![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| sistem de navigare cu harta Romaniei
Neavand cunostiinte prea bune in ceea ce inseamna sisteme de navigare@auto as dori sa caut un soft pentru o masina adusa din Germania care sa contina harta Romaniei... din cate am inteles trebuie un cd cu acest soft care sa contina harta Romaniei sau un update la acel soft... din tot ce am retinut softul este: Navisys Nav Tech Traffic Pro Version 5,0 Sach-Nr 1388.207 Becker (astea`s datele obtinute) daca cineva are vreo idee sau exista vreun site concret rog sa posteze...eventual daca pot gasi si un hint cu pasii pe care ar trebui sa`i urmez...tnx
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Poate ne zici ce masina? E GPS-ul masinii din fabrica? Daca da,ar trebui sa mergi la reprezentanta.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am intrebat la Renault si aia erau mai ghinda ca mine...au spus ca softul se gaseste "spart" pe net fiind o versiune relativ veche... da, e gps-ul masinii din fabrica...are harta europei dar imi tre harta Romaniei... -------------------- Editare ulterioară -------------------- are cineva vreo idee?
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... Last edited by helium; 04-07-2008 at 08:46. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|