![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Am si eu o intrebare
In curand o sa fac 18 ani,vreau sami iau o masina,momentan am un golf 4 1.9 tdi,cel cu 101 CP,vreau sa mai merg cu el cam vreo 2-3 luni dupa ce iau permis si apoi sami iau alta masina.M-am gandit la un Golf 4 GTI 1.8 Ti editie 30 cel cu 180 CP dak are cineva masina sau dak stie cineva despre sami zica niste pareri,sau niste masini apropiate la pret si putere si aspect, sa nu fie frantuzesti
__________________ YM:marcos_marian28 | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
bafta SATI iei permisul... si masini la pretul ala E multe. Doar 180 cp ? sau asta e masina de warm up ? Cu niste idei de la thread-ul de kitsch TIUNING o duci lejer la puterea dorita
__________________ good cop, dead cop !! no one will be safe until the last cop is dead !! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
recomand "ursulet" cu motor 2,5, maxim 90 ca an de fabricatie acu' pe bune, inainte sa iau permisul si eu mi-am dorit masina puternica. chiar am avut una cat de cat si pana sa fac vreo 6-7 luni de condus, era sa fiu implicat in ceva evenimente neplacute: viteza, liniute, dat mare, fete etc. cel putin un an recomand sa conduci o masina cat mai noua, clasa mica, 70-80cp pe care sa-ti faci mana si scrisu' ala chiar zgarie retina. am scris si eu gen mirc, da' macar foloseam "-" impreuna cu k, tz, sh | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si pe urma ne uitam la stirile de la ora 5 si vedem....."Vai ce baiat bun era, un elev model!" Insa din pacate prea prost. Concluzie: din cauza asta mi-am luat jeep
__________________ Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ca incepator este bine sa mergi cu o masina mai veche, daca o lovesti sau uzezi, macar sa nu-ti para rau. Prima masina pe care am mers aprox. 1000 km dupa ce am luat carnetul a fost o Dacie 1300 din 1979 desi aveam si alte variante. Am invatat, a fost ok, nu am simtit nevoia sa ma dau mare. Cum spunea si Baracuda, o masina nu se accelereaza singura.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Baracuda, tu poate ca nu, ca din posturile tale reiese ca esti un om cu capul pe umeri Dar sunt convins ca actuala generatie McDonalds, pe care ii vad cum se comporta, nu gandesc ca tine. 99,9% o sa rupa masina prin oras. Daca ar fi fost calm de fel, nu s-ar gandi sa-si ia Golf de 180 de cai cand nici nu are carnet sa vada cum e sa conduci Nu-mi dau seama cum poti sa ai incredere in astfel de pusti corditzi, uita-te cate accidente sunt si care e media de varsta ![]() mobutu: hahaha foarte tare
__________________ Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
Quote:
Nici nu il cunoasteti pe baiat dar deja ziceti ca da liniute noaptea si etc, chiar daca nu vorbeste el foarte corect.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ionesco, eu spuneam in general de atitudinea asta : "Cum tu pusti cordit iti permiti sa ai pretentie de masina puternica, mai bine ia un motor si mori pe el" Repet, daca esti RETARDAT o sa mergi cu viteza indiferent ce ai. Am vazut PREA multi care au pierdut masini de 50-80cp pe curbe. O masina puternica este macar gandita sa aiba totusi o stabilitate, niste frane care sa opreasca acel surplus de putere, o siguranta sporita. Este ALEGEREA fiecaruia daca apasa mai tare pedala sau nu. In rest sunt numai avantaje.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Orice masina folosita se uzeaza fizic si moral. Uzura fizica se poate diminua prin citeva reguli simple: nu accelerezi in curbe, nu pleci cu scrisnet de roti de pe loc, nu iei toate gropile, intri cu viteza mica pe liniile de cale ferata si de tramvai, nu duci brusc turatia la 5000, schimbi uleiul la 6-7000 de km, ai grija de lichidul de racire si de frina, frinezi din timp si nu il ultimul moment, nu urci borduri in viteza etc.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #19 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Vand Daewoo Cielo | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Si in mod cert daca unul ca el cumpara o masina puternica si o mai si conduce fara permis va avea tendinta de a merge ca in NFS, problema apare daca tu sau eu ne intersectam cu el pe drum si ajungem sa mai conducem doar spre Belu. PS era unul in ploiesti care isi luase BMW de 200+ hp si in parcare s-a suit pe 5 masini si a omorat un pieton ca nu a putut sa mai controleze masina, putin probail ca un matiz sa faca sa ravagii
__________________ Din pacate traim cu speranta si murim cu regretul | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|