![]() |
| | #7781 (permalink) | ||
|
Pai, treaba sta cam asa. Eu imi doream si imi doresc niste jante albe, insa nu am avut timp si rabdare sa le fac albe(necesita lucrare mai in detaliu), nu am gasit alb mat si pe langa asta, cele de pe fata, dupa o saptamana de mers se fac varza de la praful placutelor. Nu stiu daca putem compara fashon-ul cu tuning-ul, adica o combinatie de alb negru, dupa gustul meu, este draguta&simpla in aspectul unei masini. | |||
|
| | #7783 (permalink) | ||
|
Pai nu rezolv nimic cu spalarea. Cei de la spalatorii dau superficial pe jante cu jetul ala, sa ma apuc sa le iau la mana dupa fiecare spalare iar nu e o solutie. Anyway, nimic nu e forever, vin alte jante, alte masini... trebuia sa am si jante negre, urmatoarele sper sa fie albe, mai mari si puse pe alta masina | |||
|
| | #7784 (permalink) | ||
|
Daca nu te duci la spalatorii cum trebuie La mine iese perfect, de fiecare data. De doua ori cu spuma si pe urma luata la mana fiecare spita si stearsa cum trebuie. 34 ron interior+exterior, 15 ron spaga.Ah ce m-as plimba cu asta prin oras
__________________ bla bla | |||
|
| | #7786 (permalink) | ||
|
Salut, Nu am dat jos cauciucurile, am vopsit jantele cu ele puse. Am curatat cu smirghel tot stratul de nichel si un soi de grund de dedesubt in care erau si ciobiturile , apoi am dat cu o granulatie mai mica, degresare si vopsire. Nicio janta nu a fost ciobita pana la metal. Am folosit vopsea Duplicolor negru mat. | |||
|
| | #7790 (permalink) | ||
|
m-a costat 1000 de marci in germania, nu exista vama. pe bord avea, parca, 150 mii, si cred ca reali in 13 ani cat avea atunci masina, nu se dadeau km inapoi nici la noi daramite in germania. era nelovita, nezgariata, totul original pe ea. amortizoare ce am schimbat, capete de bara, rulment pe fata si unul pe spate. ma cam mananca sa o iau pe aia verde ( ca deja aia portocalie este f scumpa pt mine), dar cat costa, adusul si taxa, mai bine imi iau noul scirroco, ca are tot verdele ala viperin | |||
|
| | #7792 (permalink) | ||
|
e adevarat, dar taxa e 600 euro, drumul si adusul inca 1000, sa zicem ca mi-o lasa neamtul la 5400 (a precizat ca verhandlung ), si face 7000 poanta e ca arata identic cu "fosta" (mai putin doua usi la inventar) si ma pus pe ganduri, ma uit la ea de cateva zile....sa zicem ca renunt la G5 si aia sunt banii de scirroco. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by Laur; 27-08-2008 at 17:44.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7793 (permalink) | ||
|
Vreau sa fac o sedinta foto cu cele 2 iubiri ale mele: prietena si masina. Imi puteti recomanda o zona industriala parasita sau ceva de genul asta? Evident, daca se poate, sa nu fie lume prin zona care sa caste ochii sau sa faca poze cu telefonul
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #7794 (permalink) | ||
|
Zonele industriale sunt atat de played out deja, serios, peste tot numai masini lustruite printre darimaturi. Eu as incerca in padure, mai ales daca e si o femeie implicata, serios. Mai imbratiseaza un copac, descatuseaza bestia din ea, alea alea, oricum da mai bine, decat o santierista.
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| | #7795 (permalink) | ||
|
Nici mie nu mi se pare original dar padurea nu mi se pare ca se pupa...
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #7796 (permalink) | ||
|
Cu SLK nu se pupa nici fieru` forjat ruginit, tencuiala cazuta si tevile de 30" diametru. In asemenea peisaje dau bine masinile sport cel mult, pentru ca exista o anumita legatura, un contrast evident intre 2 bestii, una imensa si veche dar care nu mai rasufla, si bestiuta mica, puternica si stralucitoare. SLK n-ar arata bine intr-un asemenea decor, pentru ca e o masina finuta si eleganta. Cel mai bine ar da eventual intr-o parcare subterana frumoasa si iluminata, in mijlocul parcarii, asa cum era A8-ul in parcarea subterana de la inceputul lui Transporter 2.
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|