![]() |
| | #13301 (permalink) | ||
|
ultimele doua sunt facute la Napoca Motor Days acum cateva zile nice car, btw
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #13302 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc!
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #13303 (permalink) | ||
|
ce fioros este din fata seamana cu unul din desene animate parca
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #13314 (permalink) | ||
| Superb. Chiar are 5000km sau ai vrut sa scrii 50.000? Daca are 5000 e ca si noua, si la cati bani ai dat pe ea...e pomana.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #13315 (permalink) | ||
|
nu a mai iesit combinatia cu leasing-ul din mai multe motive, deci am luat alta cu banii jos (aia era neagra si avea unel probleme de rezolvat). Asta e fost putin mai scumpa dar e 2008 fabricatie. Are 4000 mile .
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #13316 (permalink) | ||
|
Daca nu sunt prea indiscret, cat ai dat pe ea? PM daca e mai ok pt. tine, thanx.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #13317 (permalink) | ||
|
Scociu, deci pana la urma Alfa a fost ? ![]() Imi place Trabi-ul albastru, mai ales spatele . Ne poti spune ce investitie a necesitat sa ajunga in starea de acum - si daca ai facut modificari si la motor ? Da, am avut spalatoare la far, deocamdata insa pompa e decuplata pentru ca duzele vechi s-au vandut cu bara originala . Pe cea noua nu au incaput, asa ca a trebuit sa comand altele. Si apropo de acest subiect, de o saptamana ma tot invart prin Ardial , si resimt acut lipsa spalatoarelor . Sunt suficiente 2 depasiri sa ai tot botul masinii plin de smacolina de pe drum, opririle in benzinarii inmultindu-se exponential. Nu stiu cat costa tot sistemul de pompa + duze + vas , insa e o dotare care pentru Romania isi merita banii.
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #13318 (permalink) | ||
| Quote:
Investitia este undeva in jur de 5000 Euro si include exteriorul (tot), interiorul (tot inafara de scaune care urmeaza sa fie inlocuite )si partea de muzica bazata pe Ground Zero. Peste ceva timp (6-12 luni) o sa se modifice si motorul (asta sau punem altul, dar e mai nasol cu cei de la RAR), in ceva mai putin timp trec la alte discuri fata si eventual pun si discuri spate. Sincer sa fiu, ma bucur ca va place masinuta! ![]() Niste poze ceva mai vechi:
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #13319 (permalink) | ||
|
Ai si o poza mai detaliata cu compartimentul motor ... ? Curiozitate personala... Cutia de viteze este cea de Trabant varianta 2T ?
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 former stock daily driver - up-graded to 1600 cc, high torque p&c, lightened flywheel + close ratio gearbox. | |||
|
| | #13320 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Poze: Filtrul de aer l-am pus eu ulterior. Nu ma intrebati ce e, e un no name care e venit cu tubulatura din inox.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |