![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Okay, daca threadul asta e dedicat numai discutiilor intelectuale serioase, sa ma lamureasca si pe mine cineva: ce pisici sunt masinile rc? Sau nu sunt pisici? ![]() P.S. Chiar habar n-am ce-ar putea fi.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
incearca aici mai bine http://www.rhc.ro | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Asteapta sa creasca fiu-meu, cate masini cu a facut praf,vai de portofelul meu.Ultima gaselnita a fost un avion.Avand doar 8 ani i-am luat unul mai ieftin-doar un milion jumate .Pe asta l-a facut praf tatal,incercand sa-l lanseze din mana,conform instructiunilor,bietul avion aterizand intr-o gramada de nisip de la locul de munca.Acum e randul meu sa-l repar,ca i-au zburat motoarele de pe suport.Pentru chestii mai serioase astept sa mai creasca la minte si ani.Oricum la vara nu cred ca scap fara o barca , pe care s-o lanseze pe iaz.fat mult succes si multi bani,ca toate vehiculele serioase costa,ce am vazut pe site-uri de aeromodelism mi-a placut dar m-a si ingrozit .Dar daca esti pasionat,merita.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Tocmai am primit un Ford GT si-i tot dau blana de vreo 3 zile...sunt f. cool...am vazut mai demult niste tipi prin Tineretului, in spate la Palat cu RCuri profi, care trageau binisor la deal.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Pe mine ma atrage cam orice RC... Cat despre masini, mi-ar placea una dintre cele cu motor cu ardere interna (benzina sau alt gaz), demaror si toate cele... insa ma ingrijoreaza faptul ca sunt foarte pretentioase motoarele, si trebuie sa ai grija de ele (curatat, intretinut etc.) mai ceva decat cum ai grija de un motor al unei masini adevarate; cum ar fi o dacie (renault 12) la care chiar trebuie sa ingrijesti motorul - nu ma refer de cele noi unde doar schimbi uleiul si cate-o siguranta, ocazional. Regards, A.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
eu am un avion, de care sunt mandru . i-am schimbat fuselajul. s-a cam stricat fuselajul ca l-am lovit de doua ori in chioscurile alea din lemn de la tineretului. acum i-a zburat o elice, si n-am avut chef sa-i pun una noua.mai am un nikko mr magician . o masina teleghidata ca un buggy,e roz , merge foarte bine, dar trebuie sa ai si acumulatori pe masura | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Daca are ceva minte ar trebui sa nu te lase sa-l probezi, pentru ca este mult mai greu decat pare, sa pilotezi un elicopter RC. Si mie mi-ar placea foarte mult, am fost foarte aproape de a cumpara unul (am umblat cu el in cos juma' de ora prin magazin) pana la urma m-am razgandit si o sa cumpar mai intai un simulator de RC, ca sa ma antrenez un pic inainte sa fac elicopterul praf la prima incercare... Am gasit simulatoare care vin cu telecomanda exact ca cea adevarata, doar ca se leaga pe USB la computer si totul e simulat, foarte realist, cu diverse modele cunoscute de elicoptere RC. Peste tot se recomanda sa incepi cu simulator, si abia apoi sa cumperi un elicopter fizic, altfel arunci o gramada de bani pe piese de schimb, pana inveti sa-l tii in aer fara sa-l dai de pereti. Regards, A.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
ce anume ai gasit, si in ce magazin? ceva calumea la SH este in jur de 300-400 euro.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Sunt 2 site-uri frumoase pentru pasionati,cu multe informatii despre cluburi,scoli si oferte second - hand(pe unul dintre ele):http://www.sierra.ro/ si doar zburatoare http://www.aeromodelism.com/
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |