![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Intrucat acest topic a fost intotdeauna foarte agitat, datorita diverselor contre intre sustinatorii diferitilor piloti sau echipe, de acum inainte nu vor mai fi permise nici un fel de atacuri sau insulte, oricat de voalate sau indirecte, la adresa partenerilor de discutie. Acestea vor fi penalizate drastic, la fel si orice flame sau troll. Va rog sa respectati aceste reguli, intrucat orice plangere ulterioara pentru un eventual ban va fi inutila. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
gata, e la renault: http://www.onlinesport.ro/stiri/moto...la-renault.htm | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Kovalainen, who is managed by team boss Flavio Briatore, was considered by the team to be good enough to challenge Alonso, and therefore keeping him was not in the interests of a harmonious team. Bun, la fel a facut si Schumacher, insa totusi l-ar fi putut pastra pe Kovalainen cu statut de pilot secund. Doar cu un pilot bun si experimentat nu poti castiga campionatul pentru constructori.
__________________ Just little old me | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Alonso a tras cu ochiul la ce a facut M.S. la Ferrari cand a ridicat statutul de prim pilot la rangul de "arta". A dorit acelasi lucru insa fara sa observe metodele folosite de acesta si uitand ca o echipa cu renume nu este obligata sa-i ofere pozitia respectiva doar pentru ca este campion mondial en-titre.
__________________ Just little old me | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
alonso ar dori probabil coechipier un mecanic. mare noroc a avut cu melcul de fisichella. parca vad ca-l ia pe melcul faultat ralf schumacher coechipier in felul asta poate si el sa se afirme.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
stirea asta e chiar tare: http://www.hotnews.ro/Sport/Motor/ar...da_avionul.htm parca il si vad, ca pe ala din TAXI. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
nu e o stire de 100 de ani, se poate gasi cineva sa il faca si pe sumi inconstient (nu ca n-ar fi fost ).
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Da, nu e bine, imi recunosc greseala. Cand am postat ma gandeam mai mult la soferii care sunt huliti cand merg putin mai tare prin oras, ca sunt inconstienti si alte cele, lucruri vazute pe alte threaduri de pe aici, dar fiind pe threadul de F1, mi-am permis sa fac referire la personajele noastre de poveste. Oricum, ceea ce a facut este un gest de inconstienta, parerea mea
__________________ 0mU | p0rn0 | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Ca sa vezi, l-a facut cineva inconstient si pe MS )) Tocmai cel care ne invata sa n-aruncam cu piatra. Anyway, din ce am inteles nu prea se intampla in oras cursa, ci oarecum in afara. Si prefer sa merg cu MS la volan decat cu taximetristii nostri Cred ca e evident de ce
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
sincer, eu nu mi-as da masina pe mana lui pt nimic in lume. astia nu conduc o masina ca sa o aiba ani buni, ei scot tot ce pot din ea pt momentul la care le trebuie. o sa ziceti ca ce ii facea? poate nu ii facea nimic atunci, dar nu m-ar risca. nu am masina de alergat ca la curse. dar recunosc ca mi-ar fi placut sa fiu de fata. cred ca ma speriam putin , dar cand m-as fi dat jos as mai fi vrut o tura | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Rezare, da ce are ? Popularitatea il absolva de anumite lucruri, cum ar fi respectarea regulilor impuse de societate ? Se tot zice ca drumurile publice nu sunt circuite de viteza... el ar trebui sa stie cel mai bine lucruriile astea, acum pustii teribilisti o sa zica, daca MS i-a dat blana inseamna ca este ceva firesc si normal, un exemplu pentru ei....
__________________ 0mU | p0rn0 | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
Hai sa vedem faptele pana una alta, nu interpretarea gen ProTV:1. erau in Germania, so limitele alea de viteza sunt cam inexistente pe autostrada (nu se spune pe unde mergea). 2. "martorul" nu a spus nicaieri ca MS a incalcat vreo regula de circulatie (daca stii tu mai multe, te rog, spune-ne). 3. "martorul" a spus pe un ton admirativ (zic eu) ca a mers foarte repede "in viraje" (read: nu in oras, slalom sau mai stiu eu ce regula impusa de societate a incalcat) si/sau a calculat foarte bine depasirile. Foarte repede in viraje pentru multi oameni inseamna si 60-80. Mandea: eu i-as da-o
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |