![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
Hmm, offroad, termic, bun... Na... Dar trebuie sa bagi mana adanc in buzunar. Oricum, ala e locul de unde incepi cautarile, poti gasi Savage second pe la 200 euro (fara statie), dar vezi tu acolo ca sunt multe variante. Eu totusi sunt de parere ca ar trebui sa incepi cu o electrica, daca intra virusul adanc ajungi si la termica .
__________________ CPU: Intel Core2 Quad Q8400 @3600MHz | MB: Gigabyte EP45-DS4 | Video: His HD4890 1GB+Arctic Cooling Accelero S1 | RAM: 4x 1GB Kingmax @1080MHz | HDD: 1TB WD1001FALS | ODD: Samsung SH-S222A | PSU: Spire 1000W | Case: Lian Li PC-A17 | Display: 27" Dell 2709W | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Machete Auto Automodele Jucarii Radiocomandate Autoart Kyosho Tamiya Iwaver Revell Jucarii Masinute Maisto Cadouri Accesorii auto Solido Dacia Hotwheels Norev Jadatoys OCC 1/10 1/12 Minichamps 1/43, motociclete motoare corabi, teleghidate Ferrari BMW asta ce are de pe site-ul care de mai sus (de tine recomandat) nu ma pricep... dar se pare ca nu mai trebuie nimic la ea, motoru pare ok... de mare e mare ca si aspect iara este ok
| |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Nu o stiu, dar e HUGE. 1:8 inseamna aproape 60cm. Iar daca o sa vrei vreodata sa concurezi cu ea, vei concura singur ca nu am auzit de competitii de 1:8, cele mai populare sunt 1:10 si 1:18.
__________________ CPU: Intel Core2 Quad Q8400 @3600MHz | MB: Gigabyte EP45-DS4 | Video: His HD4890 1GB+Arctic Cooling Accelero S1 | RAM: 4x 1GB Kingmax @1080MHz | HDD: 1TB WD1001FALS | ODD: Samsung SH-S222A | PSU: Spire 1000W | Case: Lian Li PC-A17 | Display: 27" Dell 2709W | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Intre alea o alegi p-aia care iti place mai mult cum arata (adica Aston Martin ) ca de rest nu sunt diferite.
|
| | #90 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Supertare, mai ales cand a iesit ala de pe primu loc in decor si s-a rastogolit Eu nici nu as putea sa conduc draciile alea pe circuitu ala la asa viteza, fug prea repede.
__________________ Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: London | Sal all sunt EvDo ... ma laud si yo cu o HONDA INTEGRA TEYPE R , 1:14 .. o am de 2 ore ... are 3 motoare .. 1) 1 motor - Directie 2) 1 motor Low Speed 3) 1 motor Turbo = 3 motoare pe 5 acumulatori de 1,5v viteza maxima 50 km/h Distanta frecventei de 3 km Tuning , jante Mentionez`..! CARCASA FIBRA CARBON as vrea sa pun niste imagini dar nush cum .. :| PT POZE LA ID alex_evdo_2009 -------------------- Editare ulterioară -------------------- O Sa Pun Shi NisTe Poze Cu "micul meu bolid" :![]() ![]() ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() akum am pus si poze ![]() ![]() akum astept pareri ![]() ![]() Last edited by ild12; 05-12-2008 at 23:12.. | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: London |
Vreau sa imi fak o pista pt curse . . (masini rc) .. va rog mult ... cn are vre`o ideie sa ma conctacteze ... !!!! pe forum ...![]() cv sa aiba shi -Drag -Drift -Circuit (max 20m) -Sprint (max 25m) Ms AnTicipaT Celor Kre Ma Vor AjuTa . | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Am si eu un SUV cu doua diferentiale, pe care am zis sa-l desfac pentru diverse reparatii (are un amortizor rupt si bullbar-ul) si pentru ceva modificari, insa din pacate lipsa timpului face ca masina sa zaca si acum in doua pungi... Cam cat costa o masina pe benzina sau alcool sau pe ce or merge, si cam cat consuma?
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Pai asta a mea costa vreo 1500 ron (destul de mult, parerea mea) si consuma un rezervor de 125 ml in 15-20 minute, in functie de cum mergi cu ea si de temperatura de afara. Un bidon de combustibil (am scris mai sus ce contine) de 5 l, 16% nitro costa vreo 170 ron (iar trebuie sa spun ca e cam scump hobby-ul...).
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |