Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Thread Introduction
Intrucat acest topic a fost intotdeauna foarte agitat, datorita diverselor contre intre sustinatorii diferitilor piloti sau echipe, de acum inainte nu vor mai fi permise nici un fel de atacuri sau insulte, oricat de voalate sau indirecte, la adresa partenerilor de discutie. Acestea vor fi penalizate drastic, la fel si orice flame sau troll. Va rog sa respectati aceste reguli, intrucat orice plangere ulterioara pentru un eventual ban va fi inutila.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-03-2008, 21:43   #81 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost View Post
Iar Kimi a avut probleme cu pompa de benzină fix în dreptul boxelor, fiindu-i imposibil să intre la boxe pentru reparaţii.
nu a avut fix acolo probleme, ci cu vreo 3 viraje inainte de a ajunge la boxe. Dar masina nu o mai avut destula inertzie in ea sa ajunga pana inauntru la boxe, s-o oprit undeva pe calea de intrare la boxe. O sa fie distractzie maine dimineatza
Cine se mai uita?

KillerOPS is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 22:06   #82 (permalink)
Registered User

supermanreturns's Avatar

eu, dar la itv (www.itv-f1.com)

supermanreturns is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2008, 23:09   #83 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

pe parabolica sau pe net? Sau esti in uk?

KillerOPS is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 01:06   #84 (permalink)
Registered User

supermanreturns's Avatar

poti vedea pe net in direct sau rip a doua zi...

pentru rip vezi aici:

www.darmeth.co.uk
_

supermanreturns is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 07:34   #85 (permalink)
interista

didier|8x's Avatar

si eu tot la itv, Doamne ce bine e fara michi! cind a zbarcit-o Massa in prima curba am realizat cu michi nu ar fi vazut nici intr-un milion de ani asta.. normal ca cei de la itv s-au sesizat in secunda 2 si au comentat frumos.

didier|8x is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 07:39   #86 (permalink)
Registered User

eu cand incerc sa ma uit pe itv imi spune k nu se poate viziona din afara UK... dar spre norocul meu prind din nou RTL si nemtii au si un alt respect pt sportu' asta decat ai nostri... vorb-aia, au 5 piloti care concureaza are cineva idee cum as putea viziona si eu pe itv? 10x

Lil_Jay is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 07:40   #87 (permalink)
Registered User

mama ce rau imi pare de kimi, luptase frumos si era pe 3, avea sanse chiar la 2. acuma, pe 11, poate sa mai intre in puncte. massa, slab. mclaren, pana una-alta merg ceas.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 07:47   #88 (permalink)
Registered User

no traction control - chaos! foarte tare! pacat k a patit-o Kimi, nu vad ce rost avea sa il ia pe Kova, cand oricum trebuia sa intre in cateva ture la boxe... probabil l-a ros sa arate ce poate. ce face si Barrichello! zici k e incepator. calca mecanicii. of! si de data asta lollypop guy a fost d vina.

Old 16-03-2008, 08:09   #89 (permalink)
Registered User

doamne ce terminat miki, cica alonso l-a lasat pe kovalainen sa il ia. hai sa fim seriosi, ce pilot e nebun sa isi riste locul curent, lasandu-se depasit, ca sa depaseasca ulterior. l-as da afara in suturi.

Old 16-03-2008, 08:16   #90 (permalink)
Registered User

Prime's Avatar

A ratat kovalainen o treapta de viteza acolo, s-a vazut clar. la inceput am crezut ca are probleme dar imediat ce a bagat in viteza si-a revenit. oricum superba cursa, dezastru comentatori

Prime is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 08:21   #91 (permalink)
Registered User

cursa terminata de 7 oameni. fara ploaie fara nimic. chiar si fara traction control! )))) genial! se anunta show!

Old 16-03-2008, 08:30   #92 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

cursa frumoasa, comentatori praf as usual

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 09:05   #93 (permalink)
Registered User

dizzee's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
mama ce rau imi pare de kimi, luptase frumos si era pe 3, avea sanse chiar la 2. acuma, pe 11, poate sa mai intre in puncte. massa, slab. mclaren, pana una-alta merg ceas.
Kimi nu poate da vina decat pe el insusi pentru ce s-a intamplat, prea multe greseli.
In rest, o cursa superba, se vede ca au scos traction control: nu trebuie decat sa te uiti la clasament si la cine a terminat cursa ca sa vezi ce piloti sunt cu adevarat valorosi.

dizzee is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 09:08   #94 (permalink)
Registered User

da, kimi a fost complet pe langa, insa in calificari a avut ghinion, daca pleca mai din fata era altceva. in rest, daca sunt asa toate, e ceva. merita de urmarit.

