![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, sunt pur si simplu in ceata cu atv-urile de aceea am hotarat sa deschid acest thread pt a ma lamuri putin. Sunt in cautarea unui atv in jurul sumei de 4000 euro as vrea sa fie bun si pt off-road. Ma cam atras modelul acesta de la Linhai300 Anniversary Model 2X4 http://www.atvrom.ro/atv-uri/atv-linhai3.html. Ce ma mai interesiaza sunt costurile de inmatriculare de asigurare si eventual daca stiti cat e impozitu pe un atv. Mentionez ca nu ma prea pricep la atv-uri dar totusi transmisia mi se pare destul de ok daca e pe cardan si motorul racit cu apa, nu stiu cum sta pe sub el are ceva scuturi daca e sa il freci pe dedesupt rezista sau poti afecta componente vitale? Astept niste opinii poate ma scoate cineva din ceata sau faceti-mi alte recomandari nu neaparat linhai dar in pretul de 4000 e
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 |
cred ca pe www.atvisti.ro sau pe atvforum.ro ai sa poti obtine pareri mai avizate
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am fost vara trecuta cu un Linhai (+ bagaj pe el) din Busteni pana la Vf.Omu prin Sinaia - Cota 1400 - Cota 2000 - Piatra Arsa - Babele - Omu.... faza e ca la inceput credeam ca e o chinezarie si nu o sa urce insa a mers al dracu pana sus pe cataroaie si toate cele... (mai eram cu un Bombardier pe care ne bazam insa si-a facut treaba si Linhaiu asta) Totusi.. era 4x4 (ATN 300 4x4). Ce vroiam sa zic defapt era ca sunt bune nu sunt "de forma" ca restul chinezariilor de le gasesti la 100 de milioane. De casco, cred ca intra la categoria Moto/Scutere/ATV dar nu sunt sigur, insa daca e asa in cazul meu la o valoare de 3000 de euro asigurata casco vine cam 10 milioane pe an cu fransiza de 20% la furt si 3% la avarii...poate te ajuta socoteala. Ai grija cu cartea la RAR, daca o face vanzatorul (magazinul adica) sa verifici seriile si culoarea si tot, mie mi-au trecut alta culoare la moto ...si a trebuit schimbata cartea. E cu programare, fara nu te baga nimeni in seama.... Mai multe daca aflu iti zic, am un coleg care abia si-a luat un ATV si umbla pe aceleasi carari cu actele... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Sunt foarte ok ATV-urile Linhai, din ce am auzit si eu.
__________________ Vand Daewoo Nubira II | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 |
Asa e, au cam cel mai bun raport pret/calitate. Cat despre nume....sunt sigur ca multora si Hyundai, Daewoo, Ssang-Yong, Kia, etc le-au sunat ciudat la inceput sau inca le suna ![]() Dar oricand puteti plati dublu sau triplu pentru un ATV Bombardier, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, etc ![]() E drept, alti bani, alta calitate. Insa Linhai sunt cam cei mai `best bang for the buck` | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
am lucrat 2 ani pe un atv linhai de 300 cmc.nu modelu precizat de tine ci ala anterior..primul an au mers foarte bine avand in vedere ca au fost la inchiriat si fiecare a mers cum a vrut..din prima luna s-au rasturnat si le-au lovit si etc..ca atv eu zic ca sunt foarte bune mai ales pt offroad..daca il iei pt tine personal o sa tina ceva mai mult.. oricum perioada de viata dupa parerea mea este cam de 15 000 km cu aproximatie,mai mult sau mai putin..conduc atv-uri de 5 ani si am cat de cat experienta
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|