![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Intrucat acest topic a fost intotdeauna foarte agitat, datorita diverselor contre intre sustinatorii diferitilor piloti sau echipe, de acum inainte nu vor mai fi permise nici un fel de atacuri sau insulte, oricat de voalate sau indirecte, la adresa partenerilor de discutie. Acestea vor fi penalizate drastic, la fel si orice flame sau troll. Va rog sa respectati aceste reguli, intrucat orice plangere ulterioara pentru un eventual ban va fi inutila. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
sunt preturi chiar pe siteul formulei 1 www.f1.com alegi acolo fara avion fara cazare si vezi cat e biletul simplu si se poate lua chiar dupa site
__________________ Tell Me What You Don't Like About Yourself "What can you say now?" -Kevin Garnett- | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Cel mai ieftin bilet e 110 GA. http://www.hungaroring.hu/en/formula1/tickets Accesul este putin mai greoi, dar daca te trezesti dimineata e ok, sau poti lasa masina mai jos in sat si ii dai pe jos. Eu de obicei imi iau general admision si in ziua cursei ii dau la baiatu de la poarta 30 euro si ma lasa in tribuna silver. Cazare gasesti pe M0 la 20 30 euro pensiuni, moteluri. Daca nu esti pretentios gasesti in Budapesta hosteluri, eu anul trecut am stat cu 2500 FT/noapte, 2 paturi in camera, baie pe hol si o gramada de tineri cu care poti socializa.
__________________ 0mU | p0rn0 | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Heikki Kovalainen set the pace on the second day of group testing at the four kilometre Valencia circuit. The new McLaren Mercedes recruit lowered Felipe Massa's Tuesday best by just over a second, stopping the clocks in 1:11.000s. Massa was second fastest today in his Ferrari F2008 with a best lap of 1:11.662s, despite stopping on the circuit this morning with a mechanical problem. Team-mate Kimi Raikkonen was third fastest, another two-tenths adrift, while Lewis Hamilton set the fourth best time in the second MP4-23. Kazuke Nakajima drove the older FW29 Williams Toyota today, recording the fifth fastest time with Nico Rosberg in the newer machine and seventh fastest. Fernando Alonso was on track for a third-straight day as the double world champion put miles on the new Renault R28. The Spaniard ended the day sixth fastest, 1.3 seconds behind former Renault racer Kovalainen. Mark Webber took over the new Red Bull Renault RB4 from David Coulthard and despite a few mechanical gremlins, managed the eighth fastest time ahead of Nick Heidfeld in the 2007-spec BMW Sauber. Robert Kubica set the 12th best time in the new F1.08. Sebastian Vettel rounded out the top ten in his Toro Rosso Ferrari while Toyota seem to be struggling for pace with Timo Glock and Jarno Trulli over two seconds a lap off the ultimate pace with the 11th and 15th best times respectively. Cliquez ici... Adrian Sutil took over the sole Force India Ferrari, recording the 14th best time while Rubens Barrichello put the first laps on the new Honda RA108. The Brazilian veteran was 16th fastest ahead of Takashi Kogure who made his testing debut in the older Honda RA107 chassis. Super Aguri Honda is not attending this test and is scheduled to test next at Jerez from February 12th. Valencia* - 23/01/2008 1 . H. Kovalainen - McLaren Mercedes MP4-23 - 1:11.000 (+ 0.000 ) - 92 laps 2 . F. Massa - Ferrari F2008 - 1:11.662 (+ 0.662 ) - 81 laps 3 . K. Raikkonen - Ferrari F2008 - 1:11.850 (+ 0.850 ) - 108 laps 4 . L. Hamilton - McLaren Mercedes MP4-23 - 1:12.076 (+ 1.076 ) - 115 laps 5 . K. Nakajima - Williams Toyota FW29 - 1:12.255 (+ 1.255 ) - 93 laps 6 . F. Alonso - Renault R28 - 1:12.360 (+ 1.360 ) - 111 laps 7 . N. Rosberg - Williams Toyota FW30 - 1:12.493 (+ 1.493 ) - 117 laps Gonna be interesting | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Mda, sa speram ca o sa fie interesant mai mult pe pista si mai putin prin culise, ca anul trecut. Desi iar au inceput, mereu se gaseste un cui al lu' pepelea: Quote:
__________________ FABRICAE DIEM PVNK | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Am si eu in intrebare. Pe 19 iulie o sa fiu in Amsterdam. Ma bate un gand sa merg la Hockenheim dar nu stiu cat ma costa drumu pana acolo si cum sa ajung . Sa zicem ca din Amsterdam pana la Frankfurt iau avionul dar de acolo ..... ? .Merita sa ma complic sau sa astept pana pe 3 august la unguri.
| |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Cursa de F1 noaptea in Singapore Quote:
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Ia sa vedem daca s-au pus kilele pe nenea: Quote:
|
| | #74 (permalink) | ||
| totzi suntem pe-aici, doara-doara mai scrie careva ceva ![]() Personal ma bucur pt super aguri ca is on the grid si ii doresc succese lui Brawn in lupta cu morile de vant ![]() Mai era prin headlines un visator care cerea toyotei sa se puna pe treaba. Echipa aia arata ca un sac fara fund
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Calificări Începe urât pentru Ferrari. Dar totuşi, nu ştiu ce-i cu Kimi pe 16, că n-am văzut calificările. Văd doar că a făcut numai trei tururi. Deci ori a avut o defecţiune ori a ieşit în decor. McLaren e tot în mare formă, dar şi BMW e acolo. Şi surpriza este Toyota, de care nu-mi aduc aminte de câte ori a ajuns în top 10 anul trecut, sau dacă a ajuns. Iar Force India-Ferrari mă irită maxim cum sună, cel mai urât nume avut de o echipă de F1 vreodată. Later edit: Timo Glock a primit două penalizări de câte 5 locuri, deci în loc de 9, va pleca de pe 19. Penalizările au fost pentru o defecţiune a cutiei de viteze, care a trebuit schimbată (noul regulament cere ca o cutie de viteză să reziste patru zile de curse, adică şi calificări) şi pentru încurcarea unui adversar. Iar Kimi a avut probleme cu pompa de benzină fix în dreptul boxelor, fiindu-i imposibil să intre la boxe pentru reparaţii.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins Last edited by Ghost; 15-03-2008 at 13:31.. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Se anunta o cursa interesanta maine, prevad o dubla McLaren urmate de BMW-uri. Toyota, intr-adevar foarte bine in calificari.
__________________ FORZA INTER! VINCI PER NOI! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |