Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

View Poll Results: Renault Megane (Diesel) sau Skoda Octavia TDI
Renault Megane 5 15.63%
Skoda Octavia 27 84.38%
Voters: 32. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2002, 22:38   #41 (permalink)
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Quote:
Originally posted by Andrei2B
din pacate si 1300 cu faruri de golf are design mai fain ca golful nu crezi? uite-aci:
Buey, dupa poza aia incep sa cred ca modelul ala de SN decapotabila nu mai e chiar asa utopie

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 22:47   #42 (permalink)
interista

didier|8x's Avatar

hehe...arata interesant

didier|8x is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 23:09   #43 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Megane.
P.S.
Quote:
Originally posted by Yahucar
Uaaaaa!!! Urasc daciile 13xx modificate...
Urasc daciile poate ai vrut sa zici. Eu oricum sunt de parerea asta.

Semnat: Ion Dacian

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 23:20   #44 (permalink)
Pilot ColinMcRae3.0

B0GD4N's Avatar

deci nu sunteti patrioti delok! peana mea, m-am saturat de dacia si eu (de 1300 adica!!!) DAR aia arata bestial cu farurile de golf. e asa greu sa spuneti? exersati in fata oglinzii de cateva ori 'nainte sa postati!

"dacia aia arata chiar bine"

B0GD4N is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 23:29   #45 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Smile

Ha ! Inainte sa vad poza chiar ma gandeam daca o fi Dacia aia din Constanta pe care am vazut-o si eu. Culmea e ca aia e .Atunci cand am vazut-o prima oara ma uitam la ea si nu-mi dadeam seama de ce arata atat de bine. Dupa primele secunde de confuzie am remarcat farurile de Golf si mi s-a parut ca arata mult mai bine decat pe un Golf. Eu nu sunt anti-Dacia. Nu este o masina urata, dar totusi, au lungit prea mult pelteaua plecand de la Renault 12 de acum 28 de ani. Inainte de Octavia am avut o Dacia 1400 break. Si am fost foarte multumit de ea. Mi-a parut rau cand am vandut-o. Tocmai ce o vopsisem intr-o culoare de Volvo, albastru inchis perlat, era o minunatie. Dar tinand cont de ce mi-a ramas in loc, nu mi-a parut rau prea mult

P.S. Exista si Octavia de 12.000 $ cu toate taxele incluse.

And so, it begins

Ghost is online now    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 23:48   #46 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Mda, personal optez pt. Octavia si inteleg ca nu tre sa bag motivul.
Dar vedeti ca pana sa posteze Arwen care e fata, toata lumea (barbatii) optasera Octavia.
Sincer sa fiu, cel mai mult as vrea Seat Leon

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 23:53   #47 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

GHOSTY, la Skoda nu se platesc taxe !!! Mai intereseaza-te.

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2002, 00:47   #48 (permalink)
Registered User

Adika nu se platesc taxe vamale , ca se platesc alte taxe , printre care tva-ul e cea mai usoara , decat 19%.

GabiS is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2002, 21:44   #49 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Arrow

PM, ti-a raspuns GabiS deja Nu stiai ca la noi in tara se platesc taxe pentru orice ? Si nu e vorba numai de taxele vamale. Alea nu se mai platesc la Skoda, Renault si Opel. Daca mai sunt si alte marci scutite de taxe vamale nu stiu.

And so, it begins

Old 03-05-2002, 22:20   #50 (permalink)
Registered User

din cite stiu eu, de anul asta nu se mai platesc taxe vamale la importurile de masini din uniunea europeana.... ramin valabile taxele la masinile din afata uniunii si a tarilor cefta care sunt undeva la 30% (parca)

Cervantes is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2002, 22:31   #51 (permalink)
Registered User

Gresit , importurile de masini din cefta nu mai au taxe de anul trecut , d-aia s-au ieftinit skodele.

Old 03-05-2002, 22:38   #52 (permalink)
Registered User

stiu de cefta...
tocmai d-asta am zis ca de anul asta nu mai sunt taxe pentru importurile din UE.... si cum nu toate tarile cefta sunt in UE.... am facut si precizarea de rigoare.

Cervantes is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2002, 01:29   #53 (permalink)
Registered User

Scuze , intelesesem de la tine ca la cele cefta sunt taxe de 30%;greseala mea.

Old 04-05-2002, 05:18   #54 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Seat Leon... Ai avut mare dreptate cand mi l-ai aratat... Tzin sa mentzionez ceva, in mod special acum, smabata dimineatza dupa o noapte de CS... Cred ca-mi place muuuuuuuuuuuuult Opel Astra...
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2002, 00:38   #55 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Octavia clar.

Apropo de Stilo Abbarth, a fost la Expo Transilvania in Cluj acum vreo luna, nu stiu cum l-ai ratat Zoot. O minunatie de masina. Mi s-a parut cea mai adevarata din toata expozitia (cu exceptia 320CI-ului convertibil ). Selespeed, cutie secventiala, dotari grupa mare, pozitie de condus extraordinara (si uber-reglabila), performante destul de bune (totusi m-a dezamagit specificatia de 8 sec 0-100 la 170 de cai), plus ca arata mai mult decat bine (singura mea obiectie fiind la capatul tobei de esapament, care chiar daca e nichelat si destul de gros vine la un unghi de aprox 45 de grade, total nepotrivit...dar deh...ce nu se poate modifica) si totul la un pret, zic eu, mic. L-as prefera clar unui Golf Vr6, chiar daca nu are aceleasi performante (dar e oricum foarte aproape), insa la dotari si interior NU SE COMPARA!

jmf is online now    Reply With Quote
Old 06-05-2002, 00:45   #56 (permalink)
Duplo

z00t's Avatar

jmf Mi-a dat un tip simpatic un talon cu care ma pot duce sa testez fiatu ala. Poate merem impreuna. Mi-a dat si o maketa mica

z00t is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2002, 01:10   #57 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Cineva m-a blestemat... cred eu ca tot forumu`... ca de cateva zile nu vad in fatza ochilor decat Octavia... Absolut ORIUNDE ma duk... Thank u, guys..
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2002, 01:02   #58 (permalink)
download manager

seat leon cupra r e beton si maiieftin decit meganul si octavia si le face pe amindoua la performante...
yes , you...

schmenn is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2002, 03:27   #59 (permalink)
Registered User

toshy's Avatar

ha?!?! ce zici? seat leon cupra r este cam 30k usd dupa cate stiam eu. poate zici de leon cupra4... ala este ceva mai ieftin, dar tot sare de 20k mai ramane seat leon 1.8 24v sport 4x4 care este cam 18k usd.

putin off topic, noua mea descoperire: mazda mx-5. 14930 euro 1.6i 110cp sau 16500 euro 1.8i 147 cp. full option amandoua ca au nu-stiu-ce-promotzie. are doar doua locuri dar am gasit pe net nos la 900 usd, si turbo intre cateva sute si 8000 usd (cu full engine rebuild si 280+ cp). rulez

toshy is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2002, 20:49   #60 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Exclamation Leon Cupra 4 (204 HP)

Acesta costa 23.421 Euro, fara taxe. Si de ce compari o masina preparata cu unele normale, de serie ? Compara-l cu Octavia RS (195 HP) sau ABT (215 HP). Megane nu stiu ce preparari are, nu m-a interesat niciodata.

And so, it begins

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules