![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | alegere intre opel astra classic 2 si golf 4
salut as vrea sa imi cumpar si eu o masina si sunt nedecis ce sa aleg intre opel astra si golf 4.As dori sa imi iau ceva care sa nu fie sub anul 2002. Vrea sa stiu care e mai bun si mai ieftin la piese,ingrijire, etc. Eu dispun de 8000 de euro,ca dotari la oricare as vrea AC ,geamuri electrice,oglinzi electrice . astea find de baza ![]() Eu vreau sa plec in Germania sa imi iau ceva bun la banii astia. multumesc mult | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
eu ti-as recomanda golf dar nah, acum iei ce iti place
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti Este de neinteles cum unele persoane, chiar daca termina o facultate si/sau se cred foarte destepte, nu pot nici pana in acest moment sa se exprime corect romaneste si/sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical in cadrul acestui forum... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Am g4 de 3 ani ( are 9 ani masina) si un amic astra H de 3 ani. Daca vorbim de intretinere, diferenta nu e mare. ba chiar as spune usor mai bine iesi anual la g4, schimbi mai rar la ea piese de tip bucsi, pivoti. Iar schimbul de ulei filtre nu mai e o problema, costa cam la fel. Toata treaba vine la tinuta de drum, demaraj, confort interior, finisaje interioare. Parerea mea e ca la aceeasi bani acum iti poti lua o masina de calitate sensibil mai buna, adica g4. Spor la alegere!
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|