![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Renault Megane (Diesel) sau Skoda Octavia TDI | |||
| Renault Megane | | 5 | 15.63% |
| Skoda Octavia | | 27 | 84.38% |
| Voters: 32. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Megane. P.S. Quote:
Semnat: Ion Dacian
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
deci nu sunteti patrioti delok! peana mea, m-am saturat de dacia si eu (de 1300 adica!!!) DAR aia arata bestial cu farurile de golf. e asa greu sa spuneti? exersati in fata oglinzii de cateva ori 'nainte sa postati! ![]() "dacia aia arata chiar bine" "dacia aia arata chiar bine" "dacia aia arata chiar bine"
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Ha ! Inainte sa vad poza chiar ma gandeam daca o fi Dacia aia din Constanta pe care am vazut-o si eu. Culmea e ca aia e .Atunci cand am vazut-o prima oara ma uitam la ea si nu-mi dadeam seama de ce arata atat de bine. Dupa primele secunde de confuzie am remarcat farurile de Golf si mi s-a parut ca arata mult mai bine decat pe un Golf. Eu nu sunt anti-Dacia. Nu este o masina urata, dar totusi, au lungit prea mult pelteaua plecand de la Renault 12 de acum 28 de ani. Inainte de Octavia am avut o Dacia 1400 break. Si am fost foarte multumit de ea. Mi-a parut rau cand am vandut-o. Tocmai ce o vopsisem intr-o culoare de Volvo, albastru inchis perlat, era o minunatie. Dar tinand cont de ce mi-a ramas in loc, nu mi-a parut rau prea mult ![]() P.S. Exista si Octavia de 12.000 $ cu toate taxele incluse.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
PM, ti-a raspuns GabiS deja Nu stiai ca la noi in tara se platesc taxe pentru orice ? Si nu e vorba numai de taxele vamale. Alea nu se mai platesc la Skoda, Renault si Opel. Daca mai sunt si alte marci scutite de taxe vamale nu stiu.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucharest |
din cite stiu eu, de anul asta nu se mai platesc taxe vamale la importurile de masini din uniunea europeana.... ramin valabile taxele la masinile din afata uniunii si a tarilor cefta care sunt undeva la 30% (parca)
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Seat Leon... Ai avut mare dreptate cand mi l-ai aratat... Tzin sa mentzionez ceva, in mod special acum, smabata dimineatza dupa o noapte de CS... Cred ca-mi place muuuuuuuuuuuuult Opel Astra...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Octavia clar. Apropo de Stilo Abbarth, a fost la Expo Transilvania in Cluj acum vreo luna, nu stiu cum l-ai ratat Zoot. O minunatie de masina. Mi s-a parut cea mai adevarata din toata expozitia (cu exceptia 320CI-ului convertibil ). Selespeed, cutie secventiala, dotari grupa mare, pozitie de condus extraordinara (si uber-reglabila), performante destul de bune (totusi m-a dezamagit specificatia de 8 sec 0-100 la 170 de cai), plus ca arata mai mult decat bine (singura mea obiectie fiind la capatul tobei de esapament, care chiar daca e nichelat si destul de gros vine la un unghi de aprox 45 de grade, total nepotrivit...dar deh...ce nu se poate modifica) si totul la un pret, zic eu, mic. L-as prefera clar unui Golf Vr6, chiar daca nu are aceleasi performante (dar e oricum foarte aproape), insa la dotari si interior NU SE COMPARA!
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Cineva m-a blestemat... cred eu ca tot forumu`... ca de cateva zile nu vad in fatza ochilor decat Octavia... Absolut ORIUNDE ma duk... Thank u, guys..
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| download manager Join Date: Nov 2000 Location: nu am nici una ca nu vrea cubuletz :) |
seat leon cupra r e beton si maiieftin decit meganul si octavia si le face pe amindoua la performante...
__________________ silence! i'm hunting lamers... please stand still... yes , you... | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
ha?!?! ce zici? seat leon cupra r este cam 30k usd dupa cate stiam eu. poate zici de leon cupra4... ala este ceva mai ieftin, dar tot sare de 20k mai ramane seat leon 1.8 24v sport 4x4 care este cam 18k usd.putin off topic, noua mea descoperire: mazda mx-5. 14930 euro 1.6i 110cp sau 16500 euro 1.8i 147 cp. full option amandoua ca au nu-stiu-ce-promotzie. are doar doua locuri dar am gasit pe net nos la 900 usd, si turbo intre cateva sute si 8000 usd (cu full engine rebuild si 280+ cp). rulez | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Acesta costa 23.421 Euro, fara taxe. Si de ce compari o masina preparata cu unele normale, de serie ? Compara-l cu Octavia RS (195 HP) sau ABT (215 HP). Megane nu stiu ce preparari are, nu m-a interesat niciodata.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|