brat Noile tepe in domeniul auto.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: Noile tepe in domeniul auto.

Registered User Blondu's Avatar

Noile tepe in domeniul auto.

Zilele trecute vorbeam cu un prieten in parcare,un coleg de munca de-al lui avea un Alfa Romeo,nu stiu modelul,in 2 usi,din 2007 pe leasing.Vroia una mai mare,sa vanda=nimic,hai sa faca un schimb.Cauta pe net gaseste un Chrysler care vroia schimb,din Ploiesti,vb pe net la telefon,detalii toate cele ramane sa se intinleasca.Si el "fraier" , ala da un Chrysler si ia o Alfaromeo si preia si leasingul,dubios din start,dar...nimic.Se intinlesc prin Ciolpani vede masina,ok,ii place,facem schimb.Ala ii da talon ,2 chei si copie dupa buletin,corespunde cu buletinul,el ii da talonul si o cheie.Domne hai sa nu facem actele ,sa mergem cu masinile cateva zile si daca e ceva sa nu iti placa nu facem schimbul,ok, asa ramane.
    Ajunge in Buc si nevasta-sa ii zice( abia acum) sa mearga la Politie sa verifice masina.Ajung acolo si ,binenteles, "surpriza", masina este furata de 3 luni din Craiova si numerele apartin unei Dacii.Buletinul fals ,talon fals.
    -De unde ai masina
    -Pai uite asa si asa
    -Unde este masina
    -Parcata in fata,ce facem acum?
    -Bagam masina in curte o sigilam si depuneti plangere.
    Iesi in fata politiei...ia masina...
    Unde ai parcat-o domne?
    -Aici,doar nu sunt beat.
    A disparut! Au fost urmariti si cu a 3-a cheie a plecat cu masina.
    -Haideti inapoi sa completam plangerea si cu disparitia masinii...

Dupa vre-o saptamana il suna politia,a prins Chrysler-ul la un filtru cu numere de SUA si fara acte,normal.Au fost arestati 3 tipi si l-au chemat la indentificare,nu era ala printre ei.A ramas si fara masina si cu 550euro pe luna inca 2 ani...prostia se plateste,cateodata extrem de scump.
    NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE
    Contact:0722.833.643, Mihai, Vand ochelari de soare, Wayfarer, Aviator,Retro, Sport, Polarizati., Vand ochelari rotunzi, John Lennon style
    "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Banned
    Era vorba aia : nu e prost cine cere,e prost cine da.

Registered User tkshinobi's Avatar
    Ca fapt divers, nu avea casco pe Alfa daca era in leasing?

Oricum, mi se pare ca e de ceva vreme "poanta" pe piata... Cand vine vorba despre masini/femei (am un pitic pe creier, e foarte adevarata alaturarea mea)... SAFETY FIRST
    HEY! Nu subestimez niciodata

Registered User SCViper's Avatar
    Casco parca nu acopera prostia . Daca dai cuiva masina si-i pui si cheile in mana nu cred ca iti dau aia banii pe ea .
    Anyway, prostie ca n-au facut actele pe loc, trebuia sa se gandeasca de atunci ca poate fi ceva dubios.
    Skilled and Creative Viper...

Nick anterior: Dj_B Ciuby's Avatar
    Hahaha, ce tolomac

Si parca vad ca persoanele cu care a facut schimbul mai erau si tuciurii...
    Angajez programator HTML/PHP/MySQL pe perioadă nedeterminată. Se cer cunoștințe de nivel mediu și inteligență!

Fara talon si toate cheile CASCO iti arata degetul mijlociu. Auzi .. da tipul asta nu are niste bani de investit, ca ne strangem un grup de forumisti interesati sa ii propunem niste biznisuri , sau si mai bine mai are proprietati pe numele lui de orice fel ?

Registered User Komissar's Avatar
    Quote Originally Posted by SCViper View Post
    Anyway, prostie ca n-au facut actele pe loc, trebuia sa se gandeasca de atunci ca poate fi ceva dubios.

Asta cu actele nu e o garantie - puteau fi false, mai ales daca oricum aveau un talon fals... le faceau pe loc si degeaba!

