![]() |
| | #7606 (permalink) | ||
|
totusi s2000 costa 33 de mii de euro, un m pleaca de la 50 si csl 90...lets b real. face toti banii honda.
__________________ You can’t write if you can’t relate Trade the cash for the beef for the body for the hate And my time is a piece of wax fallin’ on a termite who's chokin’ on the splinters | |||
|
| | #7609 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Misa, sauvage ? Rezare, ai mers cu S2000 ? Mie unul mi s-a parut oribila masina aia, mai spartana decit CSL si ala e facut sa fie spartan. Dar intr-adevar, diferenta de pret e uriasa, si nici eu daca as avea bani nu mi-as lua CSL din simplu motiv ca nu e masina decit pentru track, iar eu nu am unde sa track. | ||
|
| | #7610 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Am citit cateva review-uri despre CSL si nu prea era recomandat ptr drumuri obisnuite, nu e deloc placut din cauza rigiditatii duse la extrem, si nu vorbim de drumuri din ro, era vorba de drumuri de afara. Acuma m-as baga la un M3, E36 sau 46, dar trebuie neaparat sa merg cu unul inainte, sa vad cat de rau se zdruncina pe drumuri nationale neasfaltate, pentru ca Mondeo efectiv simteam ca se rablageste pe drumurile alea, nu amortizeaza nimic, din cauza suspensiilor si talonului mic, si toate vibratiile ajungeau la caroserie...si imi pare rau de ea. Bucsaraia oricum s-a cam dus dracu intr-o mica mare masura si era perfecta, plus de doua ori a trebuit reglat unghiul de fuga (in 3 luni), si n-am facut decat vreo 7-8000 km in tara cu ea. Daca la M (M normal) e la fel, raman la un Golfulet si gata...
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #7613 (permalink) | ||
| Quote:
100+ BHP Borla Exhaust ( finala ) Strut bar Sport shocks 16" Speedline Corse Rims ( w 205/45 R16 Dunlop SP01 Tires ) Gravel Shield Yellow / Black + stickers ( trecute in talon la cerere )Not kitch. Subiectiv. Exercitiu : Bănieasa - Big Berceni @ rushhour. H-ul de mai sus vs Ferrari F430 Slang - asta e . Mergi ca mosii prin orase si alergi unde se poate. Eu asa fac si in aproape 2 ani nu am schimbat mai nimic ( si nu e mondeo ), dar am umplut combine frigorifice cu carne de la mers cu 1-2 kmh peste liniiile de tramvai. Traiesti aici - te resemnezi sau te apuci de asasinat politicieni. Last edited by kegpr; 08-08-2008 at 21:53.. | |||
|
| | #7618 (permalink) | ||
|
Bestiala masina asta. Asa cum ne-ai obisnuit, masina foarte potenta si frumoasa. Ma tineam sa te intreb... ai aflat pana la urma cine a luat spoilerul ala? Azi am vazut o liniuta mica intre un corvette z06 si un sti. Trebuie sa recunosc ca sti era cu putin mai in spate dar nu stiu ce start au avut... am observat ca se trag cand au trecut pe langa mine si se auzeau efectiv ca doi monstrii! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|