![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Intrucat acest topic a fost intotdeauna foarte agitat, datorita diverselor contre intre sustinatorii diferitilor piloti sau echipe, de acum inainte nu vor mai fi permise nici un fel de atacuri sau insulte, oricat de voalate sau indirecte, la adresa partenerilor de discutie. Acestea vor fi penalizate drastic, la fel si orice flame sau troll. Va rog sa respectati aceste reguli, intrucat orice plangere ulterioara pentru un eventual ban va fi inutila. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Haoleu! http://www.pitpass.com/fes_php/pitpa...s_art_id=33550 Saracul Dennis, saracii McLaren, ingerasii acuzati pe nedrept!
__________________ Nick anterior : diablobb81 | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Haha Pacat ca odata cu tzeapa luata in campionatul pilotilor, toti sustinatorii McLaren au plecat de pe thread. Mi-ar fi placut sa-i vad cum incearca sa ne (sa se) convinga ca Ferrari e de fapt de vina pentru faptul ca McLaren au spionat. Ba nu! Nici n-au spionat de fapt... si de fapt nu stiau decat Alonso cu Pedro de toata treaba
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
e bine ca macar acuma au facut asta, faza e ca posibil au facut-o pt ca ii va supraveghea FIA sa vada daca folosesc anumite tehnologii de la ferrari. si vor sa le inchida ochii. evident, e posibil sa nu fie asa.
| ||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Vezi ca exista deja un raport al FIA (aparut cu cateva zile inainte de comunicatul McLaren) in care sunt acuzati ca 1-2 sisteme au fost dezvoltate pe baza informatiilor de la Ferrari. http://www.fia.com/public/mclaren.pdf
__________________ Nick anterior : diablobb81 Last edited by diablo81; 14-12-2007 at 11:51.. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
kovalainen este un pilot foarte bun. ii va pune destule probleme lui hamilton. amandoi vor deveni mai buni in urma duelului din echipa. cea mai tare faza ar fi ca nelson piquet jr sa fie la nivelul lui alonso, iar pe final de sezon chiar sa-l bata constant. asa sa ne ajute dumnezeu !!!
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
vesti bune in sfarsit: Quote:
Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me Last edited by Zarzavat; 07-01-2008 at 14:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
De ce sa fie complicat? Hungaro e nasoleanu cu accesul dn cate stiu, dar e aproape si ar trebui sa fie mai ieftin. Oare cat o fi un bilet pt 3 weekend (din cele ieftine) ? Daca cineva a fost sa bage niste costuri (transport,cazare,etc) Pe mine nu m-ar deranja sa merg si cu cortul. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|