![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
@Mandea poate tu nu gandesti asa, nu generaliza. Si eu cand pot las masina in garaj ca sa nu aglomerez soselele patriei. Recunosc, asta nu e singurul motiv, dar e unul din ele. Si, sincer, nu vad de ce trebuie sa convingeti omul ca n-are nevoie de a doua masina. Sunt motivele lui, stilul lui, banii lui. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Mandea, nu crede, asta e ![]() Accordul e o masina confortabila, dar chiar nu sunt genul de persoana care sa isi miste fundul numai intr-o masina confortabila. Pentru mine confort inseamna si sa ma cufund in ganduri, sa inchid ochii si sa ascult muzica, etc Ori in masina nu pot face asta, in metrou da de exemplu. Acum e adevarat ca altfel te porti cu un om care te respecta reciproc, dar eu ii respect pe toti. Daca acel om ma respecta la randu-i inseamna ca ala e un om deosebit. Daca nu, asta e, nu inseamna ca nu trebuie sa nu il respect. Eu nu pierd nimic. Oameni deosebiti intalnesti rar, asta asa e. Dar asta nu inseamna ca toti oamenii sunt niste gunoaie. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | si eu fac la fel, dar nu din respect pt ceilalti, ci ca e traficul prea mare. daca vrei sa o privesti asa, respectul asta ajunge pe cale indirecta, ca lasand masina acasa e una mai putin in trafic. eu nu cred ca cineva gandeste "constient" faza asta. atata tot. la nivel subconstient e foarte posibil.
| ||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Eu mai cunosc persoane care gandesc asa, deci nu sunt singur ![]() Nu stiu ce sa zic, o depinde de educatie, bun simt, habar n-am. Cert e ca nu sunt multe (ca daca ar fi multe ar fi bine) ci putine, dar sunt. Revenind la nevoile mele, am un amic care isi construieste o casuta undeva la tara, unde are o livada si o gradina. Am sa il mai ajut sa transporte de si pana acolo diverse obiecte, fructe, legume. Ca sa ajungi pana acolo trebuie sa mergi vreo 40 de km pe un drum cariat si inca vreo 20 pe un drum prafuit si neasfaltat. Chiar prefer un Logan/Sandero pentru carat piersici dovlecei si vopseluri pe drumul asta decat Accordul (nu ca ar fi cine stie limuzina) | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
asa o fi. eu am alta parere. vreau sa atrag atentia asupra urmatorului aspect, in cazul in care te referi la logan si datorita faptului ca are garda mai sus. desi are garda sus, este foarte moale pe suspensii. am mers cu masini mult mai joase pe drumuri la fel de proaste, si desi ma asteptam clar sa o loveasca, nu s-a intamplat asa. insa erau mult mai tari pe suspensii. bine, erau si mai scumpe ca loganul. nu o data mi s-a intamplat sa dau loganul jos de pe borduri si sa ating, tocmai datorita acestei autosugestii, ca e inalt si sigur nu ating. degeaba e inalt daca are cursa mare suspensia. | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
E super Loganul cand e vorba de drum nasol, neasfaltat, placi din beton neasfaltate, asfalt cu gropi, ati prins ideea. Pe drumuri de alea eu trebuia sa merg cu 20-30 kmh pe ora si si asa masina salta violent in sus si jos, sau zdranganea de ziceam ca se rupe, din cauza suspensiilor ultra sport si mega rigide. In timp ce daciile vroooooom cu 80-90 la ora de mi-era si ciuda. Ca ii prindeam din urma pe asfalt bun e irelevant, ca ma prindeau si ei la loc pe urmatoarea portiune de drum proasta In Romania TE PISI cu bolta pe masinile sport, dupa jante indoite si galme la anvelope din cauza talonului mic m-am invatat minte, urmatoarea mea masina va fi Logan, cu suspensii cat mai soft si talon cat mai mare. Am mers odata pe un drum PERFECT, ii dadeam si eu ca omu` vreo 150-160, cand deodata denivelare brusca de 7-8 cm...eu venind din partea in care urcam pe ea. Imaginati-va ca luati o bordura la 150 la ora...asa a fost. Nici macar n-am injurat, nici n-am oprit, mi-am bagat pwla si atunci am decis sa vand masina si sa iau ceva mai omenesc. Recomand Logan sau SUV din tot sufletu`.
