Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-08-2002, 04:37   #1 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

diesel-urile si motorina

Banuiesc ca sunt macar cativa useri pe forum care au masini cu motoare diesel. Intrebarea este ce fel de motorina bagati si de unde? Am inteles ca cel mai bine e sa bagi motorina EuroDiesel de la Petrom pentru ca astfel se murdaresc mai greu filtrele. Motorina normala de la Petrom si cea de la Mol, Agip ( de exemplu) cat de buna e? (aceasta costa mai putin decat Eurodiesel, iar din cate stiu eu este motorina normala, din aia de 16500 cu aditiv in ea).
Pana la urma ce e mai rentabil/convenabil : sa bagi motorina Eurodiesel sau sa bagi motorina normala si sa schimbi filtrele mai des?

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2002, 21:28   #2 (permalink)
Registered User

Eu bag in general numai motorina Eurodiesel (Euro 3) de la Petrom (Baneasa, Favorit, Metro Militari) sau OMV Baneasa. Ideea e ca inafara de infundarea filtrelor, motorina mai proasta contine si multe gudroane si Sulf, care se depun pe injectoare. So...

Scuba is online now    Reply With Quote
Old 15-08-2002, 23:12   #3 (permalink)
natural born chiller

Miles Teg's Avatar

Eu bag de la Lukoil de obicei, si schimb filtrul destul de des (ma costa doar 30000 si 10 minute de surubarit).
In alta ordine de idei, cea mai buna ar fi de la MOL sau de la CFR (traficantes that is ). Cu EuroDiesel m-am lamurit asta-iarna, cand la 2 prieteni le-a inghetat motorina in filtre.

Miles Teg is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2002, 23:51   #4 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Miles Teg : ce masina ai?

Scuba : daca se depun pe injectoare inseamna ca si astea trebuie schimbate, nu?

Old 19-08-2002, 01:11   #5 (permalink)
Piroman

Treiopt's Avatar

la naiba... merg cu un daihatsu rookie TD (nu-i al meu) si de vro 20000 km bag numai motorina luata de la tractoristi. merge de rupe. costa numai 10klei/litru. evident nu recomand motorina de genul asta pentru masini pricopsite...

Treiopt is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2002, 02:14   #6 (permalink)
Registered User

Ochi: cam asa....

Old 19-08-2002, 05:11   #7 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Am mai intrebat si eu lume si am inteles ca cel mai bine e sa bag numai Eurodiesel si sa fac mereu plinul la care sa adaug si aditiv anti-sulfurare. Ce ziceti?

Old 20-08-2002, 13:35   #8 (permalink)
Registered User

Pai cam asa....

Old 20-08-2002, 17:08   #9 (permalink)
grase

tarabas's Avatar

Dar ce masina ai?

tarabas is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2002, 00:39   #10 (permalink)
Duplo

z00t's Avatar

OCHI : Diesel simplu de la PETROM si nu o sa ai probleme. Euro diezelu ala mie mi se pare abureala ( parerea mea).

Asa am fost si eu la inceput bagam diesel numa de la MOL ( pe atunci o aduceau din Ungaria ) si m-am potolit cand am inceput sa circul asa toata ziua cu masina. O sa vezi si tu la buzunar cum e cu euro dizelurile.

z00t is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2002, 01:01   #11 (permalink)
Registered User

Din cate stiu eu, petrolul rusesc este cam prost deoarece este foarte bogat in sulf, asa ca eu nu as baga de la LukOil daca tocmai de sulf va plangeti.

GabiS is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2002, 02:06   #12 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Cred ca pana la urma imi bag **** si pun numai din aia de 16mii si ceva de la Petrom.

Old 13-10-2004, 00:18   #13 (permalink)
Registered User

Noroc! Din pacate eu abia anul acesta am inceput sa bag motorina in masina...si trebie sa bag Euro4... de la Agip ....Stie careva sub ce nume se mai ascunde motorina euro4 la celelalte companii??Ca am dat numai peste femei..... si ele habar nu aveau...La Agip macar scrie klar EURODIESEL4
in general am vazut eurodiesel si super eurodiesel adika euro2 rspectiv 3...unii ziceau ca super euro este Euro4 dar.... nu vreau sa risc.....asa ca Agipul ramane singura solutzie pana mai descopar ce si cum. Partea nasoala e ca se gasehte greu si Agip si Euro4 ,ca nu toate au... PM. Daca stie cineva mai informat ce se poate intampla daca bag ceva de calitate mai slaba? E un opel astra 2004 CDTI 100cp.

Dodo4um is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 03:27   #14 (permalink)

Tupac's Avatar

Altul care dezgroapa mortii....
Tu nu vezi man cand a fost ultimul post?? "21-08-2002" Gezas...

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 18:48   #15 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

A pus o intrebare omul... ce-ai cu el? Super Euro Diesel este Euro4. Cea mai buna motorina daca ma intrebi pe mine este la OMV. Eu din aia bag.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 23:46   #16 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Tupac, so ?
Acum si-a luat omul masina, acum intreaba.
Stai ca peste un an, daca-mi iau ce masina vreau eu, o sa fie diesel si o sa vin aici sa va intreb de motorina si alte alea

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2004, 00:08   #17 (permalink)
Registered User

Merci !

Dodo4um is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2004, 18:33   #18 (permalink)
Registered User

Dodo4um: Stiu ca motorina Euro4 buna au la OMV si la Rompetrol. Pina acum citeva luni bagam doar euro4 de la omv-ul din Baneasa si n-am avut niciodata probleme. Mai nou bag de la shell (din pacate au doar euro3).

mufa is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules