Mama, in .de dobanda e 1.2-1.4%... ce ticalosi.
Mama, in .de dobanda e 1.2-1.4%... ce ticalosi.
You'll float down here. We all float down here. Yes, we do!
In Germany e lumea mai amărâtă![]()
![]()
Eu cat am mers cu i3-ul prin bucuresti si spre giurgiu, aveam cam 270km autonomie, care mai variaza in functie ca cat AC folosesti si cate lansari faci de la semafor. Un minim de 230km tot faci. Poti sa incerci cu GetPony, inchiriezi unul cu bateria plina si te dai pe unde vrei ca sa iti faci o impresie mai buna.
This kid also enjoys vitamin H .
You'll float down here. We all float down here. Yes, we do!
Doua intrebari, poate ma puteti ajuta:
1. A folosit cineva in regim de home use masini de polishat/lustruit sau cum dracu le zice?
Ceva in genul asta:
https://www.emag.ro/masina-de-slefui.../pd/D2KT2DBBM/
https://www.emag.ro/masina-de-polisa.../pd/D463NNBBM/
Cum sunt, fac ceva treaba? Sau mai bine iei cu laveta la mana?
2. A dat cineva la rabla masina fara sa cumpere noua? Adica sa vanda voucherul? Am inteles ca trebuie sa te duci la remat cu o scrisorica de la un dealer auto ca sa iei vocherul si nu stiu daca iti "blocheaza" vocherul pe dealerul respectiv sau pe o anumita marca de masina...
Rover over !
Vand diverse carti noi
Ok, ce alternativa am la autosoft dudesti pentru hotel de anvelope? Evident tot in zona muncii, in limitele rezonabilului, nu ma duc pina in militari cu trei masini sa schimb anvelopele. Mi s-a aplecat de autosoft pentru ca au devenit prea populari or smt si este babardeala del putin la dudesti de dimineata pina seara in conditiile in care caldura nu a venit de ieri.
Am folosit ceva asemanator de la leroy merlin, brand Dexter, ceva ieftin oricum.
Si-a facut treaba, dar e ceva ce o folosesti de doua ori pe an, nu stiu daca merita cumparat doar pentru uz personal.
Daca vrei sa faci ceva cu ea ar trebui sa te interesezi care sunt pasii, si de asemenea care sunt solutiile de care ai nevoie pentru un tratament complet, care din punctul meu sunt mai importante decat aparatul in sine
mna ashe
Cand ajungem "dicolo" nu ne intereseaza , doar aici suntem ipocriti si vedem orice.
Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy
Apropo de discutia cu navigatia 2din cu android pentru grupul Vag. Mi-a venit astazi cea cu Android 8 si 4gb ram. Cam asa arata. Abia saptamana viitoare o sa o montez si va spun ce si cum. Are si ecranul IPS. Cumparatorul de la care am luat mi-a trimis printr-o metoda prin care am evitat vama. Din cate am vazut pe parcurs a ajuns in Olanda si apoi la mine. A durat 1 saptamana transportul. Mi s-a parut super fast.
One cause is a cognitive bias called projection bias. Essentially living inside your own head your entire life makes it exceedingly difficult to understand how others do not also live your same life, think your same thoughts, and hold your same beliefs. In many cases it's quite frustrating to try to empathize and understand why you yourself may not be the center of the universe, which generally results in one 'acting out' in various ways. So, in short: the internet.
@Speedy: Link?
Darksun: le zici ca ti-au dat prea multa masina pentru banii dati![]()
Bookmarks