![]() |
| | #7364 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Tot acelasi cazan vi-l arat, machiat putin mai mult decat trebuie in Photoshop, stiu c-am exagerat dar ce sa va spun, I love this car
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #7370 (permalink) | ||
|
Frumos bimmerul, ce motorizare/an? Da-ne detalii! PS: nota 10 pt jantele M
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #7372 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Cam kitsch imitiatia aia de carbon de pe alocuri, dar in rest...poate oglinzile sa fie aiurea, insa arata mai bine decit chestiile alea patrate ce vin stock. Arata curat in rest. Nicky, nu sunt jante M afaik, sau nu M3 cel putin. PS. Iar incepeti cu masinile prietenilor, cunostiintelor, rudelor de grade diverse and so on ? | ||
|
| | #7376 (permalink) | ||
| Poti sa-mi zici si mie unde e locatia ultimei poze?
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP Quattro : Bi-xenon : : Heated sport seats : : Sport suspension : : Sport interior : : Angel eyes : : S4 side mirrors : : Hofele rear bumper : : Borla exhaust tips : : Zender rear spoiler : :RS4 pedals & footrest: :Audi Navigation Plus: :S4 front grill: :17" RS4 style alloy wheels: :Hofele RSA-Light front bumper: :LED tail lights: | |||
|
| | #7379 (permalink) | ||
|
Clio Symbol este cea mai fiabila masina din grupul Reno. Urat ( doar din cauza spatelui "cocosat" ) , dar eficient, incapator si rezistent la tavaleala. Si ai mei l-au ales si sunt foarte multumiti de el. No shame on that. Btw - incape si porcul , dar sa fie mai landscape, asa ... Frumos E46-le. Rectific : superb. O fi benzinar sau doar i-ai erectat evacuarea rusinos indreptata in jos ? ![]() On topic : bagaboanta pe deal. | |||
|
| | #7380 (permalink) | ||
|
Oribile pozele cu Loganul ala, ce iti veni ?
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|