![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recomandare masina noua sub 10.000 euro
Problema se pune in felul urmator...am o Honda Accord model nou si mai imi trebuie o a doua masina ieftina&buna, cu costuri de intretinere mici, mai adecvata drumurilor proaste decat Accord-ul. Ce imi recomandati? Eu ma gandeam la un Sandero in leasing sau ceva de genul asta, modelul cu motor de 1.4 si AC + mp3, in afara de asta nu mai am nevoie de alte dotari. Sau un Logan MCV dar sare de 10.000 si nu vreau. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Poti sa iti iei logan (asta nou cu facelift) 9.000 euro, versiunea laureate 1.6mpi 90cai + ABS + airbaguri laterale, include AC, MP3 cu radio, servodirectie, proiectoare de ceata, jante otel de 15" sau 10.000 euro, versiunea laurate 1.6 16v 105cai + ABS +jante aliaj +airbaguri laterale + geamuri electrice spate (dar pt 10 mii mai bine astepti sa iasa versiunea prestige care mai are niste upgrade-uri cum ar fi volan si schimbator piele) | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ma cam deranjeaza clasa mica. Nu vreau o magaoaie dar parca Polo e cam mica. Eu as vrea sa fac multe drumuri prin Romania in scop turistic. Cum unele sosele sunt foarte proaste ma doare sufletul sa intru in gropi cu Accordul. Sau sa merg pe drumuri neasfaltate cu el. Logan nu`i rau dar mult mai mult imi place Sandero (chit ca are 200l in minus la portbagaj). Chiar a fost o surpriza foarte placuta cand am vazut-o prima oara in realitate pe sosele. Si chiar n-as vrea sa dau multi bani pe a doua masina, ar fi ideal sa fie cat mai `best value for the money` pentru ca mai am si alte cheltuieli (restaurarea unui motor clasic ar fi una din ele) Accordul l-am luat pentru drumuri `bune` (atatea cat or fi ele). Si cand l-am luat stiam ca o sa iau si a doua masina, am preferat sa iau 2 masini de 30 si un pic de mii de euro amandoua decat una de fix cati bani aveam. Mi s-a parut mai practic. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | versiunea trendline (fara AC, dotata cu roti de carucior) de 1.4 80cai costa aproape 12.000 nu are rost sa iei sandero in loc de logan, mai ales pentru calatorii. am vazut cateva exemplare din modelul nou de logan si arata mai bine ca vechiul atat la exterior cat si la interior. iar pt aceeasi suma de bani loganul il iei cu optiuni/motorizare mai bune si portbagajul mai incapator. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Da, am vazut si eu noul Logan si intradevar arata binisor. Concret, la 9.000 de euro sa zicem cu ce e mai bun Logan decat Sandero ? Exceptand portbagajul mai mare si motorizarile diesel care nu ma intereseaza si care din cate stiu nu sunt inca disponibile pe Sandero. Ce optiuni in plus are? PS: a, si ca sa nu uit sa mentionez, in garaj mai am o masina veche pe care o pot da in programul RABLA si obtin un discount de 1.000e parca. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 | Quote:
![]() Ontopic: vezi ca Toyota iti mai da 1000 de euro pe langa cei de la rabla, daca iei prin rabla. Poate te invarti de un Auris in sub 10k. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pentru ca n-a mai circulat de prin 1994 ![]() Stiu Auris, m-am plimbat destul cu una, dar vad ca cea mai ieftina e 14.000 - 2.000 sa zicem tot e 12.000 euro. Ideea e ca nu as vrea sa dau atat. Am nevoie de o masina simpluta si fara mari pretentii, dar noua si nu > 10.000 euro. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
sa zicem ca acei 500e ar merge catre un design mai reusit, mai tineresc. Cum e cu AC-ul la Sandero? Poate fi pus pe orice echipare? Dupa cum am spus motor de 75 cai + AC + radiomp3 ar fi ideal | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
De ce nu un Suzuki Ignis ? http://www.suzuki-romania.ro/?gclid=...FRKkXgodcgdpqA | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
mie mi se pare mai interesant sandero ![]() un hyundai getz? sau chevrolet aveo hatch? sau un suzuki swift? (swift-ul e chiar interesant) ce imi mai place mult de la suzuki e sx4, dar s-ar putea sa sara da bugetul alocat
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
laureate 1.4 fara vopsea metalizata e 9000, dar contine mp3, abs, servo, aer, proiectoare, geamuri electrice fata pe sandero prinde bine culoare alba care nu costa suplimentar, chiar mai bine ca alte culori care sunt metalizate Si mie imi place SX4 versiunea sedan, e 13.500 la BS Motors cu optiuni bune. Design modern, peste invechitele octavia tour sau astra classic 2, are garda la sol inalta la fel ca loganul (e adaptat dupa suv). Last edited by stalker2142; 01-08-2008 at 11:57.. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
eu zic sa iti mai cumperi inca un accord
__________________ Vand Rover 600 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|