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
pai cand mergi incet, amortizorul facand cursa completa, normal ca simti din plin denivelarile. daca mergi mai tare (presupunand ca nu atingi cand faci asta) nu mai simti aa tare denivelarile, amortizorul facand mult mai putine curse, si mai scurte.
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Crezi ca n-am incercat? La viteza mare incepeam eu si ficatii mei sa zdrangam mai tare decat masina. Aveam genul de suspensii cu care luam sicane in plina viteza si masina nici macar nu se inclina, in timp ce una cu suspensii normale ar fi fost aruncata de pe sosea din cauza balansarii. In plus am mers si cu Loganu` si cu masina mea pe acelasi drum prost. In Logan nu simteam nimic, in timp ce in a mea am zis cum era. Logan ftw. Trist, dar asta e.
|
| | #73 (permalink) | ||
|
loganul este masina perfecta pentru romania, parol. doar ca la noi mai conteaza si din ce masina te dai jos cand ajungi la nu stiu ce happening, conteaza ce masina ai cand agati o campioana, e mai complex, masina cam tine de imaginea personala si loganul da o imagine cam de saracie parvenita printre "urbani", nu eu am facut catalogarea dar din pacate exista. glumesc evident. maybe. e perfect loganul ca a doua masina de facut treaba, asta e clar. daca aveam vreo treaba de facut ever imi luam si eu logan sunt sigur de asta. in categoria lui de pret e imbatabil. el si lada niva.si pentru mandea : sa mergi cu o masina sport repede pe drumuri denivelate ca sa nu simti gropile asa rau.... in afara ca indoi jantele si iti sar pietrele din rinichi te doare sufletul cand te gandesti cum o sa te doara buzunarul la urmatoarea revizie. mor de astia care comenteaza aiurea fara sa aiba NICI o legatura cu subiectul.zic asta ca te-am vazut si pe threadul celalalt comentand la notiuni de fizica elementara pe care nu am chef acum sa ti le reamintesc presupunand ca le-ai stiut vreodata. also ai spus ca lovesti si cu loganul bordurile : da, le lovesti daca SARI de pe ele, daca stii sa cobori frumos nu lovesti nimic. nu e greu, tine de skill. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ You can’t write if you can’t relate Trade the cash for the beef for the body for the hate And my time is a piece of wax fallin’ on a termite who's chokin’ on the splinters Last edited by a3ds; 02-08-2008 at 01:31.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
tu vb de fizica?????? bai baietel, du-te si mai citeste, pana sa vb cu mine, ca te faci de ras, pe cuvant. si dupa aia iar apari plangand pe la topicul de reclamatii, ca de ce te-au banat. nu ai priceput nimic din ce am zis eu, dar te bagi in seama. | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Nu m-am urcat in Linea, insa eu nu recomand Fiat - posesor de Stilo Multiwagon 2005. Service-ul e de doi lei si reviziile, facute la fiecare 10mii km, nu-s tocmai ieftine. Sa vezi ce dragut e cum se prind baietii (autoperugia) d'abia la revizia de 50k (garantia pe trenul de rulare e pana la 45K) ca ai o gramade de probleme si iti fac un deviz ce sare 40mil (doar piesele - caseta de directie, capate de bara, bielete, etc). Cu toate ca nu e asa confortabil, Logan-ul are un raport calitate,fiabilitate/pret super ok. Next car: japoneza sau audi allroad .
__________________ I'm happy to be me. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
M-am dat azi in Linea (ptr prima data) si pot sa spun ca prefer Logan oricand. Finisajele tot la nivel de dacia, sau mai proaste, scaun neconfortabil, design inexistent, care doar urmeaza functia si doar atat, nimic in plus. Macar Loganul are ceva tentative de design pe alocuri, e mai placut. Parca antifonarea era ceva mai buna, ori motorul mai silentios, dar chiar nu conteaza. In plus (defapt in minus), vibrau rotile, nu stiu daca era din cauza capacelor sau jantelor necentrate, si chiar daca este un caz izolat, nici un Logan cu care am mers nu vibra.
|
| | #80 (permalink) | ||
| +1 pt Astra SH, una noua sare cu cateva mii. ( Posesor de Astra+Accord ).
__________________ [Cumpăr] Display Samsung D900i [Vând] Ghete Fotbal [Vând] Pix Montblanc Boheme Noir | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|