![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Renault Megane (Diesel) sau Skoda Octavia TDI | |||
| Renault Megane | | 5 | 15.63% |
| Skoda Octavia | | 27 | 84.38% |
| Voters: 32. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
octavia pe fatza. am mers si cu megane si cu octavia destul si nu se compara. cum zicea cineva mai sus, octavia poate sa o compari cu laguna, in nici un caz cu megane.
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Aveti aici lista de preturi si dotarile standard pentru toata gama Fiat Stilo. Uitati-va la Abarth ce dotari standard are, comparativ cu raportul cp/kg = 170 pe aproximativ 850 kg! La 18.407. Pentru alte poze mai cautati si voi pe net ca nu am avut timp. Test drive se poate face cu un Dynamic 1,9 JTD la showroom-ul din Baneasa intre 9.30 - 17.30. Io am mers cu masina asta se e SUPER!! Are o super sonorizare si stie sa faca foarte multe. Mi-a placut foarte mult. ABS + EBD (repartitor electronic de franare) ASR - sistem antipatinare MSR - sistem antiblocare roti in deceleratie BAS - sistem de asistenta la franarea de urgenta ESP / VDC - control dinamic stabilitate CONNECT NAV+: Autoradio + CD + 6 difuzoare, GPS, GSM, WAP, MP3, audio/video Cruise control Servodirectie electrica Dualdrive Airbag frontal sofer si pasager cu sistem SMART/OCS Airbag lateral locuri fata si window bag Conditionator automatic MY CAR (personalizare functii masina) Geamuri fata actionate electric cu senzor de obstacol Volan reglabil in inaltime si axial Volan si schimbator de viteze in piele Comenzi pe volan (8+3) taste Scaun sofer cu reglare lombara si in inaltime Scaun pasager reglabil si in inaltime Oglinzi reglabile electric, incalzite, cu carcasa in culoarea caroseriei Inchidere centralizata cu dead lock (inclusiv capac rezervor) 3 tetiere spate reglabile in inaltime Sistem pentru fixare scaun copil ISOFIX - bancheta spate Priza 12 V in portbagaj Sistem antifurt cu cod Rolling Jante din aliaj Crome Shadow cu pneuri 205/55/16 Telecomanda multifunctionala Bancheta spate culisanta (16 cm ) Tapiterie din velur Faruri ceata integrate in blocul optic fata Cotiera centrala fata/spate cu spatiu de depozitare + tunel pentru schiuri Oglinzi iluminate integrate in parasolare Suport pahare spate (integrat in cotiera centrala spate) Pret: STILO 2.4 Selespeed Abarth 170 CP Eur 18.662 - fara TVA si accize (care sunt vreo 900 EUR) Nu am cum acum sa mai pun toata lista. Voi incerca mai tarziu.
__________________ Drive fockin' safe! Last edited by Bb; 29-04-2002 at 12:21.. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Renault Megane... Este mai... stilata un pik... asta daca nu ne referim la datele alea tehnice de care se vb la inceput...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Ochi, daca mie imi plac Renault-urile, tu n-ai cum sa schimbi chestia asta... E o simpla problema de gusturi... Iar mie, personal, imi place mai mult Renault Megane... Piua
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
nu crezi? uite-aci:
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucale...Romania..i think! |
Andrei am de vanzare o dacie 1310...ieftina 6 milioane...daca vrei sa-ti incepi colectia de masini clasice "DACIA" acum e momentul...daca o cumperi ma inscriu si eu in fun klub dacia ![]() PS Bah tu inafara de dacia mai stii si altceva? | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti, Baneasa |
Bai Sconcs...sti tu cumva preturile de la Octavia? Cred ca nu. Asa ca taci!!!!!!!!!! ![]() Octavia RS costa ~20k EUR (180CP )Una normala este~15. Nu tin minte pe dinafara, revin cand ma uit pe lista de preturi din nou. Eu ma uitasem doar la FABIA
__________________ Ariciu' | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|