![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ma bate gandul .. si a inceput sa ma si doara. Doresc Freelander 2.2 TD4 (160CP) - pretul zboara de la 35.453 la 42.189 deci concurenta cam in aceste limite se incadreaza. As dori opinii din mai toate punctele de vedere (criticile ma intaresc) . Multam' . | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
ai pus-o! vajnicii denigratori ai suv-urilor iti vor lua pielea ![]() eu mi-am luat altceva, dar daca ai bani de dotari maximale - piele, cutie auto, navi etc., nu prea are concurenta am vazut acum pe la tv ca turaregu' are o oferta promotionala pe la 30ke +tva. studiaz-o
__________________ Be afraid…. Be very afraid! Mama tampitilor e MEREU gravida !!! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
...si 0 barat in teren greu sau pe iarba uda
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Eu am fost la un test drive aprofundat (off road prin nisip, pante cu noroi, etc) cu un Freelander 2 şi am rămas marcat. Maşina e excelentă şi nu ştiu dacă are concurenţă la banii ăia, ca off roader. X3 e o opţiune bună doar dacă omul vrea SUV de oraş. Altfel e o glumă proastă.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
cam asta spusei si eu! ![]() doar ca varianta cu tapiterie textila este sinistra estetic (parerea mea) si este preferabil din toate partile sa ia versiunea care are piele. si portbagajul e ceva mai mic decit la alte suv-uri compacte, avind in vedere ca lungimea e in jur 4.5m daca totusi vrea suv ceva mai mare revin cu sugestia de touareg la nu's ce promotie. cristi21 cred ca are x3, ca il mai lauda pe undeva, asa ca poate nu mai dati cu noroi. si pe de alta parte este un bimer, nu poate fi chiar atit de prost
__________________ Be afraid…. Be very afraid! Mama tampitilor e MEREU gravida !!! | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Eu mi-am luat Freelander2 acum 4 saptamani, am pus si niste poze aici: http://forum.computergames.ro/38473218-post7025.html Initial vroiam un X3, mai ales pentru motor. Sigur, la X3 ar mai fi si faptul ca e o masina mai usoara nitel decat Freelander2, ceea ce ajuta la consum si la performante. Insa: 1. La aceleasi dotari, X3 e mai scump ca Freelander2 2. X3 e o masina imbatranita moral, chiar si cu update-ul din 2007. Interiorul e de nivel anii 2002-2003, nu ca ar fi ceva rau in asta dar parca asi dori ceva mai mult in 2008 la pretul ala. 3. Spatiul e o problema la X3. Mi se pare ca esti inghesuit pe latime iar portbagajul e o gluma pentru clasa asta, cred ca cel mai prost aranjat portbagaj pentru un SUV mediu. Ori mie imi trebuie o masina cu care sa ies din oras in vacanta, ca altfel SUV compact de oras ar fi Suzuki SX4, Fiat Sedici, etc. 4. Nu e nici cal nici magar. Mie imi plac masinile care fac macar cateva lucruri bine, cel mai bine in clasa lor macar. Lumea zice ca X3 are tinuta de drum; foarte bine, dar nu e tinuta de drum a unui BMW seria 3 sau 5 asta e clar; si nici nu-mi iau masina de familie, SUV ca sa fac liniute/curse prin curbele spre poiana brasov. Pentru mine tinuta de drum la o astfel de masina inseamna sa stai comfortabil si sa nu obosesti la drum lung, aici trebuie marcate 100 de puncte la un SUV iar Freelander2 marcheaza la fix. In plus, X3 sta mai prost exact la capitolele care sunt prin excelenta de domeniul SUV: capacitatile off-road (unghiuri de trecere, garda, scuturi, rigiditatea caroseriei, programe si sistem cuplaje) si siguranta activa/pasiva. Ori la capitolele astea, nu cunosc SUV din clasa medie care sa fie la aceiasi inaltime ca Freelander2. 5 Stele NCAP, 10 programe de asistenta activa, caroserie de 2 ori mai rigida ca la un automobil normal, airbag-uri pe toate laturile ca sa zic asa (standard), Terrain Response. Bine, poti sa zici ca nu-ti trebuie toate astea. Atunci de ce sa-ti mai iei insa SUV? Seria 3 Break sta mai bine pe drum ca X3, e model nou, de-abia iesit, consuma mai putin, etc. Cam astea au fost problemele mele cu X3. Problemele Freelander2? Deocamdata nimic (prea devreme) insa pot sa va spun ca o sa consume mai mult decat BMW X3, e si mai grea si are motor un pic mai mare. Mie imi ia cam 12.7% in oras cu cutie automata condus normal, plus ambuteiajele de rigoare (nu prea des ca nu ajung in zonele hot prea usor). Dupa rodaj sper sa mai scada putin. Eu am varianta HSE, deci cam full-option. Variantele SE sau S nu au cotiere la scaune. Cotierele se pot ridica, initial am zis ca e o prostie dar acum merg prin oras cu cea de la sofer ridicata, o cobor doar la drum lung, deci pana la urma pare o chestie bine gandita. Scaunele care nu sunt din piele, cele textile de la variantele S sau SE arata foarte bine si au un material foarte bun, pare rezistent si estetic. Zic din vazute, la mine sunt din piele. Nu-mi place foarte mult manerul usii din interior, e bun doar de inchis usa, gen scoica. Deci nu poti strange pumnul in jurul manerului, daca faci off-roard extrem probabil ca o sa te tii de altceva (manerul de deasupra usii?). In rest, pana acum, e o masina care ca si tot unitar pare bine gandita, solida, si cu care nu tie rusine sa te duci nici la munte si nici la gratar pe varful muntelui. PS. Touareg e o optiune de luat in calcul insa e mai mare (pentru oras incomoda deja), motor mai mare, consum mai mare, etc. Daca mai ai o masina mica e OK pentru drumuri afara/off-road, dar nu cred ca o sa o folosesti des in oras.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|