in linie cu celelalte - niciun motiv altul decat un idiot cu permis ! Este a 5 oara cand masina mea sufera in parcare acum fiind cel mai grav.. zgarieturi peste julituri peste oglinzi distruse si capote zgariate.. In fine destul cu nervii.. vroiam sa va intreb la politie cum si daca se poate sa-mi considere si alte zgarieturi tot in parcare primite (desi sunt pe cealalta parte a masinii si una pe capota) ? Ma refer desigur pt casco s-o fac complet daca tot o bag in service. Inca ceva.. cat poate sa dureze la politie la sec. 2 accidente usoare ? Multumesc anticipat!
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da, ii zici ca ai fost plecat din oras cateva zile si cand te-ai intors ti-ai gasit-o zgariata pe ambele parti ![]() A fost un prieten cu o toyota, avea zgarieturi pe toate 4 partile, a zis la fel ca gasit-o in parcare, au cam strambat politaii din nas dar na...i-au dat dovada. Nu stiu la voi cat de rapid merge treaba, dar aici in timisoara stai ore intregi (si 4-5 ore) si astepti pt o zgarietura
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Join Date: May 2004 |
nu dureaza mult la s2 pe 6 decembrie(noaptea) a rezolvat toata parcarea in o ora jumate, la 1 m-am dus acolo am luat biletel si la 2 jumate cand am revenit nu mai era nimeni. deci e de preferat sa te duci noaptea ca sa nu-ti incurci programul
__________________ ma-ta | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca merge la CASCO faza cu zgarieturi pe toate partile gasite dupa ce ai lasat-o undeva cateva zile intr-un singur dosar. Eu m-am dus si cu chiu cu vai mi-au dat aviz, dar mi-au zis ca data viitoare sa fac dosare separate, erau doar niste chestii minore pe langa ce ai tu. La politie n-a fost nici un fel de problema, politistul foarte amabil, n-a zis nimic. In schimb constatatorul casco....
__________________ VAND: SUBARU IMPREZA WRX STI: http://forum.computergames.ro/78-aut...a-wrx-sti.html | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
La colturi de bara merge, eu aveam un stop ciobit, 2 usi usor indoite si bumperul fata zgariat. Dar pe langa ce are KeR pare minor (n-am vazut si poze) Daca vor iti pot refuza dosarul.
__________________ VAND: SUBARU IMPREZA WRX STI: http://forum.computergames.ro/78-aut...a-wrx-sti.html | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu e vorba sa iti refuze reparatia, e vorba ca iti refuza totul pe un dosar.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
daca vrei sa rezolvi la politie in maxim 15 minute, mergi duminica dimineata la ora 7-8. nu o sa dai de nimeni atunci, in sectorul 2 nu sunt multe localuri unde poti sa lovesti masina astfel incat sa fie coada la constatari ca intr-o zi obisnuita. problema o sa fie la CASCO, agentii stramba din nas cand vad masini lovite pe mai mult de 1 parte.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
motivul e fransiza pe eveniment, pe care multi o au (de la 1 ian 2008 cam toti asiguratorii au introdus asta). daca ti-ar accepta toate daunele pe un singur dosar, ai plati o singura fransiza. daca iti deschid dosare separate, platesti fransiza pt fiecare dosar in parte
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Am rezolvat totul foarte usor - am fost cum a zis Bisti la 7 dimineata si nu era nici dracu. Initial am fost corect si omul mi-a dat dovada fara sa se uite la masina dar l-am intrebat daca poate sa-mi mai adauge si cealalta parte si apoi s-a uitat la ea si a zis ok, np Foarte de treaba politistul.Deci tot ce ramane este cu CASCO-ul sa nu platesc de doua ori fransiza. Va multumesc tuturor pt sfaturi!
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Pai nu la politie e greul, ci la casco. bafta!
|
| | #18 (permalink) | ||
|
daca te pui bine cu agentul n-o sa ai probleme ![]() arata-i ca esti om (nu, nu spun sa-i dai spaga) si o sa fie si el cu tine. Daca te duci cu figuri de tipul "io am platit casco, hai, da-mi dovada aia mai repede" o sa ti-o traga. Oricum, nu pari a fi genul, deci multa bafta
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Unde mai, Mobutu ? In Congo ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|