![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Pe mine nu ma incanta speed buggy-urile astea ciudate, insa mi-as lua la orice ora un monster truck 4x4, preferabil cu reductor si selector de viteza variabil, m-as juca cu el asa pana i s-ar toci rotile. Chiar ai putea sa ma indrepti catre un site cu modele mai calumea daca stii. Dar electrice, n-am timp sa ma ocup sa intretin motorase nitro si alte nebunii.
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Singurul site din ro ceva mai complet de care stiu este Sierra Modellsport
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Sierra era magazinul al carui adresa o pierdusem. Au si automodele electrice 4x4 la preturi mai comestibile decat cel de mai sus, insa au dezavantajul ca unele vin neasamblate si fara accesorii (telecomanda, acumulatori, etc). Nu e neaparat un dezavantaj deoarece poti opta pentru orice vrei, dar in acest fel se poate ajunge la preturi greu digerabile... Ce mi-a atras atentia in mod deosebit este acesta categorie de navomodele. ![]() LE: Thanks quze!! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Mi-a dat deja IonutGhionea o lista cu adrese pe pm ptr care i multumesc si unde am gasit HPI WHEELY KING 4X4 ELECTRIC TRUCK 1:12 RTR. Will do pentru inceput, mai ales ca pare un monster truck normal, mai sint si acolo si alte monster truck-uri, dar alea parca sint ptr viteza, asta-mi place mai mult, in special ptr ca nu are suspensii independente nici macar pe fata, asa cum erau primele truck-uri suparate de prin arene (Grave Digger, Bigfoot, etc le stiti voi). Abia astept sa-l vad cum escaladeaza tastatura si sticla de ketchup
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: buc/cta |
mai bine pui aici niste link-uri de la niste shop-uri serioase, ceva cu accent pe electric, ca sunt mai ieftine si mai careless, am avut un elicopter d-ala mic, si cred ca vreau o masinutza acum !
__________________ dell 6400 T7200 @ 2.00 GHz + mouse microsoft + logitech X-230 | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Eu in ianuarie o sa dau o comanda pe eaby pt ca am gasit niste automodele mai calitative si la un pret de ~ 400 dolari. Daca mai doreste cineva in perioada aia poate combinam un shipping ![]() Flavio: NP
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
O sa postez un link mai exact cand ajung acasa cu specificatii si preturi Traxxas Revo 3.3 Traxxas Nitro T-Maxx 3.3
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Apropo de T-Maxx: TRAXXAS T-MAXX 3.3
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Uitati-va ce stie sa faca gindacelul asta: http://www.modelmaniac.ro/movies/mfr.mov
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Am eu o jucarioara de la ei, destul de bine lucrata. Au si chestii ceva mai avansate, acu' nu stiu ce te intereseaza pe tine...
__________________ CPU: Intel Core2 Quad Q8400 @3600MHz | MB: Gigabyte EP45-DS4 | Video: His HD4890 1GB+Arctic Cooling Accelero S1 | RAM: 4x 1GB Kingmax @1080MHz | HDD: 1TB WD1001FALS | ODD: Samsung SH-S222A | PSU: Spire 1000W | Case: Lian Li PC-A17 | Display: 27" Dell 2709W | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Am de ales intre astea: Porsche 911 GT3R RC 1:16, Nikko - CrazyToys.ro Nissan 350Z RC 1:16 - The Fast and the Furious, Nikko - CrazyToys.ro Aston Martin DBS RC 1:16 - James Bond, Nikko - CrazyToys.ro Din cate am observat, parca 350z-ul ar fi cel mai bun.Voi ce stiti?Care e mai faina? E ceva teleghidat mai bun in 100RON? | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
sunt dispus sa dau pana la 1000 lei pe o masina RC (cand eram mic nu aveau ai mei bani, acuma lucrez si vreau sa-mi satisfac visul din copilarie) dar nu stiu ce sa-mi iau ... si nici de unde din ce am vazut mai inainte pe forum---> Sierra Modellsport - Categorii dar gama este foarte redusa... si as prefera un motor termic, dar sunt noob si nu stiu avantaje dezavantaje la modele poate cineva care se pricepe sa ma ajute si pe mine sa-mi explice daca are timp | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Eu am avut noroc, am dat doar vreo 3 mil pe una Duratrax 1:18, foarte bine facuta (pentru banii aia). Vezi pe autoart daca iti place ceva, de exemplu asta e foarte interesanta. Daca nu ai mai avut pana acum, mai bine incepi cu una electrica, alea termice mai tarziu. Trebuie tinut cont ca alea termice nu pot fi folosite indoor (fac foarte mult fum) si nu prea sunt bune de joaca, de obicei te chinui la ea o saptamana sa o faci sa mearga (bine) o cursa. Evident, mai esti limitat si de combustibil.
__________________ CPU: Intel Core2 Quad Q8400 @3600MHz | MB: Gigabyte EP45-DS4 | Video: His HD4890 1GB+Arctic Cooling Accelero S1 | RAM: 4x 1GB Kingmax @1080MHz | HDD: 1TB WD1001FALS | ODD: Samsung SH-S222A | PSU: Spire 1000W | Case: Lian Li PC-A17 | Display: 27" Dell 2709W | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
pai nu vreau sa o folosesc indoor ... nici nu am de ce vreau una termica deoarece nu vreau sa am probleme cu bateriile sa zicem daca ies intr-o duminica sa ma relaxez intr-un parc vreau sa ma joc fara grija bateriilor (vad mai multe avantaje la termice) astea termice sunt greu de intretinut? adica se infunda motorul... sau intervin alte probleme? | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
O da. La competitii (chiar si cele "cuminti" de la noi) o masina de genul asta beneficiaza de pilot si mecanic. La o masina electrica, iti iei doua seturi de acumulatori si un incarcator rapid de masina si nu ramai niciodata fara zeama. La a mea, acumulatorii tin cam 15-20min in regim de competitie (pe mocheta), dar mai mult de 2 ore la joaca. Dar daca nu iti place sa surubaresti, trebuie sa te limitezi la jucarii de 10km/h. Chiar si la cele electrice mai ai nevoie sa reglezi un diferential, amortizoare, directie, etc.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |