![]() |
| | #13181 (permalink) | ||
|
Din cate stiu Angel Eyes-urile au alimentare de 12V separata, lupele o sa bata in pom si vor trebui reglate, chiar si cu Xenon nu o sa fie mare imbunatatire ![]() Pana acum e regula confirmata la 4 perechi de faruri, 3 de Suzuki Swift [ 2 Sonar si 1 Depo ] si 1 de VW Polo 6N2 [ Depo ]. Doua dintre ele au micro fisuri in plastic la nici 2 luni de cand au fost puse pe masina. Eu am optat pentru modificarea farurilor stock, full black + kit de lupe aftermarket [ cu angel eyes dar deconectat ], bat excelent, nu deranjeaza pe nimeni, am facut in afara orasului 600 km cu cei de pe Suzuki Club si am stat mereu in spate, i-am interogat pe rand, nici unu nu a fost orbit de ele. Daca puteam sa am si autoleveling era perfect, iar cu spalariciu de faruri ... la 200 de km parcursi mai trag printr-o benzinarie la o evacuare de fluide si le sterg atunci.Poza in care se vede lumina la perete nu este foarte relevanta, masina era la 1 metru de zid si inclinata, o sa fac eu poze pe seara in spatele blocului. In poze sunt farurile de pe swift-ul meu si cel al unui coleg de forum, ambele facute de mine. | |||
|
| | #13184 (permalink) | ||
|
@Sir Christian Singura diferenta atunci cand el inchizi e pe laterala unde se vede ca au fost desfacute, eu mereu am completat cu silicon acolo, am lasat farurile in casa 2 zile si n-am avut belele cu ele Astea de pe masina mea trebuiesc refacute, sunt primele faruri pe care le-am desfacut in viata mea, sunt primele pe care am facut joey mode si le-am inchis si superficial [ foarte putin silicon ] si s-au aburit, apoi le-am lasat asa si apa aia a intrat in plastic de la caldura, am incercat sa le polishez dar nici o sansa, la fel, imi iau apa acum. O sa iau altele noi in care o sa pun lupele. @CEO N-ai nevoie de nici o masuratorare, lupa are un sistem autofiletant care ti-o tine drept in far, eu le-am masurat ca si amicul meu la dealer-ul Autonet - Suzuki si au iesit super ok ,n-a fost nevoie de nici un alt reglaj ulterior | |||
|
| | #13185 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Asta stiu si eu. Eram curios daca ai reglat farurile dupa niste masuratori sau doar pana unde ti s-a parut tie ca bat bine. Ma refer la amprenta. Eu le-am ridicat un pic pe ale mele (farurile), ca bateau prea jos. De-asta intrebam, daca te-ai luat dupa niste indicatii sau nu. | ||
|
| | #13186 (permalink) | ||
|
ma cam bate gandu sa-mi pun si eu angel eyes pe s2 dar cred ca va fi prea kitch ANGEL EYES DE SCHEINWERFER SET AUDI 80 B4 S2 RS2 BLACK bei eBay.de: Designleuchten Lichter (endet 28.11.09 19:06:52 MEZ) S2Forum - The Audi S2 Community sau pot opta pentru elipsoidale care din pacate nu au venit pe modelul meu dar pot fi puse fara probleme http://www.channel4.com/4car/media/c...coupe-1992.jpg . So, any opinions? ce credeti ca ar fi mai bine angel eyes ori farurile originale s2
__________________ it takes a quattro to catch a quattro | |||
|
| | #13189 (permalink) | ||
|
si noua de bestiuta ta cu redline la 8k...
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #13191 (permalink) | ||
|
fiberspeeder n-ai nimic de facut? Cand te maturizezi si lasi frustrarile intre tine si peretii ce te inconjoara putem discuta pana atunci refulezi aiurea pe forum pe un subiect ce nu a dus decat la flame si multe warn-uri. Daca citeai postarile de pe forum vedeai ca Kegpr nu-si va lega angel eyes-urile, kinex vrea sa le evite pe cat posibil iar eu n-am avut cum sa le scot de pe lupe, nu sunt alimentate si nici nu vor fi in veci. @Roadkill Nice ride! Mai multe poze? | |||
|
| | #13193 (permalink) | ||
|
Problema e ca pentru unele masini nu exista piese originale care sa faca lucrul X. De exemplu, Swift-ul nu vine cu xenon din fabrica. De aici si nevoia de piese aftermarket...
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #13194 (permalink) | ||
|
@alexxx_862006 Multumesc de aprecieri Pe masina mea singurele lucruri aftermarket sunt lupele [ farurile in sine sunt cele OEM ], arcurile de la Apex ,nu taiate cu flexu , iar evacuarea este ceva temporar pana in primavara cand sper sa am mai multi bani sa fac tot traseul cap coata ca la carte [ e cam zgomotoasa acum ]@Ciuby Exista faruri cu lupe si xenon pe Swift insa numai pe versiunea fabricata in JAPAN cu volan pe dreapta, deci farurile bat invers decat la noi. Nu sunt decat 400 euro farurile, si n-au autoleveling din fabrica pentru ca ne-am interesat iar de batut cum trebuie nici nu se pune vorba.Chiar, are idee cineva daca lupele de pe RHD se pot regla sa bata bine la noi cei cu LHD? Cu aia din UK degeaba discut ca ei inlocuiesc orice, nu fac nimic singuri numai la shop-uri | |||
|
| | #13195 (permalink) | ||
| Quote:
Am inteles ca razak le-a testat si sunt ok. Sa speram ca vor ramane asa si cu 2-3-4 oameni in masina | |||
|
| | #13196 (permalink) | ||
|
Nu de asta am motorase la ele? ![]() Eu oricum in oras merg cu ele la maxim in jos, si la Swift si la Partner, nu-i suport pe cei cu faruri ce bat in copaci ... mereu imi iau capace de la prietena cand le pun ceata [ mai nou dubla la bara de SSS ]La noi la Swift este un BIG IMPROVEMENT xenon-ul farurile OEM sunt cam lumanari | |||
|
| | #13197 (permalink) | ||
| Imi pare rau sa te contrazic, dar nu se poate. Eu pe masina am avut xenon OEM, cu autoleveling si spalator de far. By the book. Ei bine, nu vedeam NIMIC noaptea, si asta nu e doar impresia mea , ci a multor amici cu vectra b. Pur si simplu sunt prost gandite // executate, nu imi dau seama . Cert este ca pentru mine ( dpdv al sigurantei , in primul rand ) mi s-a parut nasol sa merg noaptea, daca ploua, "in orb". Si cum cele mai bune faruri pentru masina asta sunt din pacate cu halouri de BMW ... am facut un compromis pe care mi-l asum. Acum cel putin vad pe unde merg.
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #13198 (permalink) | ||
|
O sa-mi fac timp in viitorul nu foarte indepartat sa montez motorasele de reglaj si sa le conectez la senzorii de pe bascule. Deocamdata, rezultatul practic al upgrade-ului este mai mult decat satisfacator. Gen : vad. CCFL-urile se pot deconecta ( mai exact se pot "omite" la conectare ), insa becul de pozitie e chior rau si face din far un si mai mare pom de craciun, asa ca le-am pastrat pe-astea ON. Bash me
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |