![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
baieti calibra de 115 cai nu fuge mai mult de 205 chiar cat scrie in carte are limita electronica credeti-ma pe cuvant ca am si eu una si i-am dat pe dn1 tot cam atat. cu pedala la podea si fara dopu ala de cauciuc de dedesubt :> daca evident umbli la cutiuta care este dupa filtru de aer si scoti un anumit papuc, se duce mai mult..dar evident ce se mai duc: supapele, axa cu came ,etc
__________________ ToXx '92 C20XE Calibra, Xenon Lights, 17" BBS wheels | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Bah, mie 215 imi arata pe bord cand ma alerga unu cu o Prelude Poate o fii scos neamtzu dopu'
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Masina arata identic cu cea din poza...numa ca io am jante sport spitzate. Ah...si numaru nu e ala...e B-10-Bnz ![]() Cand pun mana pe o camera digitala o sa fac poze la toate masinile pe care le am, inclusiv 2 masini de epoca un mercedes de prin '29 si un opel limuzina de prin '33.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Dar ce ziceti de masina mea ? ( sau cel putin va fi a mea peste vre-o cateva secole )
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
a mea e mai frumoasa
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
zoot: ai (are) dreptate tatal tau. Singura problema, din pacate, este ca e f. riscant. La 40 km/h daca intrii in ceva ai cel putin 1 luna spitalizare. Dar tentatia e asa mare... Sa mor io: "m-am indragostit" de ea. E super misto si pe langa asta oricum ma atrage sunetul motorului si forma in general vorbind. : Le-am aratat poza parintilor aseara si le-am zis ce am de gand. Reactia a fost: cam 20% (doar!!) - pericol; restu - ploaie... bla, bla, bla. Chiar nu stiu ce sa aleg: o masina sport ok (Golf II) sau asta. Mai am o Dacie in stare buna.
__________________ Drive fockin' safe! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Eagle Talon Turbo AWD, '93, 202 CP, 2000cmc, black, dotari standard Chrysler, tapiserie piele dark grey, (inca) nemodificata. From ze book: One-piece alloy wheels Low-profile tires Dual braking systems Disc brakes, ventilated, four-wheel Double shock absorbers Four-wheel independent suspension Rack-and-pinion steering Rear anti-sway bars All-wheel drive Locking differential Streamlining (wind tunnel test) Automatic transmission fluid in standard gearboxes Syntetic oil Bucket (individual) seats Seat belts Rollover bars Halogen headlights Battery voltmeter Tachometer Electronic ignition Electric fuel pumps Electric radiator fans Fuel injection Wide fan belts Oil coolers Roller camshafts Supercharging Engine compartment vents Tube exaust headers Ram induction | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |