Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 29-10-2009, 09:53   #13181 (permalink)
Registered User

razak's Avatar

Din cate stiu Angel Eyes-urile au alimentare de 12V separata, lupele o sa bata in pom si vor trebui reglate, chiar si cu Xenon nu o sa fie mare imbunatatire

Pana acum e regula confirmata la 4 perechi de faruri, 3 de Suzuki Swift [ 2 Sonar si 1 Depo ] si 1 de VW Polo 6N2 [ Depo ]. Doua dintre ele au micro fisuri in plastic la nici 2 luni de cand au fost puse pe masina.

Eu am optat pentru modificarea farurilor stock, full black + kit de lupe aftermarket [ cu angel eyes dar deconectat ], bat excelent, nu deranjeaza pe nimeni, am facut in afara orasului 600 km cu cei de pe Suzuki Club si am stat mereu in spate, i-am interogat pe rand, nici unu nu a fost orbit de ele. Daca puteam sa am si autoleveling era perfect, iar cu spalariciu de faruri ... la 200 de km parcursi mai trag printr-o benzinarie la o evacuare de fluide si le sterg atunci.

Poza in care se vede lumina la perete nu este foarte relevanta, masina era la 1 metru de zid si inclinata, o sa fac eu poze pe seara in spatele blocului.

In poze sunt farurile de pe swift-ul meu si cel al unui coleg de forum, ambele facute de mine.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1093.JPG
Views:	128
Size:	1.55 MB
ID:	543383   Click image for larger version

Name:	dsc0015ptj.jpg
Views:	127
Size:	348.1 KB
ID:	543384   Click image for larger version

Name:	DSC_0010.JPG
Views:	127
Size:	2.08 MB
ID:	543385   Click image for larger version

Name:	DSC_0874.JPG
Views:	228
Size:	887.5 KB
ID:	543386  

Vand Bile - Sfere Magnetice

razak is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2009, 11:45   #13182 (permalink)
Registered User

pai si daca le dezlipesti cu heatgun sau la cuptor mai iese apoi lipeala fara fisuri?

Sir Christian is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2009, 14:32   #13183 (permalink)
CEO
Registered User

razak, te-ai interesat cum se fac masuratorile sau le-ai reglat "dupa ureche"?

CEO is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2009, 19:19   #13184 (permalink)
Registered User

razak's Avatar

@Sir Christian

Singura diferenta atunci cand el inchizi e pe laterala unde se vede ca au fost desfacute, eu mereu am completat cu silicon acolo, am lasat farurile in casa 2 zile si n-am avut belele cu ele

Astea de pe masina mea trebuiesc refacute, sunt primele faruri pe care le-am desfacut in viata mea, sunt primele pe care am facut joey mode si le-am inchis si superficial [ foarte putin silicon ] si s-au aburit, apoi le-am lasat asa si apa aia a intrat in plastic de la caldura, am incercat sa le polishez dar nici o sansa, la fel, imi iau apa acum. O sa iau altele noi in care o sa pun lupele.

@CEO

N-ai nevoie de nici o masuratorare, lupa are un sistem autofiletant care ti-o tine drept in far, eu le-am masurat ca si amicul meu la dealer-ul Autonet - Suzuki si au iesit super ok ,n-a fost nevoie de nici un alt reglaj ulterior

Old 29-10-2009, 20:26   #13185 (permalink)
CEO
Registered User

Asta stiu si eu. Eram curios daca ai reglat farurile dupa niste masuratori sau doar pana unde ti s-a parut tie ca bat bine. Ma refer la amprenta.

Eu le-am ridicat un pic pe ale mele (farurile), ca bateau prea jos. De-asta intrebam, daca te-ai luat dupa niste indicatii sau nu.

CEO is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2009, 00:09   #13186 (permalink)
Nick anterior: Kinezu[K]

kinex's Avatar

ma cam bate gandu sa-mi pun si eu angel eyes pe s2 dar cred ca va fi prea kitch ANGEL EYES DE SCHEINWERFER SET AUDI 80 B4 S2 RS2 BLACK bei eBay.de: Designleuchten Lichter (endet 28.11.09 19:06:52 MEZ) S2Forum - The Audi S2 Community sau pot opta pentru elipsoidale care din pacate nu au venit pe modelul meu dar pot fi puse fara probleme http://www.channel4.com/4car/media/c...coupe-1992.jpg . So, any opinions? ce credeti ca ar fi mai bine angel eyes ori farurile originale s2

kinex is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2009, 20:45   #13187 (permalink)
idr
Registered User

originale ftw pls
Posted via Mobile Device

idr is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 00:52   #13188 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Buna fetele. Mi-a fost dor de voi
Attached Thumbnails

Name:	DSC00502.JPG
Views:	169
Size:	304.2 KB
ID:	544571   Click image for larger version

Name:	DSC00509.JPG
Views:	192
Size:	561.9 KB
ID:	544572   Click image for larger version

Name:	DSC00505.JPG
Views:	155
Size:	255.0 KB
ID:	544574   Click image for larger version

Name:	DSC00496.JPG
Views:	195
Size:	579.0 KB
ID:	544575  

Roadkill is online now    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 04:32   #13189 (permalink)
OldSchool

gamer555's Avatar

si noua de bestiuta ta cu redline la 8k...

gamer555 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 13:46   #13190 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Mare concurs azi, cocalari contra tarani, primii cu angel eyes pe orice alta masina in afara de bmw si cei din urma cu xenoane aftermarket in faruri, proiectoare etc.

Eu nu inteleg de ce trebuie sa iesi in evidenta daca ai o masina de buget. Prost gust extrem

fiberspeeder is online now    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 15:08   #13191 (permalink)
Registered User

razak's Avatar

fiberspeeder n-ai nimic de facut?

Cand te maturizezi si lasi frustrarile intre tine si peretii ce te inconjoara putem discuta pana atunci refulezi aiurea pe forum pe un subiect ce nu a dus decat la flame si multe warn-uri.

Daca citeai postarile de pe forum vedeai ca Kegpr nu-si va lega angel eyes-urile, kinex vrea sa le evite pe cat posibil iar eu n-am avut cum sa le scot de pe lupe, nu sunt alimentate si nici nu vor fi in veci.

@Roadkill

Nice ride! Mai multe poze?

Old 01-11-2009, 15:29   #13192 (permalink)
Registered User

alexxx_862006's Avatar

in principiu nici eu nu sunt de acord cu modificatul masinii sau instalatul altor piese, parti etc. care nu sunt originale dar trebuie sa recunoastem ca a lu razak nu este de prost gust, cel putine mie imi place foarte mult cum arata.

alexxx_862006 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 16:13   #13193 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

Problema e ca pentru unele masini nu exista piese originale care sa faca lucrul X. De exemplu, Swift-ul nu vine cu xenon din fabrica. De aici si nevoia de piese aftermarket...
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 18:30   #13194 (permalink)
Registered User

razak's Avatar

@alexxx_862006

Multumesc de aprecieri

Pe masina mea singurele lucruri aftermarket sunt lupele [ farurile in sine sunt cele OEM ], arcurile de la Apex ,nu taiate cu flexu , iar evacuarea este ceva temporar pana in primavara cand sper sa am mai multi bani sa fac tot traseul cap coata ca la carte [ e cam zgomotoasa acum ]

@Ciuby

Exista faruri cu lupe si xenon pe Swift insa numai pe versiunea fabricata in JAPAN cu volan pe dreapta, deci farurile bat invers decat la noi. Nu sunt decat 400 euro farurile, si n-au autoleveling din fabrica pentru ca ne-am interesat iar de batut cum trebuie nici nu se pune vorba.

Chiar, are idee cineva daca lupele de pe RHD se pot regla sa bata bine la noi cei cu LHD? Cu aia din UK degeaba discut ca ei inlocuiesc orice, nu fac nimic singuri numai la shop-uri

Old 01-11-2009, 18:40   #13195 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ciuby View Post
De exemplu, Swift-ul nu vine cu xenon din fabrica. De aici si nevoia de piese aftermarket...
Nevoia? Cam mult spun... Daca era vorba de vreun cauciuc sau vreo piesa la motor intelegeam. Insa cand vorbesti despre xenon... cred ca se poate si fara, nu?

Am inteles ca razak le-a testat si sunt ok. Sa speram ca vor ramane asa si cu 2-3-4 oameni in masina

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 19:15   #13196 (permalink)
Registered User

razak's Avatar

Nu de asta am motorase la ele?

Eu oricum in oras merg cu ele la maxim in jos, si la Swift si la Partner, nu-i suport pe cei cu faruri ce bat in copaci ... mereu imi iau capace de la prietena cand le pun ceata [ mai nou dubla la bara de SSS ]

La noi la Swift este un BIG IMPROVEMENT xenon-ul farurile OEM sunt cam lumanari

Old 01-11-2009, 19:33   #13197 (permalink)
Deepmix

kegpr's Avatar

Quote:
Originally Posted by wisepiggy View Post
Nevoia? Cam mult spun... Daca era vorba de vreun cauciuc sau vreo piesa la motor intelegeam. Insa cand vorbesti despre xenon... cred ca se poate si fara, nu?

Imi pare rau sa te contrazic, dar nu se poate. Eu pe masina am avut xenon OEM, cu autoleveling si spalator de far. By the book. Ei bine, nu vedeam NIMIC noaptea, si asta nu e doar impresia mea , ci a multor amici cu vectra b. Pur si simplu sunt prost gandite // executate, nu imi dau seama . Cert este ca pentru mine ( dpdv al sigurantei , in primul rand ) mi s-a parut nasol sa merg noaptea, daca ploua, "in orb". Si cum cele mai bune faruri pentru masina asta sunt din pacate cu halouri de BMW ... am facut un compromis pe care mi-l asum. Acum cel putin vad pe unde merg.

Vechi proverb irlandez

kegpr is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 23:36   #13198 (permalink)
Deepmix

kegpr's Avatar

O sa-mi fac timp in viitorul nu foarte indepartat sa montez motorasele de reglaj si sa le conectez la senzorii de pe bascule. Deocamdata, rezultatul practic al upgrade-ului este mai mult decat satisfacator. Gen : vad. CCFL-urile se pot deconecta ( mai exact se pot "omite" la conectare ), insa becul de pozitie e chior rau si face din far un si mai mare pom de craciun, asa ca le-am pastrat pe-astea ON. Bash me
Attached Thumbnails

Name:	IMG_0012.jpg
Views:	168
Size:	518.1 KB
ID:	544942  

Vechi proverb irlandez

kegpr is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 13:39   #13199 (permalink)
Nick anterior: PSCS

Queremos Paz's Avatar

Se vad bine, doar ca nu e bmw
La mai toate opelurile exista problema farurilor.
Astra H si calibra iar doua dintre cele cu farurile praf.

Queremos Paz is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 10:30   #13200 (permalink)
Registered User

iFlash's Avatar

Incredibila masina... foarte stabila.
Modelul pe care il am eu e Bi-Fuel si consuma enorm de putin , avand in vedere ca pot face cam 400km cu un plin pe gaz.
Attached Thumbnails

Name:	4zyhxf.jpg
Views:	160
Size:	342.7 KB
ID:	545962  

iFlash is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules