![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti | Dacia Sport Am si eu o intrebare ptr. voi: Stie careva ce puteri au motoarele montate pe daciile sport? Am inteles ca au fost motoare de 1600 si de 2000. Poate ma lumineaza si pe mine cineva sa-l luminez si eu pe un prieten de-al meu care ma tot bate la cap sa caut pe net. | ||
|
| | #2 | ||
| de unde sa aiba saracele motoare de 2000cmc? pai gandeste-te un pic... in romania, in anii 80 ![]() din cate stiu de la unu care avea, singura diferenta fata de dacia clasica era cutia care avea rapoarte putin mai scurte. ...si atunci dacii au facut de suparare o masina ![]()
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #3 | ||
| http://www.geocities.com/motorcity/downs/4582/dacia.htm : Dacia Sport was based on the berline type, and had a reshaped coupe bodywork with two doors. Its back side was 200 mm shorter than at the basic model. The engine was the same as in a Dacia 1410 (1,4 liter). Production stopped after 1989. http://digilander.libero.it/cuoccimi...tomotorusse9-D(dacia).htm | |||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti | daca nu ma insel avea carburator dublu => consum mare | ||
|
| | #5 | ||
| Quote:
existau ma shi motoare de 2000 nu shtiu daca pe dacia sport ... dar, daca va mai aducetzi aminte ... erau vestitele dacii 2000 ... alea de coloana oficiala, de fapt, renault nushtiudecare ... oricum caroseria era de dacie.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #6 | ||
| Quote:
Au fost achizitionate la un moment dat cateva Renault 20, carora li s-a pus "artificial" indicativul Dacia 2000. Si daca ma gandesc cate rable de Dacia 1310 am vazut cu diverse sigle lipite gen "Renault", "turbo", "GTI", "sport", "M"... nici nu cred ca era prea greu. ![]() ------------------- Post-It_™ | |||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti | Dacia 2000 nu avea caroseria tipica de Dacie (era un pic mai larga) | ||
|
| | #8 | ||
| N-a existat nici o dacie 2000, erau renault 20 si renault 18. Singurele dacii care aveau motoare de 2000 cmc de renault le aveau aia de la securitate ca sa poata fugarii oamenii | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: In fata PC-ului | motor de 2000 pe o dacie de acum 20 de ani? pei si pe actuala dacie dc pui ii cad tablele, dar aia de atunci?eu am mers la munte cu o dacie nou noutza si la 90 zici k mergi pe pietre... | ||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti | Quote:
ai mhhai tata las-o balta pai pana-n 89 ai pomenit tu in Ro sa se fugareasca hoti cu vadisti cu super Dacii pe sosea!!!???!!! securisti erau baieti destepti, te ridicau din pat dimineata devreme (orele 4 1/2 - 5 1/2), ca pana sa te dezmeticesti sa spui tot ce stii. in nici un caz nu te fugareau pe sosele, in cazuri extreme dadea-u sfoara-n tara si la prima benzinarie erai identificat iar apoi la prima intesectie aveai barajul de militieni in fata | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|