![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Spot Audi Q7
Lucrand in domeniu am vazut extrem de multe clipuri/spoturi/filmari etc etc etc din aria auto. Acesta, sincer va spun, este cel mai tare spot vazut vreodata! Este genial.... Aici puteti remarca clientela pentru piata romaneasca in cazul modelului Q7 S-auziimmm!!!!...si sa vedem... Haolo!!
__________________ "Caci cu noooooiiii esteeee Dumneezeeeuuu" (Muzica/Versuri: Gigi) WRUUUUMMM46! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Aparent este o melodie insa partea mai grava... In imagini apar reprezentanti ai importatorului, imagini din showroom, de la semnarea contractului etc etc... practic este o asociere de imagine "oficiala" in deplin acord. Ma bate gandul sa trimit acest "clip" la Porsche Romania sa vedem ce parere au.
__________________ "Caci cu noooooiiii esteeee Dumneezeeeuuu" (Muzica/Versuri: Gigi) WRUUUUMMM46! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Prieteni..eu asta incerc sa va explic... este videoclip insa imaginile prezinta reprezentanti ai marcii, showroom etc (cum am precizat mai sus)... proprietate privata/persoane private fara acordul carora imaginile nu puteau fi difuzate... Pe sistemul: "Frate daca-mi faci reducere 1000 euro ca-ti iau un S-Line iti fac s'un videoclip sa moara dujmanii..." GRAV!!!!!!!!! GRAVVV!!! GRAVVV!!!!
__________________ "Caci cu noooooiiii esteeee Dumneezeeeuuu" (Muzica/Versuri: Gigi) WRUUUUMMM46! Last edited by BlackLord; 30-05-2008 at 10:08. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Audi in ultima vreme este masina cea mai de tigan. Pe vremuri era mercedes si BMW. Nu stiu de ce cioroii prefera marca cu 4 de 0, probabil din cauza ca este mai aratoasa decat un BMW si mai ieftina decat un mercedes. De ce prefera toti cioroii Q7 ... e simplu: MAREEEEEEE, AAAAALB, AUDIIIII, JEEEEP. Trist este ca un allroad este mai bun, mult mai bun. Cred ca 99.99 % din proprietarii de Q7 pe care i-am zarit in trafic SUNT TIGANI BORATI SI BORHOTITI! Restul ... femei
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu o sa isi ia X6 pt ca e prea mic! La fel cum nu o sa isi ia nici noul Q5, la fel, pt ca e prea mic. Masinile respective sunt pt pirande. Femeile cioara din stol. Tiganii sunt ca negrii, epateaza si put. Stau 40 intr-o garsoniera pt ca sunt in comunitate dar au masina buna! Pe principiul cine ii vede crede asa: "Oooo, pei daca a avut bani sa isi ia Q7, o masina care de obicei este a 3-a sau a 4-a masina, e clar ca are si 4 case". Dar, defapt, ei au Q7 alb, cruciulitele lipite cu ventuza pe parbriz incepuand de la oglinda interioara pana la aeratoarele pt parbriz, asa numitul ALTAR, tricoul cu Espana sau ITALIA si putoarea de tigan.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
In principiu subiectul era mai putin despre cine isi ia Q7 (..majoritatea rahani) ci despre asocierea de imagine intre reprezentantii porsche si lautaru gigel respectiv clientul cocalar gigel2... Ok, isi ia un tigan, cocalar, parazit social Q7..bine, isi iau 100..iar bine, piata este libera insa atunci cand iti asociezi imaginea cu acestia, ca si dealer/reprezentant al marcii si "te" promovezi prin asemenea mijloace... atunci deja iti asumi acest tip de oameni ca si target si ar fi cazul sa renunti la spoturi cu oameni la camasa si cravata, familii fericite-n drumetii, secvente din WTCC si asa mai departe...... aaaa....si evenimente de fitze si lume buna...
__________________ "Caci cu noooooiiii esteeee Dumneezeeeuuu" (Muzica/Versuri: Gigi) WRUUUUMMM46! Last edited by BlackLord; 30-05-2008 at 13:01. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
crezi ca audi face o selectie a clientelei? daca un anumit produs este cumparat preponderent de o anumita categorie sociala/etnica/ etc..atunci si reclamele vor fi axate catre acea comunitate. aici nu este cazul pentru ca audi n-are nimic de-a face cu porcaria aia de videoclip dar sunt sigur ca nu se supara nimeni daca din cauza lui mai vin 3-4 clienti rau mirositori. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Pai cum nu are "Audi" nimic cu cacatu asta de clip din moment ce s-a filmat in showroom, apar in clip reprezentanti ai firmei, apar imagini de la semnarea contractului..... asta se numeste "acord in privinta difuzarii" si concomitent asociere de imagine. Nu clientela e problema... asumarea clientelei de tipul mai sus enuntat atunci cand tu pretinzi ca te adresezi unui alt gen de public este problema in acest caz. Acolo era proprietate privata: bai nene nu filmezi si gata!.. din moment ce s-a dat acordul ...implicit ai ceva d'face cu ce apare mai tarziu.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Blacklord, exagerezi. Ce s-a filmat in reprezentanta nu are legatura cu videoclipu. Probabil au venit cu o camera sa aiba "amintire" sau sa se laude ca au luat masina noua. In nici un caz nu poti spune ca cei de la Porsche au treaba cu ce apare in rahatu ala de...nici nu pot sa-i spun videoclip.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|