![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Renault Megane (Diesel) sau Skoda Octavia TDI | |||
| Renault Megane | | 5 | 15.63% |
| Skoda Octavia | | 27 | 84.38% |
| Voters: 32. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Renault Megane sau Skoda Octavia nu ma intereseaza detaliile tehnice doar dpdv al valorii globale daca v-ar pune cineva sa alegeti gratis una dintre cele doua, pe care ati alege-o? TDI
__________________ There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever-Queen | |||
|
| | #2 | ||
| desi sunt fan renault, la faza asta prefer skoda octavia. e si mai mare si motorul 1.9 tdi face p.p. pe toate dieselurile de la renalut parerea mea.....
__________________ ABracing.ro | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucharest | skoda... clar.... in primul rind nu sufar megane-ul (dar asta e personal) second... tdi-ul lui vw rocks third... e mult mai mare octavia si mai comfortabila... n-am mers cu un megane dar am mers cu octavia si e marfa.... dpdv al valorii... octavia e mult mai scumpa dar isi merita toti banii | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucale...Romania..i think! | si plus ca octavia are valoare la revanzare excelenta...chiar exagerata...so OCTAVIA... | ||
|
| | #5 | ||
| cica octavia nu e asa de stabila(fiind mai mare si mai de lux - se poate). eu cu meganul am mers si mi-a placut foarte mult (nu conduceam eu da am mers repede). in plus motorul pe benzina de 1,6 16v al meganului e excelent: 110cp, accelerare 0-100kmh in 9 secunde si ceva... eu zic ca face toti banii. octavia ce mtorizari ale? alea de la passat?
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #6 | ||
| Octavia. In rest poti sa te mai orientezi dupa ce garantie iti dau fiecare - ai grija ca aia de la Porche nu stau bine deloc la service!!!!, si altele care preced cumpararea. Sunt foarte importante! Ai incercat Fiat Stilo? Daca te intereseaza mergi in Baneasa sa-l vezi ca e belea.
__________________ Drive fockin' safe! | |||
|
| | #7 | ||
| Andrei baiatu zicea de TDI tu hop hop hop cu ale tale motorizari sokante Eu ash alege Octavia dar zic ca propunerea lui Bb e destul de interesanta. Eu am primit in cluj o jukarioara cu FIAT Stilo si 2 cupoane sa merg sa ii fac testdrive. Zilele astea te anuntz cum merge daca esti interesat ![]()
__________________ 0mU | p0rn0 | |||
|
| | #8 | ||
| download manager Join Date: Nov 2000 Location: nu am nici una ca nu vrea cubuletz :) | are stillo o motorizare de 2.4 litri 24 valve si 170 cp...at least beton...din pacate nu stiu pretul... si oricum octavia da clasa meganului atit ca motorizare cit si ca design...
__________________ silence! i'm hunting lamers... please stand still... yes , you... | ||
|
| | #9 | ||
| daca Octavia nu e stabila imi tai ceva si o dau la rate!!!! Andrei2b!!! vorbesc eu cu un amic sa te dea o tura cu octavia si dupa aceea o sa dai la rate 3 zile!!!!!! si e de serie nemodificata! conteaza si soferul....(papi)
__________________ ABracing.ro | |||
|
| | #10 | ||
| schmenn : Nu shti performantele? Inca nu am akizitionat golfu v6. Mai bine iau Stilo de 170 cai?
__________________ 0mU | p0rn0 | |||
|
| | #11 | ||
| download manager Join Date: Nov 2000 Location: nu am nici una ca nu vrea cubuletz :) | io vreu un link cu niste poze cu stilo sa il vad mai bine...
__________________ silence! i'm hunting lamers... please stand still... yes , you... | ||
|
| | #12 | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Megane sport coupe. Daca nu e available octavia...
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #13 | ||
| deci de stabilitate mi-a zis unu care a fost in suedia si a auzit ca de asta se plangeau bastinasii d'acolo la octavia. ma gandesc ca daca le comparam cu ce masini au aia...o fi mai putin stabila decat un volvo/vw/etc | |||
|
| | #14 | ||
| Skoda Octavia 1.9 TDI (combi) ROCKS !!! Sper sa fie urmatoarea mea masina. Eu am Octavia 1.6 i berlina (primul model) de 4 ani si sunt super multumit de masina asta. E mai mult decat stabila si in plus e foarte fiabila. Nu stiu ce nu le-a convenit la suedezi, dar parerea mea e ca sunt ei defecti. Renault Megane e urat ca dracu. Nu stiu ce-i poate motorul diesel, ca n-am mers cu asa ceva, dar chiar daca ar fi cumva mai bun decat cel de VW tot nu mi-as lua o astfel de masina. Sau daca as primi-o gratis, as vinde-o a doua zi.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti | Si uite cum recomanda Andrei2B o masina , folosindu-se de informatiile primite de la un prieten , care a auzit de la alt prieten , care a auzit de la altul.... Nu ziceai tu ca sunt dobitoci aia care vorbesc din auzite la topicurile alea unde lauzi SRN? Sau cum ziceai? Octavia este mult peste Megane , este comparabila cu Laguna. | ||
|
| | #16 | ||
| Eu astept sa-mi vina Octavia Elegance 1.9 TDI din Cehia si dureaza cica 2 luni jumate sa o aduca (AVIA Motors). La banii astia - 17.000 Euro nu stiu ce altceva as fi putut sa iau comparabil cu Octavia. | |||
|
| | #17 | ||
| Mare greseala ochi. Inca 500 de euro si-ti lua-i 1.8T de 150 de cai Faceai tu rost de bani de benzina ca ia doar 12 cand mergi linistit si vreo 18 daca dai in ea ![]()
__________________ Intel Wolfenstein E8500 @ 4300MHz @ 1.31v - Q814A746 :: Xigmatek S1283 Red Scorpion :: DFI LanParty LT X48-T2R :: 2GB Team Xtreem HC3DC :: 2 x Sapphire Radeon 4870 CF :: Corsair 1000W :: Philips 22" :: Lian Li V1010B :: Asus Xonar DX :: Technics SB-M1000 | |||
|
| | #18 | ||
| OCHI, sincer nu cred ca e nici o greseala. Felicitari pt o masina fiabila, economica si cu performante foarte bune. Auzi, DOAR 12 la suta cand mergi linistit! Hai sa stam linistiti si sa n-o dam in dambla.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #19 | ||
| that's what i thought too nu am votat pt ca nu am vrut sa influentez ![]()
__________________ There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever-Queen | |||
|
| | #20 | ||
| Mi-a zis cineva ca un motor diesel e mai greu si mai scump de intretinut decat unul pe benzina. As dori mai multe amanunte | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|