![]() |
| | #7442 (permalink) | ||
|
stealth flat black trade mark ![]() poze cu telefonul...revin cu un photo shoot promit evacuare HKS carbon montata, teava de 88mm si tip de 120 mm...e enorma, cam disproporytionata fata de marimea masini... motorul, deocamdata stoc...de abia astept sa vina goodies-urile
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #7450 (permalink) | ||
|
downpipe, electronica, admisie (asa am luat-o) sunt modificarile maxime pentru grupa N... stoc ma refeream ca e cum am luat-o...oricum schimbarile nu sunt majore, masina a fost declarata pentru grupa N, deci upgrade-urile la motor au fost limitate. la tommy s-au facut setarile de suspensie si ambreiaj plus un dump valve-ul transformat in blow off (asta e o semnatura tipica tommy makinen cica )si downpipe.Electronica are 2 mape (una restrictiva de grupa N) si una stage 1 de 330 cp. o sa vina galerii, alta admisie, up pipe, inlet pipe, bujii mai reci, alt bov, intercooler marit, blah blah... de ramas ramane pana se vinde
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #7451 (permalink) | ||
|
Pai din ce am mai auzit si eu pe la Promotor si alde de-astea, 324CP la roata sunt pe la 390-410 CP la volanta pentru un AWD, care's cam departe de cei vreo 260CP cu care vine modelul stock. Downpipe si electronica sunt cele mai simple modificari intr-adevar, numai ca pana la 400CP mai e mult drum .Oricum, bafta multa, refa-ti electronica pe dyno daca ai unde dupa ce schimbi tot ce vrei tu acolo, sigur mai ciupesti vreo 20-30CP. PS: Nu gasesc pe-acolo pe la tine un intercooler pentru 330d E46 ? | |||
|
| | #7453 (permalink) | ||
|
Mica continuare de off-topic: Pe transfagarasan pe partea cu vidrarul se dezapezeste constant chiar in viscol pana la km 15-16 catre balea (cam 30km de la vidradu) fiindca acolo au baza cei de la drumuri (ma refer la piscul negru). Am plecat de la pisc in plina iarna pe un viscol care a tinut 3 zile (si inca tinea de mi-a acoperit masina in intregime) fara prea mari probleme avand cauciucuri de iarna doar pe fata, masina un pejo206 - deci se cam poate oricand fara probleme
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|