Old 16-03-2008, 09:12   #95 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Bueh, deci Miki l-a prezentat pe Bourdais lui Berger şi l-a recomandat lui Ecclestone, da? Să fie clar. Că vorba aia, el şi Bernie se ştiu de un car de ani, au o relaţie foarte specială, mă-nţelegi? Eu unul am ajuns la concluzia că Miki este dovada irefutabilă că ne tragem din organisme unicelulare, altă explicaţie pentru tâmpeniile pe care le scoate nu am găsit.

În privinţa cursei... doar 7 maşini au trecut linia de sosire, iar Bourdais a luat săracu' un punct fiindcă a abandonat mai târziu decât Kimi. Enough said. La Ferrari oricum cred că se lasă cu câteva capete tăiate, noroc cu combinezoanele roşii, n-o să se vadă sângele. Însă Kimi a făcut-o lată tura asta, dar mă rog, tot weekend-ul poate fi considerat un imens Groundhog Day pentru Ferrari. Asta e, se mai întâmplă şi la casele mari.

GG lui Hamilton, omul n-are nicio străbatere şi îşi vede de treabă liniştit, vorba mecanicului, "Normal service is resumed". Păcat de Heikki cu greşeala din penultimul tur, ar fi fost frumos să termine înaintea Nesuferitului™ (deci ne-am înţeles, Alonso l-a lăsat pe Kova să-l depăşească ca să-l prindă la aspiraţie pe linia dreaptă, mkay? It's all part of the Matrix).

Şi să-i spună cineva lui Barichello că nu e voie să ieşi de la pit-uri când semaforul are culoarea roşie. A mai călcat şi un mecanic in the process (n-a fost vina lui, ştiu). Trecând însă peste asta, Honda a mers bine azi... sort of, Button e posibil să aibă altă părere. Toyota? Care Toyota? A, au fost şi ei? Damn, tre' să fiu mai atent cursa următoare.

BMW şi Williams în schimb văd că-şi iau în serios rolul de "best of the rest" şi am vaga senzaţie că BMW va reuşi măcar o victorie, în ideea în care or să mai dea şi McLaren-urile chix până la sfârşitul sezonului.

Şi Renault-urile au mers bine... mă rog, doar cel al lui Fonzi™, ca şi Button, Piquet Jr. e posibil să aibă altă părere despre fiabilitatea maşinii. Oricum, faţă de anul trecut, sunt în creştere, dar mai au de lucru dacă vor să ia măcar un titlu.

În ciuda a ceea ce am văzut azi, nu mă arunc să-i proclam pe McLaren câştigători siguri, că aşa a fost şi anul trecut... and we all know what happened last year, now don't we?

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 09:59   #96 (permalink)
Registered User

dizzee's Avatar

Barichello a fost descalificat, deci Kimi ia 1 punct (nemeritat IMO), Bourdais 2 puncte (foarte meritate) iar Nakajima 3 ().

dizzee is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 11:27   #97 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bossman View Post
Bueh, deci Miki l-a prezentat pe Bourdais lui Berger şi l-a recomandat lui Ecclestone, da? Să fie clar. Că vorba aia, el şi Bernie se ştiu de un car de ani, au o relaţie foarte specială, mă-nţelegi? Eu unul am ajuns la concluzia că Miki este dovada irefutabilă că ne tragem din organisme unicelulare, altă explicaţie pentru tâmpeniile pe care le scoate nu am găsit.
n-ai inteles nimic deci baiatu' lu' Todd l-a prezentat pe Bourdais lui Berger la Indianapolis, insa Miki s-a prins ca nu-i destul si a intervenit la Bernie ... adormit cum eram , in momentul ala mi-a sarit somnul de atita ris

daca spunea ca l-a prins pe Bernie 5 secunde in mers si l-a intrebat ce crede despre francez era probabil varianta reala in loc sa inceapa cu sf-urile

astia n-am vazut de ex. cind Alonso i-a depasit si pe Kimi si pe Kova la un loc si multe alte faze as usual, de parca ar sta in studio la TVR si s-ar uita la cursa pe ecranul unui mobil ... nu trebuie sa fii la fata locului ca sa prinzi cam tot ce se intimpla ... penibil

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 11:34   #98 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fyl View Post
n-ai inteles nimic deci baiatu' lu' Todd l-a prezentat pe Bourdais lui Berger la Indianapolis, insa Miki s-a prins ca nu-i destul si a intervenit la Bernie ... adormit cum eram , in momentul ala mi-a sarit somnul de atita ris
Adormit cum erai, n-ai prins tot ce a zis "Impresarul" a susţinut că el i-a făcut introducerea lui Bourdais la Indianapolis, după care a venit băiatu' lui Todd şi a dus el mai departe discuţia cu Berger.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 11:53   #99 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

N-am vazut cursa insa am auzit ca Raikkonen a fost iara o sursa de comedie .

Bogdan_P is online now    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 12:24   #100 (permalink)
RAN
Registered User

Pai da, e greu fara traction control
Din anumite motive a trebuit sa ma uit la cursa cu tv-ul pe mute. A fost mult mai bine

RAN is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules