![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Masina furata, rog ajutor
Mi-a fost furata masina un LOGAN de culoare alba cu nr. de inmatriculare TR 04 JBN Are parbrizul un pic ciobit si are instalatie GPL Este modelul LAUREAT de 1,6 Masina are parbrizul ciobit si vopseaua dupa spoilere a inceput sa se exfolieze Ofer recompensa pentru orice informatie care duce la recuperarea masini de 300 euro Nr este TR 04 JBN Daca cineva o vede rog sa ma anunta-ti la tel 0722580004 sau la politie | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | masina furata
Nr din poza este acoperit pentru ca o pusesem la vanzare si de aceea Alta poza nu mai am Poza este reala si nr este TR 04 JBN Masina a disparut luni Poate fi oriunde in tara sau poate in capitala Mai multe detalii nu am Daca o vede cineva rog anuntati ca sunt disperat sa o gasesc | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
eu nu inteleg de ce ar fura cineva o dacie, dar ma rog. Ce poti face? 1. Daca in zona e cel putin o firma de dezmembrari auto eu zic sa dai o fuga pana pe acolo, daca nu te lasa sa verifici ce loganuri au prin curte anunta politia. 2. Targurile auto din zona, urmareste prin targ eventual intreaba lumea daca a vazut o masina cu defectele pe care le-ai mentionat ( dar nu pe samsari ), 3. Eventual te duci la samsari si le spui ca vrei un logan alb cu specificatiile pe care le avea masina ta si un numar de km cat mai apropiat. cam atat imi vine in minte... pana una alta, daca ai toate cheile de la masina procedura casco nu e atat de greoaie. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Da, subscriu, de unde presupui tu ca si-a uitat cheia in contact? :O Din cate inteleg eu e totul ok. Full money refund ... ma rog, daca are fransiza nu chiar full money ..
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Din cate stiu nu mai primesti banii de la casco daca ti-ai uitat/lasat talonul in masina.. stiu ca nu a zis nicaieri de o problema de genul asta, ziceam si eu. Ca sfat daca nu ai nici o problema cu ei de genul asta nu te mai stresa si apeleaza la casco..sansele sunt foarte mici s-o mai regasesti.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Hmmm daca ai uitat cheile in contact, sa ai bafta multa sa iti dea inapoi banii cei de la asigurare.
__________________ Antec True 550 W:: Gigabyte DS3L :: C2D e6750 @ 3.2 ghz:: 2 gb A-data dual :: sapphire HD3850 ::WD-RAPTOR 10k rpm 74gb:: 2XSAMSUNG 1604N-160 gb(storage) :: WD- 500 GB AAKS:: LG DVDRW:: NEC 2500A black:: Audigy2 ZS soft mod:: Microsoft Intellimouse EXPLORER 3.0:: Logitech ELITE BLACK:: LG display:: | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Masina Furata,rog Ajutor
Am anumite motive sa cred ca masina nu este dezmembrata ci vanduta la un pret mai mic ,amagindul ca ii va da si cartea de indentitate odata cu restul banilor Mai mult ca sigur ca circula pe undeva ,iar cel care o conduce nu stie ca este furata Orice informatie care ma ajuta sa o gasesc primeste o recompensa de 300 euro Vorbesc foarte serios si credeti-ma ca sunt disperat sa o gasesc | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|