![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Cred ca gasesti aici Produse detailing | Polish. sealant, ceara, tampoane | Magazin online intretinere auro Am vazut siteul ca era link pe pagina expertdetailing.ro Apropo de astia din urma, a fost careva la ei? | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Ce au aia acolo e vax albina, marfa de calitate indoielnica. La expertdetailing lucreaza decent, dar nu te astepta la minuni. Adica iti curata un interior textil mai mult decit OK, dar la exterior nu stau ei fenomenal. De fapt nici la interior daca ai piele nu iese cum ar trebui sa iasa cu produse bune. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Ce vorbesti bre, sunt bune automagic. Eu folosesc ceara de la ei si e foarte buna Eu nu m-as risca la expert detailing cu piele la interior, i-au facut-o muci unui prieten!Bine ca mi-ai adus aminte sa-i trag vreo 2 straturi ca vine iarna...
__________________ bla bla | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Buna comparativ cu ce gasesti asa rapid si la un pret rezonabil. Astia de la expert detailing numai produse Automagic folosesc.. Muci adica a trebuit revopsit un scaun Bine tot ei i l-au revopsit, dar dupa insistente indelungi, a durat vreo luna toata daravera.
|
| | #67 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
![]() Joe, daca vrei ceva bine facut nu te astepta sa coste mai putin de 500 Euro, si atunci spui multumesc. Din cite stiu eu exista mai multi care fac detailing, dar nu la standardele din linkurile de mai sus. | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Pai dupa cum am zis si mai sus destul de clar, nu stiu pe nimeni la noi sa faca la nivel serios, adica daca te astepti sa faca ceva in genul Gallardo din linkul de mai sus si sa coste 500E, esti foarte optimist. De altfel daca stai sa te gindesti nici nu exista piata pentru asa ceva la noi, cine ar da minim 500 Euro la un detailing serios, ajungind pina la 1000+ Euro ?
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
![]() poate daca detii vreo scula de masina, nu ce ai tu.... | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
Eu vorbeam de exterior, am dat cu ceara, cu sealant de la ei, si sunt chiar OK la cat costa.
|
| | #73 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Oarecum la subiect, cu ce dau pe masina ptr ca a inghetat apa pe ea? Nu ma pricep foarte bine la detailing. Am ceruit-o acum 4 zile, altceva ce ii pot face sa protejez vopseaua cat mai bine?
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Citind acete pagini m-am hotarat sa imi ceruiesc si eu masina, insa am cateva intrebari si nu ma pricep absolut deloc . Masina o am de 8luni(am luat-o de noua) si este culoarea neagru perlat si dupa ce o spal sincer are luciu(cam 5minute ce e drept pana se pune prafu la loc) dar as vrea sa o si protejez si poate rezista si ceva mai mult curata. M-am uitat azi intr-un hipermarket si am vazut ceva ceara parca "Formula1" sau cam asa ceva si inca un tip intr-o cutie galbena ambele erau cu Carnauba si erau destul de ieftine cam 20-30Lei si aveau atasat la cutie si un burete, merita sa cumpar acea ceara e buna de ceva? Buretele parea cam rigid(ce e drept nu am pus mana pe el pt ca era sigilat deasupra cutiei de ceara), e posibil mai rau sa zgarii masina? Si o pot da cu ceara in aceasta perioada adica pe aceste temperaturi scazute? THX
| |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
1. Se aplica prost cu carpa. In plus maresti riscul de a zgaria masina. O ceara buna e aproape imposibil de aplicat uniform din carpa, este foarte tare si trebuie sa dai strat foarte subtire. 2. O aplicare dureaza putin, daca esti obisnuit. Daca esti la inceput, minim o ora, o ora jumate cu tot cu sters. 3. Aplic-o direct la iesirea din spalatorie, dupa ce a fost uscata si stearsa bine de tot masina. Pana "acasa" se pun tot felu' pe ea... Si-n plus ce face, se schimba aerul? Tot in aer liber o dai, de preferat cat mai repede
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Eu la spalatorie o voi da imediat dupa ce o spal, si cu ce se aplica cel mai bine ceara solida? Dupa ce se intinde se asteapta 5minute si dupa aceea se sterge cu o carpa fina si putin umeda sau se da cu jetul? Pana la urma cel mai usor de aplicat am inteles ca este ceara lichida, de la turtle wax ceara lichida cu teflon parca, am inteles ca este buna, a folosit cineva aceasta ceara este ok?
| |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] | Quote:
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit Last edited by Slang; 24-11-2008 at 23:45.. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
Sealant si ceara sunt teh shit dupa un polish, insa depinde de pretentii, daca dai cu ele in aer liber, chiar si dupa spalat, dai un luciu masinii si cam atit. Daca le dai cum trebuie(intr-un garaj ceva, mai fara praf si curenti de aer), faci mai mult de atit. De fapt, daca stai sa te gindesti, pina si spalatul conteaza, daca o faci la spalatorie unde toarna Mafra pe masina sau alti detergenti cu aciditate .... insa deja conteaza ce fel de masina este si cit vrei sa o pastrezi. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |