![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Depozite de anvelope s/h
Caut niste anvelope ceva mai "speciale", pt. masina din semnatura, 155 R15 , am intrebat pe la cateva magazine , si multi nici nu au auzit de aceasta dimensiune. Am fost in Vitan , la cei care vand anvelope, si acelasi rezulatat - ba chiar mi s-a zis ca asa ceva nu exista M-ar interesa sa ma uit si la depozitele cu anvelope s/h , poate-poate. Deci - pe unde se afla in Bucuresti, depozite cu anvelope s/h ?
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti Este de neinteles cum unele persoane, chiar daca termina o facultate si/sau se cred foarte destepte, nu pot nici pana in acest moment sa se exprime corect romaneste si/sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical in cadrul acestui forum... | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Merci de informatie - am gasit acolo niste Firestone 155 R15 la 195 ron bucata. Intrebarea ramane valabila, totusi, deoarece caut si alte alternative ( eventual mai convenabile ca pret)
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | http://www.pneus-expert.ro/products....iv=&start_no=0 http://www.anvelope-vara.ro/browse/p...og_id=189|sf=1 la sh greu de gasit din 2 motive: in primul rand este o dimensiune destul de atipica, in al doilea rand cei care aduc de afara sh-uri aduc modele care se vand si care sunt raspandite, oricum bafta ca cautari.
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti Este de neinteles cum unele persoane, chiar daca termina o facultate si/sau se cred foarte destepte, nu pot nici pana in acest moment sa se exprime corect romaneste si/sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical in cadrul acestui forum... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|