![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Eu o sa imi cumpar zilele astea(sper sa gasesc in Cora) ceara de la turtle wax deoarece am citit lucruri ok despre aceasta marca, ramane sa ma hotarasc daca sa imi cumpar lichida sau solida(solida mult spus, pt ca am inteles ca este sub forma de pasta). Daca e voi posta si ceva poze dupa ce o voi da cu ceara .
| |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Hai sa fim seriosi, cum sa fie frectie, nu sta apa deloc cand ploo, se aduna in picaturi mari care apoi pica, se vede clar diferenta dintre o caroserie ceruita vs una neceruita care parca e imbibata cu apa (nu stiu sa explic), dar e f misto cum arata si tine multa vreme. Daca se murdareste dupa ceruire nici n-are rost s-o spal ca nu sta samponul deloc, pica tot inainte sa apuc sa dau cu apa. Asa ca doar dau cu apa si admir jegul/noroiul cum aluneca fara efort de pe vopsea pana pica. Avantajul cearei solide este ca tine mai multa vreme, insa mie imi place sa bibilesc si sa curat masina cu fiecare ocazie, asa ca nu ma deranjeaza sa ceruiesc odata la 1-2 luni, in functie de vreme.
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Am cautat prin cora pantelimon ceara turtle wax sau o ceara ceva mai buna si nu aveau decat vreo 2tipuri de ceara solida care costau pana in 20ron asa ca nu am mai luat . Am vazut ca multi lauda produsele de la automagic, sunt chiar asa bune? Si ce ceara este ok de la ei pt ca pe site am vazut ca nu dau foarte multe detalii?
| |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Dupa ce am mai citit pe net una alta m-am hotarat sa fac o comanda de ceara Ma-Fra, numai ca la ei pe site am vazut cam trei tipuri care par ok : Velcrem :: MA-FRA - Cosmetice auto pentru masina voastra , Metalcrem :: MA-FRA - Cosmetice auto pentru masina voastra si asta Metalcrem :: MA-FRA - Cosmetice auto pentru masina voastra , si vroiam sa va intreb care ar fi cea mai ok?(culoarea masinii mele este negru perlat), si ceva pareri despre aceasta marca si daca sunt ok produsele. Pt sters masina de apa dupa spalat ce carpe folositi?(eventual un link si sa se gaseasca si pe la noi daca se poate ) ... THX
| |||
|
| | #94 (permalink) | ||
Doar carpa din piele intoarsa de caprioara pentru a sterge apa, nimic altceva. Am una de 6 ani si inca e buna, nu zgarie vopseaua si absoarbe apa rapid. Sa stergi bine apa ca daca se amesteca chiar si o picatura cu ceara, nu e bine. Si apropo, sa feresti plasticurile de ceara, lasa urme albe care se iau dupa aia f greu de pe plastic.
|
| | #95 (permalink) | ||
|
La ceara asta http://www.mafra.ro/?id=83 vad ca zice ca nu albeste partile din plastic, da oricum voi fi atent sa nu ajunga si pe plastic. Si voi sterge bine masina, dar daca se amesteca ceara cu putina apa ce se poate intampla?
Last edited by alexxx_862006; 01-12-2008 at 11:13.. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
Trece iarna daca stai atat sa contemplezi pana dai si tu o ceara. Daca se amesteca cu apa cand aplici ceara nu va apuca sa acopere vopseaua cum trebuie, iar daca iti picura de pe la chedere mai tarziu cand stergi, mazgalesti toata portiunea. Logic ca nu scrie sa nu dai pe plastic ca se albeste, se presupune ca stii deja, nu cred ca scrie nici sa nu pui ceara in cafea in loc de frisca, nu?
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Nu am dat cu ceara pana acum pt ca nu am gasit una ok in hipermarketuri si pe unde am cautat. Si intrebari de genul "de care sa fie?", e ceva normal atata timp cat exista foarte multe tipuri, unele mai bune altele mai slabe si vrei totusi sa cumperi o ceara ok care a fost folosita si de alti useri si de la care astepti ceva pareri(mai ales atunci cand nu te pricepi, si nu ai mai dat niciodata cu ceara, cum e cazul meu).
| |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Or fi normale intrebarile atita vreme cit iti faci topic, cind e deja un ghid atit de complet, denota ori ca nu ai citit, ori ca nu te intereseaza, oricare ar fi, nu prea e OK. Esti limitat la a cumpara din .ro ? De ce ? Nu ai 100 de linkuri date deja unde gasesti in Europa produse bune ? Cit stai sa intrebi si sa te convingi pe tine insuti sa treci la treaba, iti vine din Papua produsul dorit, nu mai zic din Europa. Dar fiecare cu preferintele proprii, ce pot sa zic....
| ||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Prefer din .ro pt ca nu vreau sa ma complic pt o ceara si cateva carpe din afara si vreau sa o fac cat mai repede, asa cum spunea si slang cred ca trece iarna si eu nu o dau cu ceara . Pe viitor voi apela la un site din strainatate dar atunci cand voi face ceva cumparaturi mai serioase... Bafta
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |