![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2000 |
Can you say HPI Baha ? ![]() http://www.hpieurope.com/kit-info.ph...=10601&lang=en Nu stiu daca sunt locuri in romania in care se poate testa asa ceva .. la adevaratul potential ...
__________________ | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
am si eu doua masinute (skyline gt-r R34 si un viper) destul de destepte, dar cu motoras mic (au si faruri, stopuri, claxon, sunet la motor, alarma )fratele mai mare are una mai serioasa, cu motoras cu benzina, face la acceleratie cam ce masina vrei...
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Doamne cata caterinca as putea sa fac cu un elicopter rc Am vazut pe okazii unul pe la 3 milioane si ceva. Modele profesionale, cat mai mari fizic posibil unde gasesc? De asemenea unde gasesc masini rc. Ma refer la din alea cu motor pe benzina, nu prostiute electrice ieftine.Edit: Chestia asta: http://www.crazytoys.ro/product.php?...an-35-z-rc-1-1 chiar prinde 160 kmh? Jeez, ma tenteaza rau. Last edited by Slang; 20-12-2006 at 15:29.. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Viteza echivalenta de 160 km/h. Si cum modelul e la scara 1:10 inseamna viteza reala 16kmph. Nu tocmai o viteza de luat foc rotile... Si totusi e posibil sa atingi viteze fenomenale cu o masina RC. Aici un filmulet la peste 300kmph (reali, nu echivalenti): http://www.youtube.com/watch?v=bGyqsdneaPE | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Dupa anul nou ma bag eu la o linitutza si o cursa off road Eu si prietenul meu Yosh. DIn pacate avem masini normale off the shelf ...dar vrem sa le modam sa fie mai serioase ![]() voi ce aveti ? Ps avem probleme cu Radio comunicatiile intre masina si telecomanda in sensul ca uneori nu asculta sau nu receptioneaza ok semnaluul... any hints?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Am vazut la Carrefour niste modele rc uriase, pe la vreo 500 lei. O masina de epoca si un Hummer, dar nu stiu cat or fi de bune. Si ceea ce n-am stiut niciodata, pentru ca nu scrie pe nicio cutie, este raza maxima a emitatorului. Si sunt si modele cu emitatoare foarte slabe, cu o raza de 2-3 m, iar eu as vrea sa-mi cumpar una cu o raza de 30-40 m si cu motor electric (n-am timp, bani si rabdare pentru una cu motor pe benzina), dar nu stiu ce model se incadreaza in cerintele mele. Si n-as vrea sa dau banii aiurea.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |