![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Am facut drive test cu Civic cu motorul ala si nu mi-a placut absolut deloc! Suta o prinde in 8.8s parca, dar ca sa simti ceva putere trebuie sa stai cu ea pe rosu mereu. Cuplu ioc.
__________________ Vand Daewoo Nubira II | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Oricum vezi ca Honda au unele dintre cele mai fiabile motoare (unele diesel-uri de la Honda mananca ceva ulei in primele mii de km), si daca iti iei diesel e clar ca nu il iei ca sa fugi cu el si sa faci liniute etc. Si la faza cu "se comporta bine dupa 5000 ture" sper ca te refereai la Mitsubishi pt ca la diesel-uri n-ai cum sa-i dai peste 5000 (ori daca ajunge si tii motorul la turatia aia, iti dai seama ce viata o sa aiba).
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
se refera la benzina. normal, fiind motor de turatie mare ca tb sa apesi ceva acceleratia aia ca sa inceapa sa se miste. 0-100 ia in a 2-a daca lancer cvt e la aceeasi bani, mergi pe el
__________________ E6300@2.8@Freezer 7 Pro, Abit AB9 Pro, Umax 2 GB DDR2-800, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Jazz 9940 + SpeedLink Medusa 5.1, Levicom X-Alien 500W, Akasa Zen Black | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
bennyben - de unde stii ca nu prinde suta in 8.8s? Crezi ca aia treceau acolo niste date de nebuni? Ca nu prinde orice 'reisar' in 8.8sec, asta e alta treaba, ca mai trebuie sa stii si cum sa pleci cu ea.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth |
Mai are minusul suspensiei semiindependente pe spate, ceea ce face un Golf sau un Focus o alegere mai buna in ceea ce priveste tinuta de drum si confortul pe drumurile proaste. Eu cred ca o alegere mai buna ar fi un Golf 1.4 TSI (122 sau 140CP) sau chiar Octavia 1.8 TFSI, toate variantele cu reprize mai bune decat Civic 1.8.
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Daca vrei parerea posesorilor arunca un ochi pe http://www.civinfo.com/forum . Din ce am citit si eu intr-o vreme pe-acolo, nu mi s-a parut o masina incredibil de fiabila, mai ales la suspensii. Personal sunt de acord cu Stukov in ceea ce priveste 1.4 TSI, se conduce mult mai frumos decat 1.8 ivtec; are cuplul maxim 200/220Nm constant 1500-4000rpm, pe cand la Honda este un varf de 178Nm la 4300 rpm (sper sa-mi aduc aminte bine). Pe langa asta, calitatea materialelor de la Civic lasa mult de dorit.
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
nu lasa de dorit decat plasticul lucios de pe bord, care se zgarie la orice atingere. baga mare la golf tsi 140 cai daca poti sau lancer pt cutia cvt
__________________ E6300@2.8@Freezer 7 Pro, Abit AB9 Pro, Umax 2 GB DDR2-800, Leadtek GTX260, Seagate 2X320GB, DWD-RW LG, LG 22" wide, Z-board + wow keyset, volan + G5 Logitech, Razer DeathAdder, QcK , Jazz 9940 + SpeedLink Medusa 5.1, Levicom X-Alien 500W, Akasa Zen Black | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
primul ar fi din diferitele review-uri de pe net (vezi autozeitung, autobild) unde a fost testata masina pe 0-100 si a obtinut intre 9,4 si 9,8. nu am vazut nicaieri 8.9, daca totusi stii tu undeva imi poti arata al doilea ar fi din proprie experienta. sa spunem ca am fost oarecum pasionat de liniute, si de asemenea din cateva incercari reusesc sa fac un 0-100 calumea. nu stiu ce ti se pare mare greutate sa scoti cat trebuie, atata timp cat stii la ce turatie sa schimbi viteza. sau poate sunt eu talentat ![]() acum cateva luni eram foarte aproape sa iau un civic, asa ca stiu cat de cat despre ea. a, si banuiesc ca stiti ca 0-100 pe ceasul de bord e cam 0-95, de fapt | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | http://www.turbo-kits.com/06-09_civic_turbo_kits.html CE PARERE AVETI , MERITA ? | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: buc/cta |
ia civic sa iti prinzi rinichi cu super glue ca sa nu alerge prin stomac suspensii cam tari pt masinuta aia ! Golf 1.4 tsi 122 + dsg 7 trepte = love!!! Si daca ti se pare prea ieftin, poti sa iti iei si A3 cu acelasi motor, dar cu vreo 2-3k euro mai scump.
__________________ dell 6400 T7200 @ 2.00 GHz + mouse microsoft + logitech X-230 | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|