Salutare! As vrea si un niste recomandari de 4 difuzoare pe care sa le montez pe un logan - 2 in usile fata si 2 in spate;legate la un mp3 auto sony gt35u.Vreau sa se auda cat mai puternic si clar posibil.Initial vroiam sa pun un subwoofer si amplificator in portbagaj pt bass puternic dar nu ma inteleg cu mandra...ca ocupa prea mult loc,ca nu mai avem loc pt scaune si alte alea cand mergem la padure... ideea e ca as vrea niste difuzoare sa scoata si bass ca lumea.Avea fratele meu pe o dacie omorata niste difuzoare ovale jvc pe 5 cai legate la un mp3 kenwood si bubuiau de ziceai ca are subwoofer.Cam asa ceva as vrea si eu.Daca cunoaste cineva ceva sa se incadreze astept recomandari.
Bugetul este pana in 500 lei.Cu cat mai mult sub 500 cu atat mai bine.Dar fara sa afecteze prea tare calitatea si puterea sunetului.Sa fie solutia optima pret/putere/calitate.
Va multumesc foarte mult !
---------- Post added 27-09-2010 at 09:58 ---------- Previous post was 26-09-2010 at 18:58 ----------
Chiar nimeni nu se pricepe ?Astept poate se incumeta careva sa dea ceva sugestii...

Cam asa ceva as vrea si eu.Daca cunoaste cineva ceva sa se incadreze astept recomandari.
Reply With Quote
.Sa vedem pe viitor cum voi rezolva cu niste dynamat sau o solutie mai ieftina pt izolare fonica.Un moderator poate inchide topicul.Multumesc !

Bookmarks