![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Pentru ecologistii din voi: spalare fara apa. Exista si la noi o firma care ofera acest serviciu cu exact acest produs. Mi se pare ca cer 18ron pentru o spalare si se deplaseaza ei la masina. Acesta este produsul, ma gandeam sa-mi comand un bidonas. http://www.nowater.net.au/ Ce parere aveti?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
Ei bine, azi am vazut 2 Mercedesuri S Klase si le-am studiat atent...exact aceasi `coaja de portocala` | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Foarte tare post! .indie. nu-ti face NIMENI asa ceva pentru 10 milioane. La Expert Detailing primesti in banii astia: 1. un aspirat foarte foarte bun al interiorului, 2. curatat cu spray pe care il poti face si singur, 3. intretinut pielea daca ai, la fel singur iese la fel de bine exterior: 1. polish 2. fff putin paint sealant Deci... n-are nicio treaba cu ce a postat baracuda! Ce coaja de portocala? Aia e de la mizeria stransa pe vopsea, tocmai am postat pe celalalt topic remediul.
__________________ bla bla | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Neah, n-are nici o treaba cu vopseaua murdara din moment ce se vede si pe masini noi noute/proaspat spalate, pur si simplu asa are aspect, de coaja de portocala. Ca sa faci o treaba buna si completa, dupa modelul de ghid postat de Baracuda cam de cati bani pentru materiale si de cat timp crezi ca e nevoie ? Face cineva in Romania asa ceva? Last edited by .:indie:.; 04-05-2008 at 12:02. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Nu face nimeni, timp ţi-ar trebui cred un week-end complet pentru exterior, si inca minim o zi pentru interior. Ca bani, la prima operaţiune destul de mult, dar produsele cumpărate te vor ţine foarte mult. Dacă eşti strict cu aspectul maşinii tale ai apela de 3-4 ori pe an la detailişti profesionişti... care te-ar costa tot pe acolo. Cu astea însă acoperi 3-4 ani... Chiar nu înţeleg ce e ala aspect de coajă de portocală, eu credeam că te referi ca are punctuleţe, protuberanţe, care se simt cand treci cu mâna pe vopsea.
__________________ bla bla Last edited by Made in China; 04-05-2008 at 18:50. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
~800$ te costa. Dar cam fiecare produs are +20 de aplicari. Uite cam ce vreau eu sa-mi comand
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
Pur si simplu daca te uiti la reflexia unui obiect pe caroserie, acea reflexie nu e perfecta ca intr-o oglinda, ci e crenelata. Din cate am vazut, asta e pe elementele de plastic/fibra vopsite. pe tabla nu e deloc asa evident. Baracudo sa pui niste impresii daca o sa iti cumperi si o sa o `detailezi` Atatia bani n-as da, dar poate ne-om combina mai multi daca zici ca sunt mari cantitativ. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Nu tre sa dai atat, eu mi-am luat un kit complet care include si aparat de polish + 2L de polish iar majoritatea sticlelor le-am luat la gramaj maxim. Nu avea rost sa dau 20.99$ pe o chestie pe care dau 29.99$ la gramaj dublu
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Nu numai produsele ci si aparatul + 10 pad-uri de polishat + 20 de prosoape + ustensile de spalat ![]() Produsele se consuma, restu iti raman. Ca sa va faceti o idee de ce cantitate se consuma la un full detail vizionati filmele din link-ul de mai sus. x20 e minim minim Ca sa nu mai vorbim de calitatea produselor. La expert platesti mana de lucru + profit, nu calitatea produselor. Nu spun ca sunt de rahat (pentru ca probabil nu sunt) dar nu cred ca folosesc ceara de 70$ sau sealant de 40$. Nu mai vorbesc de polish care probabil e 3M
__________________ I wasn't born to follow. Last edited by Baracuda; 05-05-2008 at 12:23. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|