Si in alta ordine de idei, ... nu inteleg de ce ati sarit la gatul omului cu "prostia se plateste" ... cati dintre cei de pe forum (sau cunoscuti, rude, etc. ) au verificat inainte sa cumpere o masina s/h daca e furata sau nu ? .... asta e - a fost un ghinion.
    1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 - daily driver "scandalagioaica urbana"
    1972 Volkswagen "Typ 3" 1600 Squareback - stock.
    1989 Volkswagen "Typ 2" T3 1600 D

Era un "domn" f bine imbracat si prezentabil,a venit cu una mai tanara si spunea ca el vrea ceva mai mic pt. papusica lui ca nu ii place masina aia mare...
    Casco i-a cerut din start talonul si cheia,s-a interesat ( vroia sa o dea furata)si binenteles ca a cerut proces verbal de la politie...si acolo a declarat ca a dat-o singur cu mana lui. E treaba cu punerea in posesie,imi dai masina si talonul si nu o mai iei inapoi decat daca ma dai in judecata,sau ma "rogi frumos" cu o bata de basebal.

le.ai perfecta dreptate komissar,eventual se facea un test gen vitan si chiar daca se mergea la un service nu cred ca si-ar fi dat seama cineva ca acel talon era fals.
    Contact:0722.833.643, Mihai, Vand ochelari de soare, Wayfarer, Aviator,Retro, Sport, Polarizati., Vand ochelari rotunzi, John Lennon style
    "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Registered User EQUANT's Avatar
    La prietenul tau "predare leasing" inseamna sa-i inmaneze cheile noului proprietar? Doamne, mare ti-e gradina!

Andyno Alex2007's Avatar
    pai stai putin...alfa aia a intrat in pamant?....poate o gaseste.
    gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

Banned zoso's Avatar
    da, peste vreo 2 ani o să treacă pe o stradă şi o să recunoască portiera pusă pe maşina unuia care a cumpărat-o de la dezmembrări.

Registered User tiberiu69's Avatar
    metoda asta se practica de multa vreme,deci titlul topicului nu e prea potrivit.
    oricum nasoala faza.daca eu as fi fost pagubit si l-as prinde pe nenorocit...doamne ce i-as mai face...

Vanzarea de masini cu acte false,da,este de cand haul,metoda descrisa nu am auzit sau citit pe undeva...in fine,nu asta este important,titlul!
    @equant. NU imi este prieten,este coleg de munca cu un prieten.Si nici ei nu sunt prieteni,doar colegi.

frozen zaone's Avatar
    Romanul prost isi merita soarata. Daca a avut atata minte incat sa accepte asa ceva atunci asta merita.
    Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post.

Am mai auzit de un caz similar, povestit de un amic, si tot asa, era vorba de un pret f. bun, dar masina si actele erau "impecabile" (probabil false, desigur, dar o persoana normala nu isi da seama ) iar persoana care vindea masina nu era un "colorat" , ci un ins pe la 40-50 de ani, foarte "respectabil" ... s-au perfectionat si hotii astia

Registered User Merlin's Avatar
    Deja nu mai suna deloc bine...adica daca eu cumparator de buna credinta, vreau sa cumpar o masina SH, cum pot fi protejat de astfel de talharii ??? Mi se pare super aiurea, trebuie sa existe totusi niste elemente de siguranta ceva...ca altfel toata lumea ar vinde la toata lumea falsuri..

Exista verificarea ce se poate face la politie ... pt. a vedea daca masina a fost furata sau nu ... se face, mi se pare pe baza seriei de sasiu.
    dezavantaje:
    1. verificarea costa (nu stiu cat, dar e o taxa).
    2. rezultatul nu ti-l dau pe loc , dureaza o zi, doua.
    (mai multe detalii nu stiu, pt ca personal nu am avut niciodata nevoie de asa ceva) .

din aceste motive, e cam greu si peste mana sa faci verificarea inainte sa cumperi masina, mai ales daca nu stii sigur ca o cumperi, te grabesti, te duci sa vezi mai multe masini, etc. ....

Registered User Merlin's Avatar
    Mda, super, sa stai la coada, sa mai dai si bani si tot sa nu fi sigur...caci poate masina nu a fost furata si e ok, dar ala poate are actele false (buletin, talon, etc.) si de fapt nu este proprietarul masinii Ma rog, mai multe variabile pot intra in ecuatie daca stam sa ne gandim

Registered User
    poti sa-i ceri vanzatorului sa faca si identificarea (oricum iti trebuie pentru inmatriculare). sau mergeti impreuna la RAR si o faceti, dupa care faceti actele de V/C.
    Ignore list: Stagirioritic

True Evil Wargasm's Avatar
    Smiley a fost cel mai corect. RAR. Asa am facut si eu. Daca a trecut la autentificarea RAR, restu-i doar birocratie

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast