![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Intrucat acest topic a fost intotdeauna foarte agitat, datorita diverselor contre intre sustinatorii diferitilor piloti sau echipe, de acum inainte nu vor mai fi permise nici un fel de atacuri sau insulte, oricat de voalate sau indirecte, la adresa partenerilor de discutie. Acestea vor fi penalizate drastic, la fel si orice flame sau troll. Va rog sa respectati aceste reguli, intrucat orice plangere ulterioara pentru un eventual ban va fi inutila. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: TM |
6:25:00 - TVR1 : "Cursa va fi comentata, ca de obicei, de Victor Bonifaciu si Dan Ale... " 6:25:05 - RTL : Much better. Totusi, avand in vedere ca singurele cuvinte germane pe care le inteleg sunt "Weltmeister" si "Raikkonen", nu-mi ramane decat sa va adresez multumiri pentru pontul cu ITV. Cat despre cursa in sine ...WTF? Ne-am dorit spectacol si am avut parte de haos; parca pilotau MiG-uri baietii. E posibil sa avem o cursa asemanatoare si la Sepang, dupa care ma astept ca echipele sa-si rezolve treptat problemele de fiabiitate. Eram convins ca Kimi va fi mai mereu in prim plan, avand in vedere ca n-a uitat inca ce inseamna sa pleci din coada plutonului si sa faci o cursa de recuperare bazata pe o singura oprire la boxe. Probabil i-a placut atat de mult, incat s-a gandit ca poate face doua asemenea curse intr-una singura. Felicitari McLaren, evident; parca ar merita sa ia titlul la constructori dupa scandalul din 2007. Daca n-o mai comite Kova, e chiar un obiectiv realizabil. Vad ca Bernie e hotarat sa scoata Australia din calendar pe motiv de rating slab in Europa. Daca vrea rating, eu zic sa transforme F1 in Carmaggedon - ultimul pilot ramas in viata e declarat castigator. Iar ca reteta sa fie completa, macar in pauzele publicitare sa avem putin sex. Tin minte ca in sezoanele trecute ma trezeam la 3 noaptea ca sa urmaresc cursa in direct. Pana la urma, e o consecinta a globalizarii fenomenului, si nu mi se pare "fair" ca 100.000 de fani australieni sa petreaca o noapte pe circuit doar pentru ca eu trebuie sa-mi fac somnul de frumusete. | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre comentariu, superba faza in care miki a zis ca nici macar ron dennis nu s-a prins ca alonso l-a lasat pe kova sa-l depaseasca pt ca apoi sa profite la aspiratie.Asta deja e imbecilitate.
__________________ | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
senzatia dupa cursa asta e ca renault si bmw vor avea un cuvant greu de spus, dar, daca luam in calcul 2 ferrari bine puse la punct, cred ca nu e chiar asa. cat timp au mers ferrariurile au mers bine, mai bine zis ala al lui kimi, ca massa mi se pare praf cand e in pluton. e fricos, nu stiu ce e cu el, merge ca un cur cand e in pluton.
| ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Eu i-aş da o primă lui Kimi pentru cum a mers până a încercat să-l depăşească pe Kovalainen şi apoi i-aş trage vreo trei şuturi în fund ca să nu mai stea jos până la următoarea cursă pentru greşeală aia extrem de stupidă care l-a costat podiumul. Deşi nu e sigur, dat fiind că pe final oricum l-a lăsat maşina. În rest, cursa a fost interesantă, dar nu m-am mai bucurat de ea după tâmpenia lui Kimi. Oricum, mă bucur că acum par a fi mai multe echipe care se vor bate pentru titlu. Sper să nu mă înşel. Comentatorii au fost campionii penibilului, ca de obicei, reuşind să mă umple de spume. Îmi imaginam scene în care michi cădea de la etajul 10 fix în capul lui bonifaciu, ca să mă mai înveselesc. Din păcate nu prind RTL sau ITV, dar cred că de nervi o să-mi cumpăr instalaţie pentru recepţie satelit în loc de ce aveam planificat.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
si eu ma uit dupa asa ceva. Nu am gasit numa calificarile aici later: am gasit si cursa aici. Daca avetzi duda si luatzi asta please seed.
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" Last edited by KillerOPS; 16-03-2008 at 14:14.. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Nu e mediocru. E un pilot bun, dar îi lipseşte sclipirea de pilot excelent. Oricum, în caz că voiaţi să ştiţi de ce au terminat doar 7 maşini: http://www.formula1.com/results/season/2008/787/. 10 au avut accidente şi doar 5 au avut probleme tehnice.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Maşinile să treacă linia de finiş, iar motoarele să intre la boxe.
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Fenomenala cursa, fenomenala transmisia celor de la TEN, comentarii superbe, sunet impecabil, am avut aceleasi senzatii ca si in realitate. M-a amuzat teribil declaratia lui Coulthard "and if he doesnt take full responsibility i will kick several shades of Shit out of the little bastard".Frumoasa cursa de inceput de sezon.
__________________ 0mU | p0rn0 | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Mi-e frica sa nu fie o amagire aceasta asa-zisa competitivitate a celor de la BMW si Williams chiar daca imi doresc contrariul. Si asta pentru ca e inceput de sezon, s-a scos TC si doar 7 masini au terminat cursa desi nu au fost ploi si zapezi. Oricum a fost destul de mare bulibaseala pe pista si nu am putut sa-mi formez nicio parere clara despre ce se va prefigura anul asta - poate cu exceptia faptului ca Hamilton pare a fi in alta dimensiune. Si un moment care mi-a ramas in minte si m-a emotionat: bucuria exuberanta a lui Nico de la final si imbratisarea cu Lewis. Prea m-am obisnuit cu atitudinea rece, glaciala si matura, iata ca tineretea vine puternic din urma. P.S. Sunt unul din fericitii care a urmarit cursa pe mut .
__________________ Just little old me | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
cursa a fost palpitanta. e drept ca destul de haotica, dar interesanta.parerea mea e ca mclaren au prim planul in acest inceput de sezon. au o masina putintel mai buna. cu toate acestea desi rezultatele finale arata altceva as spune ca ferrari nu sunt de scos din calcule. contextul cursei a facut ca diferenta sa para atat de mare. am observat ca ferrari au o aerodinamica extraordinara. raikkonen se apropia fantastic pe virajele de mare viteza de orice masina avea in fata. disperarea lui l-a facut sa rateze cursa.asta e motivul pentru care sunt fanul lui. omul nu e interesat de strategii si alte "nimicuri". el merge 100% orice ar fi. daca nu o facea de oaie cu kovalainen (si nu ii pocnea masina pe final) putea chiar sa castige. sa nu uitam ca el era pe o strategie cu o singura oprire. si nu era foarte lent comparativ cu mclaren. daca observati fastest lap-ul lui a fost facut in turul 20, cand inca avea masina plina de combustibil. fastest lap-urile mclarenurilor au fost facute pe final cu putina benzina. BMW au oprit primii la boxe => prestatia buna din calificari are o explicatie. parerea mea e ca rosberg se va bate de la egal la egal cu ei. mclaren vs ferrari: din moment de raikkonen putem spune ca nu a participat la calificari, observam ca massa a fost la jumatate de secunda de mclaren. presupunem ca mergea pe aceeasi strategie ca si kimi. atunci diferenta dintre mclaren si ferrari parca brusc dispare. mclaren au intrat cu 10 ture la boxe inaintea lui kimi (nu-l mai luam pe massa etalon ca el a facut-o varza la start). eu cred ca sunt premisele pentru un campionat mai spectaculos decat cel de anul trecut. am impresia ca mclaren l-au lucrat pe kovalainen ceva nu mi s-a parut in regula.abia astept o cursa mai normala. ca inca sunt in ceata. nu sunt sigur cine ce cum in 2008.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Sa vad si eu cursa ca sa pot comenta cate ceva. Oricum, din declaratiile citite post-cursa, nu cred ca se astepta Hamilton sa castige, la cat de bine pareau sa mearga Ferrari. Iata ca dupa cati sa fie, 10-20 de ani? s-a intamplat sa pice ambele motoare deodata, catastrofa fiind putin spus. Sper sa nu inceapa sa bubuie Kimi motoarele cum facea pe vremea cand era la McLaren ![]() A mers bine vad Alonso, mare lucru sa nu reuseasca iar performante cu Renault, ar fi demn de toata lauda. Kovalainen e putin dezamagitor, dar tinand cont ca e prima cursa cu noua masina si probabil Ron Dennis a invatat din greseala imensa de anul trecut, e explicabila pozitia lui de la sfarsitul cursei. Astept cursa, e pe torent acum, revin cu comentarii dupa. Asteptarea a luat sfarsit | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Alonso a mers spectaculos, mult praf de pe urma lui in curbe = SPECTACOL, la fel a facut si Kimi, spectacol pur. Eu personal de asta ma uit la f1, sa vad spectacol. Hamilton in cate cadre a aparut ? Toata stima pentru el, este un pilot senzational dar parca joaca cu coduri si e monoton.
__________________ 0mU | p0rn0 | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
da, spectacol, dar daca o sa iti abandoneze favoritii cursa dupa cursa, cred ca o sa vrei ceva mai putin spectacol si sa ia si puncte. kimi a facut niste spectacol fara sa vrea, desi depasirea aia a meritat sa ma trezesc la 6. la kovalainen cred ca se referea zarzavat la momentul in care l-au chemat/a intrat la standuri desi era primul sau al doilea si a revenit in spatele lui alonso. au parut ordine de echipa sa fie lewis primul. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |